تیتر امروز

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود
گفت‌وگوی دیدار با یک کارآفرین

سجاد عبدالله‌پور: اگر بپرسید علم بهتر است یا ثروت قطعا می‌گویم علم/ در کار روی اصول اخلاقی‌ا‌م پا نگذاشتم/ فکر می‌کردم در دبی برایم فرش قرمز پهن می‌کنند، اما اینطور نبود

دیدارنیوز در یکی از گفت‌و‌گو‌های ویژه خود به سراغ سجاد عبدالله‌پور، مهندس معمار و کارآفرین که این روز‌ها در دبی زندگی می‌کند، رفته و از او درباره لایه‌های پنهان و پیدا مهاجرت و کار کردن در یک...
نهاد‌هایی که شفافیت مالی ندارند، مشمول ریاضت اقتصادی شوند

نماینده مجلس: بودجه صداوسیما افزایش غیرقابل قبولی پیدا کرده است

معین‌الدین سعیدی، نماینده چابهار در مجلس گفت: به نظر ما بودجه صداوسیما در لایحه سال آینده افزایش غیرقابل قبولی پیدا کرده است. سوالم درباره افزایش بودجه صداوسیما از مسئولین این است که در شرایطی که بودجه این سازمان شاید ۱۰ درصد همین میزان بوده چه عملکردی داشته‌اند؟

کد خبر: ۱۴۳۵۷۲
۰۹:۵۶ - ۲۵ دی ۱۴۰۱

نماینده مجلس: بودجه صداوسیما افزایش غیرقابل قبولی پیدا کرده است

دیدارنیوز: یک نماینده مجلس گفت: در شرایطی که با محدودیت بودجه مواجه هستیم علی‌القاعده باید نهاد‌هایی که تاکنون درباره عملکرد خودشان پاسخگو نبودند، شفافیت مالی ندارند و کارکردشان مشخص نیست مشمول ریاضت اقتصادی قرار می‌گرفتند.

معین‌الدین سعیدی در گفتگو با ایلنا، درباره افزایش بودجه صداوسیما در لایحه بودجه سال ۱۴۰۲ و بیانیه این سازمان در این خصوص گفت: به نظر ما بودجه صداوسیما در لایحه سال آینده افزایش غیرقابل قبولی پیدا کرده است. اولاً در بیانیه اعلام کردند جیغ بنفش معاندین از این موضوع درآمده است، اتفاقا من معقتدم ندای اعتراض بسیاری از مردم مناطق محروم از این افزایش بودجه درآمده است، زیرا در شرایطی که با محدودیت بودجه مواجه هستیم، علی‌القاعده باید نهاد‌هایی که تاکنون درباره عملکرد خودشان پاسخگو نبودند، شفافیت مالی ندارند و کارکردشان مشخص نیست، مشمول ریاضت اقتصادی قرار می‌گرفتند.

این نماینده مجلس شورای اسلامی ادامه داد: سوالم درباره افزایش بودجه صداوسیما از مسئولین این است که در شرایطی که بودجه این سازمان شاید ۱۰ درصد همین میزان بوده چه عملکردی داشته‌اند؟ در حال حاضر افزایش بودجه دارند در راستای بیانات مقام‌معظم در خصوص تاکیداتی که داشتند، خروجی و نتیجه کارشان چه بوده است؟ عملکرد این سازمان در جهت تبیین مواضع انقلاب اسلامی بوده است؟

وی با بیان اینکه در چنین شرایطی که ما محدودیت منابع مالی داریم بسیاری از پروژه‌های عمرانی مانند حوزه سواحل مکران دارای مشکل است، این افزایش برای چیست، عنوان کرد: به گفته خود دولت هم گفتم ۱۶۰۰ تخت بیمارستانی در جنوب سیستان و بلوچستان کم داریم و بهانه‌شان این است که بودجه و اعتبار نداریم، در این شرایط که بودجه باید صرف حوزه درمان، آموزش و راه شود چرا باید اعتبار سازمان صداوسیما را این‌گونه افزایش دهیم؟ این اعتراض صرفاً به قول آقایان جیع بنفش معاندین نیست، دلسوزان نظام می‌گویند این همه اعتبار و بودجه‌ای که تا امروز صرف صداوسیما شده خروجی‌اش چیست؟ قطعا به عنوان یکی از خادمین ملت تمام تلاش خودم را خواهم کرد که نه تنها این بودجه افزایش پیدا نکند بلکه مسئولان صداوسیما باید توضیح دهند تا الان این همه اعتباری که برای‌شان گذاشتند نتیجه‌اش چه بوده است؟

سعیدی درباره اصلاح ساختار بودجه اظهار داشت: واقعیت امر این است که بحث اصلاح ساختار بودجه که دولت روی آن تاکید داشت، صرفاً یک حرف و شعار بوده و عملا هیچ اعتقادی به موازین اصلاح ساختار بودجه وجود ندارد.

وی تاکید کرد: معتقدم این افزایش بودجه‌ای که برای صداوسیما در نظر گرفتند باید صرف ایجاد زیر ساخت‌های توسعه انسانی در مناطق محروم خصوصا سیستان و بلوچستان شود. انتظارم از رئیس صداوسیما این است که نامه‌ای به رئیس مجلس شورای اسلامی و کمیسیون تلفیق بزنند و خودشان بگویند جای افزایش اعتبارات سازمان عریض و طویل صداوسیما، این بودجه را صرف بحث آبرسانی به مناطق محروم، بیمارستان‌ها و راه‌های روستایی برای استان سیستان و بلوچستان کنند.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان