تیتر امروز

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

دیدار نتانیاهو با ترامپ؛ حمله دوباره به ایران؟/ جدی بودن خطر ابرتورم در ایران/ محمد خاتمی: راهی جز اصلاحات وجود ندارد

این صد و چهل و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۴ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
با وجود احتمال حضور تماشاگران در لیگ برتر

زنان هوادار، همچنان پشت درهای بسته!

بیش از سه ماه است که تماشاگران فوتبال به استادیوم‌ها نرفته‌اند و بسیاری از نبردهای حساس و حتی دربی پایتخت هم درسکوت برگزار شده است.

کد خبر: ۱۴۴۱۸۹
۱۳:۲۱ - ۰۵ بهمن ۱۴۰۱

تماشاگران زن

 

دیدارنیوز ـ شقایق آسیایی: تلاش مهدی تاج برای بازگشت تماشاگران به استادیوم ها باعث شد که بعد از ماه‌ها در هفته هفدهم، درهای استادیوم به روی علاقمندان به فوتبال باز شود. اما در مورد ورود تماشاگران زن، همه چیز به تنظیمات کارخانه برگشته و هنوز خانم‌ها حق ورود به استادیوم را ندارند!

هیچ کس دقیقا نمی داند که این ممنوع الورود شدن و پس از آن صدور مجوز حضور برای آقایان و با فیلترینگ بیشتری برای خانم‌ها  را چه کسی تعیین می کند، ولی این شل کُن و سفت کُن ها، بیشتر از آنکه بخواهد کسی را متنبه یا به آرامش جامعه کمک کند، باعث بروز مشکلات دیگری برای فوتبال ایران در فیفا می شود و احتمال تعلیق فوتبال ایران توسط فیفا را بالا می برد، چرا که همواره فیفا تاکید ویژه ای روی حضور بانوان در استادیوم‌ها دارد.

اگر بخواهیم به درستی و طبق اصول و قواعد فوتبال حرفه‌ای رفتار کنیم، دو باشگاه استقلال و پرسپولیس هنوز مجوز حرفه‌ای‌گری ندارند و در بندی از آیین نامه حرفه ای فوتبال در دنیا، حتی داشتن تیم فوتبال بانوان برای دو باشگاه الزامی است. گذشته از تجهیزات و داشتن بسیاری از ملزومات اولیه که با کلی وصله و پینه به فیفا ارائه شده، با توجه شرایط اقتصادی فعلی و مشکلات دو باشگاه به نظر نمی رسد اراده‌ای جهت تشکیل تیم‌های بانوان وجود داشته باشد،. پس چرا باید ساده ترین امکان‌ها که اتفاقا خیلی هم به چشم می‌آیند را دانسته را حذف کنیم.

همانطور که می دانید تنها ورزشگاه میزبان بانوان تا این لحظه، استادیوم آزادی است. قرار است که در بازی دوم از دور برگشت استقلال در آزادی میزبان ملوان باشد. استقلال در این میزبانی می تواند 30 درصد از گنجایش  ورزشگاه آزادی را پر کند، پس حضور ۵۰۰ خانم هم مشکلی را ایجاد نمی کند اما غیبت زنان روی سکو طبیعتا سر و صداهای زیادی به وجود خواهد آورد. عمر حضور بانوان ایرانی که اولین بار در تاریخ لیگ برار فوتبال ایران، در سومین بازی لیگ جاری و در دیدار دو تیم استقلال و مس کرمان وارد استادیوم شدند، زیاد نبوده و حالا ادامه حضورشان هم در هاله‌ای از ابهام قرار دارد.

زنان تماشاگر فوتبال

منصور قنبرزاده نایب رئیس دوم فدراسیون فوتبال در این مورد می گوید: «از این هفته مسابقات لیگ با تماشاگر برگزار می‌شود و هم مطالبه بانوان برای حضور در استادیوم به حق است و هم حضور بانوان از الزمات فیفا و کنفدراسیون فوتبال آسیا است، هم در چند بازی لیگ حضور بانوان را در ورزشگاه شاهد بودیم که تجربه موفقی بود و به همین خاطر قطعا فدراسیون از این مسئله استقبال می‌کند و نظر مساعد دارد.»

قنبرزاده در پایان صحبت‌هایش با عذرخواهی از تماشاگران زن، قول مساعد داد که مجموعه فدراسیون فوتبال همه تلاشش را می‌کند که این خواسته به حق بانوان کشورمان را در آینده نزدیک اجرایی کند و در حال حاضر زیرساخت‌ها برای بازگشت خانم‌ها به استادیوم فراهم نبود.

در نهایت "آماده نبودن زیر ساخت‌ها" برای حضور بانوان آشناترین کلید واژه برای عدم حضور آنهاست و هیچ دلیل منطقی در این زمینه وجود ندارد. پس منتظر می‌مانیم تا ببینیم که در آینده فدراسیون و مسئولین چه تصمیمی برای ورود بانوان می گیرند.

ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی
امروز شنبه ۰۶ دی