تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
یک نشریه معتبر آلمانی ادعا کرد

«آزمون» در لیست خروجی لورکوزن!

پس از شروع ضعیف و مصدومیت‌های مهاجم ایرانی در بوندس‌لیگا، نشریه «کیکر» آلمان با انتشار گزارشی مدعی شد که بایرلورکوزن منتظر پیشنهاد‌هایی است که به سردار آزمون خواهد شد.

کد خبر: ۱۴۴۲۷۳
۰۹:۳۸ - ۰۸ بهمن ۱۴۰۱

«آزمون» در لیست خروجی لورکوزن!

دیدارنیوز: بر اساس ادعای یک نشریه معتبر آلمانی، مهاجم ایرانی تیم فوتبال بایرلورکوزن در لیست خروجی این باشگاه قرار دارد.

سردار آزمون در پنجره نقل‌وانتقالات زمستانی گذشته به حضور هشت ساله‌اش در فوتبال باشگاهی روسیه پایان داد و با قراردادی پنج و نیم ساله به بایرلورکوزن پیوست، اما اوضاع در این تیم بوندس‌لیگایی برایش آنطور که می‌خواسته پیش نرفته و هنوز نتوانسته جایگاه ثابتی در ترکیب لورکوزن برای خود دست و پا کند.

نشریه «کیکر» آلمان با انتشار گزارشی مدعی شد که بایرلورکوزن منتظر پیشنهاد‌هایی است که به سردار آزمون خواهد شد. آن‌ها آماده فروش مهاجم ایرانی خود هستند که شروع خوبی در بوندس‌لیگا نداشته است. سردار این فصل تنها در ۱۲ بازی از رقابت‌های مختلف برای لورکوزن به میدان رفته (۳۴۵ دقیقه از ۱۰۸۰ دقیقه ممکن) و دو پاس‌گل برای هم‌تیمی‌هایش ساخته، هرچند مصدومیت باعث شده او ۱۱ بازی در رقابت‌های مختلف را از دست بدهد.

روزنامه «تاکویم» ترکیه هم مدعی شده که مدیر برنامه‌های سردار آزمون او را به باشگاه گالاتاسرای ترکیه پیشنهاد کرده است. طبق این گزارش؛ پیشنهاد‌های زیادی به این باشگاه ترکیه‌ای برای تقویت خط حلمه‌اش شده، اما آخرین نام پیشنهادی، سردار آزمون مهاجم بایرلورکوزن ملقب به «مسی ایرانی» بوده است.

حالا تصمیم با اوکان بوروک سرمربی گالاتاسرای است که این مهاجم ۲۸ ساله را به خط حمله‌اش اضافه کند یا خیر. در صورت تأیید بوروک، مدیریت باشگاه گالاتاسرای دکمه انتقال را می‌زنند و آزمون را احتمالاً قرضی به خدمت خواهند گرفت.

مهاجم تیم ملی که حالا یک سال از حضورش در بایرلورکوزن می‌گذرد، در مجموع در ۲۳ بازی که در بیشتر آن‌ها به عنوان بازیکن تعویضی به میدان آمده، تنها یک گل‌زده و سه پاس‌گل برای هم‌تیمی‌هایش ساخته است.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت