تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

بورس کالا؛ عرضه دنا پلاس ۲ برابر شد

پس از افزایش تقاضا برای خرید دنا پلاس عرضه این محصول در بورس کالا ۲ برابر شد و فردا ۲۵ دی ماه، عرضه ۱۰۰۰ دستگاه خودرو دنا پلاس دستی در بورس کالا انجام خواهد شد.

کد خبر: ۱۴۳۵۳۶
۱۷:۰۶ - ۲۴ دی ۱۴۰۱

بورس کالا؛ فروش ۱۰ هزار «دنا پلاس» از فردا

دیدارنیوز: به دنبال افزایش تقاضا برای خرید دنا پلاس عرضه این محصول در بورس کالا ۲ برابر شد.

به دنبال افزایش تقاضا برای خرید دنا پلاس عرضه این محصول در بورس کالا ۲ برابر شد. بر همین اساس فردا ۲۵ دی ماه عرضه ۱۰۰۰ دستگاه خودرو دنا پلاس دستی در بورس کالا انجام خواهد شد. در این طرح فروش قیمت پایه ۱۸۹ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان تعیین شده و متقاضیان باید ۱۰۰ درصد قیمت پایه را در حساب وکالتی خود واریز کرده باشند.

تاریخ تحویل دنا پلاس دستی سفید در این طرح فروش ۲۷ اسفند ماه سال جاری است.

البته اشخاصی که در عرضه‌های قبلی در بورس کالا خودرو سواری خریداری کرده اند و همچنین از ابتدای سال ۱۳۹۸ از شرکت‌های خودروسازی موفق به خرید خودرو شده اند امکان ثبت سفارش نخواهند داشت و هر کد بورسی صرفا امکان یک ثبت سفارش را دارد. ثبت سفارش نیز برای اشخاص حقوقی مجاز نیست.

همچنین اگر فرد متقاضی پس از تایید درخواست خودرو از بورس کالا منصرف شد؛ باید ۵ درصد از ارزش کل معامله را به عنوان هزینه فسخ و ۰/۵ درصد به عنوان کارمزد دو سر معامله پرداخت کند. یعنی اگر فردی از بورس کالا خودرو خرید و در مرحله نهایی منصرف شد باید مجموعا ۵/۵ درصد از ارزش کل معامله را به عنوان خسارت یا هزینه فسخ معامله پرداخت کند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت