تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

نماینده مجلس: در پیشگیری بحران‌ها ضعیف هستیم

محمد صالح جوکار، رئیس کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها در مجلس گفت: مهم‌ترین اصل در مدیریت بحران‌ها موضوع پیشگیری است که ما متاسفانه در پیشگیری بحران‌ها ضعیف هستیم.

کد خبر: ۱۴۳۷۷۵
۱۰:۵۱ - ۲۸ دی ۱۴۰۱

نماینده مجلس: در مدیریت بحران‌ها مشکل داریم

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: مهم‌ترین اصل در بحران موضوع پیشگیری است که متاسفانه ما در پیشگیری ضعیف هستیم.

محمد صالح جوکار در گفتگو با ایسنا، در ارزیابی عملکرد شهرداری‌ها در بارش‌های اخیر، بیان کرد: نکته حائز اهمیتی که وجود دارد این است که ما هیچگاه به فکر وقوع حوادث غیرمترقبه نیستیم، مثلا در زمستان این پیش بینی را نمی‌کنیم که میزان بارش بالای برف و یخبندان را داشته و با قطعی گاز مواجه شویم. اگر این پیش بینی را از قبل داشته باشیم در مدیریت بحران مشکلی پیش نمی‌آید.

با پیشگیری، کمتر در زمان بحران دچار مشکل می‌شویم

وی در ادامه اظهار کرد: مهم‌ترین اصل در بحران موضوع پیشگیری است که متاسفانه ما در پیشگیری ضعیف هستیم. لازم است در این زمینه گام‌های جدی تری برداشته شود. اگر قبل از وقوع بحران شاخص‌های لازم برای کنترل بحران ارتقا پیدا کند قطعا با پیشگیری، کمتر در زمان وقوع بحران دچار مشکل خواهیم شد.

نماینده مردم یزد در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: موضوع بعدی انجام اقدامات در زمان بحران است. در زمان بحران نیز باید بر اساس پیش بینی که انجام داده ایم اقدامات سازماندهی شده را پیش ببریم، باید ساز وکار‌های لازم نیز تعریف شده باشد تا کمترین مشکل برای مردم ایجاد نشود.

رئیس کمیسیون امور داخلی و شورا‌ها تاکید کرد: پیش از وقوع بحران و در حین بحران مدیریت نقش اساسی دارد که باید مورد توجه قرار گیرد. متاسفانه گاهی هواشناسی نیز پیش بینی دقیقی ندارد و ناگهان با یک حادثه‌ای مواجه می‌شویم که مردم را دچار مشکل می‌کند.

تجهیزات شهرداری‌ها باید تقویت شود

جوکار در پایان تاکید کرد: بنده در مجموع عملکرد شهرداری‌ها در بارش‌های اخیر را قابل قبول تلقی می‌کنم، اما باید شهرداری‌ها بیش از این تقویت شوند یعنی امکانات و ماشین آلات در اختیار شهرداری‌ها قرار گیرد و باید حتما در قانون بودجه اعتبارات لازم برای تجهیز شهرداری‌ها به امکانات لازم پیش بینی شود.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر