تیتر امروز

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد
گفت و گوی دیدار در برنامه «گپی نو» با پژوهشگر نام آشنای ادبیات فارسی:

محمود فتوحی: ایران امروز را، رسانه‌های داخلی و خارجی می‌سازند/ از دوره صفویه به بعد، وطن معنای ملک را پیدا کرد/ در ادبیات معاصر، مفهوم ایران تا حدودی ریزش پیدا کرد

در هفتمین برنامه از گپی‌نو، با محمود فتوحی، استاد و پژوهشگر نام‌آشنای ادبیات فارسی به گفت‌و‌گو پرداختیم و با او پیرامون مفهوم ایران در شعر فارسی خصوصا قصاید مدحی سخن گفتیم.
برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...

نوسازی ناوگان به شرط آزادشدن قیمت بلیت هواپیما!

مقصود اسعدی سامانی، دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی می‌گوید در صورتی که قیمت بلیت هواپیما آزاد شود، شرکت‌ها می‌توانند خود را بازسازی کنند.

کد خبر: ۱۴۴۲۹۵
۱۲:۱۰ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱

نوسازی ناوگان به شرط آزادشدن قیمت بلیت هواپیما!

دیدارنیوز: دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه اگر نرخ‌ها تابع عرضه و تقاضا باشد، شرکت‌ها می‌توانند خود را بازسازی کنند، گفت: این کار باعث افزایش ناوگان و افزایش سهم حمل‌ونقل هوایی از کل حمل‌ونقل کشور خواهد شد.

مقصود اسعدی سامانی در گفتگو با ایسنا در پاسخ به اینکه آیا امکان افزایش سهم حمل‌ونقل هوایی وجود دارد، گفت: اگر فشاری که روی قیمت‌گذاری وجود دارد برداشته شده و نرخ‌ها تابع عرضه و تقاضا باشد و شرکت‌ها بتوانند خودشان را بازسازی کنند، باعث افزایش ناوگان و افزایش سهم حمل‌ونقل هوایی از کل حمل‌ونقل کشور خواهد شد.

وی همچنین در پاسخ به اینکه در شرایط تحریمی، امکان ورود هواپیما به ایران را داریم؟ بیان کرد: شرکت‌ها تلاش می‌کنند که این کار را انجام دهند و راهکار‌هایی وجود دارد که شرکت‌ها با دور زدن تحریم‌ها بتوانند هواپیما وارد کنند.

پیش از این دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با بیان اینکه حمل و نقل هوایی یک درصد حمل ونقل کشور را به خود اختصاص داده است، گفته بود: به‌طور میانگین سالانه ۱۸ میلیون مسافر از طریق هواپیما جابه‌جا می‌شوند، درحالی که عمده مسافران، مدیران و قشر برخوردار هستند.

اسعدی سامانی با بیان اینکه در حال حاضر حدود ۵۰ درصد ناوگان به‌دلیل کمبود سرمایه در گردش زمین‌گیر است، گفته بود: اکنون از ۳۳۰ هواپیما ۱۷۵ فروند عملیاتی است. شرکت‌ها تلاش می‌کنند ناوگان را افزایش دهند، اما بیشتر شرکت‌ها توان این کار را ندارند و عمدتا زیان‌ده هستند. عدم متعادل‌سازی نرخ بلیت باعث می‌شود که شرکت‌ها امکان سرمایه‌گذاری و نوسازی نداشته باشند و اگر این روند ادامه یابد، تابستان آینده همین ناوگان را نخواهیم داشت.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر
امروز شنبه ۲۹ آذر