تیتر امروز

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اغتشاش یا اعتراض مدنی؟/ پزشکیان دلار را آزاد کرد/ مادورو در بازداشت، معاونش رئیس‌جمهور موقت!

این صد و چهل و پنجمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱۵ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!
گفت‌وگوی دیدار در یک ویژه برنامه با استاد دانشگاه

مجید حسینی: تاجگردون به جای نگرانی برای مصرف بنزین در دور دور، دلواپس معیشت مردم باشد/ ۸ هزار میلیارد تومان به ۲ درصد سپرده گذاران وام دادند!/ دلیل کسری بودجه، نه دولت که به‌خاطر دزدی ارز است/ اعتراض بازار به «گرانی» نیست/ کشور را به سمت دره ابرتورم می‌برید، ترمز کنید!

مجید حسینی، استاد دانشگاه تهران مهمان ویژه برنامه دیدارنیوز بود، او در این گفت‌و‌گو به اعتراضات این روزها، دلایل گران سازی و نقش نسل زد پرداخت.
دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک دیپلمات باسابقه و یک تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی مطرح شد

دلفی، سفیر سابق ایران در فرانسه: حتی جمهوری‌خواهان طرفدار ترامپ هم از اصل اقدام او دفاع نمی‌کنند/ ربایش مادورو، آغاز برنامه ترامپ در آمریکای لاتین است/ شریعتی، فعال سیاسی: ماجرای مادورو باید متضمن هشدار نسبت به حاکمیت ایران درباره امکان تکرار تجربه ونزوئلا باشد/ روسیه و چین، ونزوئلا را خیلی بیشتر از ما دوست ‌داشتند!

سعید شریعتی، فعال و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی و ابوالقاسم دلفی، سفیر پیشین کشورمان در فرانسه و کارشناس مسائل بین‌الملل در گفت‌و‌گویی با دیدار به ارائه تحلیلی از تحولات اخیر ونزوئلا، پیامدهای انتقال...

افزایش ابتلای کشوری به کرونا

طلعت مختاری آزاد، مدیر آزمایشگاه ملی آنفلوآنزا و استاد ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران با بیان اینکه افزایش ابتلای کشوری را در آمار‌ها مشاهده می‌کنیم، اما فعلا پیک بزرگی را نمی‌بینیم، افزود: در حال حاضر که زیرسویه‌های جدیدی شناسایی شده و افزایش موارد ابتلا را داشتیم، می‌توان گفت موج هشتم کرونا نیز آغاز شده است. البته باید ببینیم که روند موج کرونا در یکی دو هفته آینده به چه صورت خواهد بود.

کد خبر: ۱۴۳۵۶۹
۰۹:۳۴ - ۲۵ دی ۱۴۰۱

.

دیدارنیوز: مدیر آزمایشگاه ملی آنفلوآنزا و استاد ویروس شناسی دانشگاه علوم پزشکی تهران وضعیت کرونا در کشور را با زیرسویه‌های جدید اُمیکرون، تشریح کرد و گفت: به نظر می‌رسد که حدود یک ماه است این زیرسویه‌ها وارد کشور شده‌اند؛ با این حال خوشبختانه افزایش زیادی در بستری و فوتی‌ها نمی‌بینیم، اما باید منتظر روند آن در هفته‌های آتی بود.

طلعت مختاری آزاد در گفتگو با ایسنا، درباره ویژگی‌های زیرسویه‌های جدید اُمیکرون که اخیرا در کشور شناسایی شده‌اند، گفت: اصولا نمی‌توان از انتقال یک بیماری تنفسی جلوگیری کرد و بر این اساس زیرسویه‌های جدید اُمیکرون هم از مرز‌های مختلف، وارد ایران شده‌اند. آنچه درباره این زیرسویه‌ها نظیر BQ ۱، XBB و ... می‌دانیم، این است که فعلا از نظر بیماری‌زایی شدیدتر نیستند، اما قدرت انتقال‌شان بیشتر است. پیش از ورود زیرسویه‌های جدید اُمیکرون به کشور، پنج درصد نمونه‌هایی ارسالی برای تشخیص عفونت‌های ویروسی سارس کرونا بود، اما اخیرا کمی افزایش یافته است. با این حال باید توجه داشت که نمونه‌های مورد آزمایش هم بیشتر شده است. اکنون مقداری زمان می‌خواهیم تا ببینیم روند موج به چه صورت است. زیرا هرچقدر حساسیت نسبت به بیماری بیشتر شود، نمونه‌گیری بالا رفته و تعداد بیشتری نمونه مورد آزمایش قرار خواهد گرفت.

افزایش ابتلای کشوری به کرونا

وی با بیان اینکه افزایش ابتلای کشوری را در آمار‌ها مشاهده می‌کنیم، اما فعلا پیک بزرگی را نمی‌بینیم، افزود: در حال حاضر که زیرسویه‌های جدیدی شناسایی شده و افزایش موارد ابتلا را داشتیم، می‌توان گفت موج هشتم کرونا نیز آغاز شده است. البته باید ببینیم که روند موج کرونا در یکی دو هفته آینده به چه صورت خواهد بود.

مختاری آزاد با بیان اینکه البته خوشبختانه هنوز افزایش چندانی در موارد فوتی ناشی از کرونا را در کشور نداشته‌ایم، گفت: به هر حال در کشور ما هم مردم واکسن تزریق کرده‌اند و هم تعداد زیادی از افراد خودشان قبلا به کووید ۱۹ مبتلا شده‌اند و در نتیجه ایمنی مناسبی در جامعه وجود دارد. به نظر می‌رسد که کشور‌هایی که فقط با واکسن ایمن شده بودند، اکنون افزایش فوتی‌ها را شاهدند، اما در کشور‌هایی مانند ما که ایمنی هم ناشی از تزریق واکسن و هم ناشی از ابتلا بوده است، شدت بیماری کمتر است.

زیرسویه‌های اُمیکرون؛ پراکنده در جهان

وی با بیان اینکه علی‌رغم اینکه زیرسویه‌های جدید تغییرات زیادی داشتند، اما امیدواریم موج بزرگی در کشور شاهد نباشیم، گفت: همه زیرسویه‌های در گردشی که در حال حاضر در جهان مشاهده می‌کنیم، زیرسویه اُمیکرون هستند. یکسری از زیرسویه‌های جدید مانند BQ ۱ که از زیر گروه BA ۵ و یا زیر سویه‌های امیکرون BA ۲ مانند XBB هستند. به هر حال اُمیکرون زیر گروه‌های مختلفی دارد و آنچه که اکنون شناسایی شده‌اند، عمدتا زیرمجموعه BA ۲ و BA ۵ هستند. در حال حاضر زیرسویه‌های BA ۲ مانند XBB، در حال افزایش هستند.

مختاری آزاد تاکید کرد: به نظر می‌رسد که زیرسویه‌های جدید از آذر ماه وارد کشور شده‌اند و اکنون هم که در دی ماه به سر می‌بریم؛ بنابراین حدود یک ماه است که این سویه‌ها وارد کشور شده‌اند. با این حال خوشبختانه افزایش زیادی در بستری و فوتی‌ها در مقایسه با موج‌های قبلی نمی‌بینیم، اما باید منتظر روند آن در هفته‌های آتی بود.

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
امروز چهارشنبه ۱۷ دی
پرطرفدارترین ها