تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...
علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز
گفت‌وگوی دیدارنیوز در برنامه «میهمان من» با یک متخصص و جراح قلب

علی جمالیان: با بهره‌گیری از تکنولوژی روز کمترین آسیب به بیمار وارد می‌شود/ درمان‌های نوین در صدر علم پزشکی امروز

علی جمالیان، فوق تخصص و جراح قلب در برنامه «میهمان من» از درمان‌های نوین که این روز‌ها طرفداران زیادی هم دارد گفت.
هیچ بهانه‌ای از دولت پذیرفتنی نیست

نماینده قزوین: تورم امروز زندگی مردم را پر از رنج و مرارت کرده است

فاطمه محمدبیگی، نماینده قزوین در مجلس گفت: تورم امروز زندگی مردم را پر از رنج و مرارت کرده است، به جرات می‌توان گفت کالا‌هایی مانند گوشت قرمز و ماهی به سختی در سبد معیشتی خانوار‌های متوسط قرار می‌گیرد، لذا ستاد‌های تنظیم بازار ملی و استانی باید با تدابیر عاجل و جهادی برای نجات سفره معیشتی مردم اقدام کنند.

کد خبر: ۱۴۳۳۹۹
۱۳:۴۹ - ۲۱ دی ۱۴۰۱

نماینده قزوین: تورم امروز زندگی مردم را پر از رنج و مرارت کرده است

دیدارنیوز: نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی با اشاره به افزایش قیمت کالا‌های اساسی و حذف کالا‌هایی مانند گوشت از سبد معیشتی مردم، تاکید کرد: ستاد‌های تنظیم بازار ملی و استانی باید با تدابیر عاجل و جهادی برای نجات سفره معیشتی مردم اقدام کنند.

فاطمه محمدبیگی در نطق میان دستور خود در جلسه علنی امروز چهارشنبه (۲۱ دی ماه) مجلس شورای اسلامی در رابطه با افزایش قیمت کالا‌های اساسی به ویژه اقلام معیشتی مردم، گفت: تورم امروز زندگی مردم را پر از رنج و مرارت کرده است، به جرات می‌توان گفت کالا‌هایی مانند گوشت قرمز و ماهی به سختی در سبد معیشتی خانوار‌های متوسط قرار می‌گیرد، لذا ستاد‌های تنظیم بازار ملی و استانی باید با تدابیر عاجل و جهادی برای نجات سفره معیشتی مردم اقدام کنند.

وی در ادامه به وضعیت بازار خودرو اشاره و بیان کرد: سوداگری در بازار خودرو، موقعیت انحصاری برخی از خودروسازان، جولان دلالان زالو صفت و عدم اتخاذ سیاست‌های درست از جمله ورود خودرو به بازار بورس موجب افزایش قیمت خودرو شده است؛ دیگر مماشات با مافیای خودرو جایی ندارد، لذا دولت باید از تجربیات قبلی مسکن مهر برای برون رفت از انصراف متقاضیان نهضت ملی مسکن از طریق بانک‌های عامل اقدام کند تا آرزوی خانه دار شدن طیف وسیعی از مردم مظلوم و طبقات محروم و زنان سرپرست خانوار مانند داغی بر دل نماند.

عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی تاکید کرد: اجرای مربوط به مسکن سه فرزندی و تامین خوابگاه متاهلی در قانون جوانی جمعیت و کمک ویژه مجلس به دولت برای اهتمام به این مهم موضوعی جدی است و باید مورد توجه دولت قرار بگیرد. در زمینه بازار ارز مقابله با دشمنان خارجی و داخلی و مقابله با اخلالگران و سلاطین ارزی از وظایف مسلم تیم اقتصادی دولت است و هیچ بهانه‌ای از دولت پذیرفتنی نیست.

محمدبیگی یادآور شد: سرخوردگی جوانان، بازرگانان و کارآفرینان از وضعیت نامناسب ارز موجب ریزش سرمایه اجتماعی مردم می‌شود. رئیس جمهور؛ بفرمایید مرد رویین تن اقتصادی کشور کیست که به یاری مردم بشتابد؛ از اقدامات ارزنده شما در دولت سیزدهم از جمله حوزه اقتصادی، کاهش کسری بودجه، حوزه مالی و تامین آب شرب و کشاورزی و بهینه سازی راه‌های مواصلاتی شهری و روستایی، کنترل کرونا و واکسیناسیون عمومی و افتتاح صندوق بیماران خاص و ارتقاء سلامت الکترونیک و بیمه شدن ۶ میلیون نفر بدون بیمه و زمینه اجرای پزشک خانواده و ارجاع، مبارزه با فساد دارو و نان و آرد تشکر می‌کنیم.

وی در ادامه خطاب به رئیس جمهور افزود: در این میان مشکلات بسیاری در دولت وجود دارد، از جمله برخی انتصابات بدون ضابطه و تغییر مکرر مسئولان استانی بر اساس کدام منطق صورت می‌گیرد؟

نماینده مردم قزوین در مجلس شورای اسلامی خطاب به مسئولان دولتی عنوان کرد: یک سال و نیم وقت کمی برای تدوین برنامه هفتم نبود که امروز با پیغام‌های مکرر مجلس را در فشار پذیرفتن تکه پاره‌های وصله شده‌ای از برنامه و بودجه به فسیل تبدیل می‌کند. آیا دیواری کوتاه‌تر از خانه ملت نبود که آوار بی برنامگی و ضعف استفاده از نیرو‌های پخته و کارآمد و تاخیر در تدوین برنامه هفتم توسط دولتی که همواره خود را در مجلس ملزم به همکاری، همراهی و همدلی با آن کرده‌ایم و تا توانسته ایم مراعات آن‌ها را کرده ایم، امروز ما را در مقابل مردم قرار داده اند و حالا پاسخگوی مطالبات بحق این مردم بصیر و آگاه و همواره در صحنه نیستیم.

وی در ادامه تاکید کرد: این را باید عرض کنم که نیاز به امید افزایی و امید آفرینی توسط اقدامات دولت در جامعه وجود دارد.

محمدبیگی با بیان اینکه این روز‌ها فضای عطرآگین کشور به دو مناسبت پربرکت برایمان بسیار نیکوست، اولین مناسبت دیدار با رهبر عزیزتر از جانم و دومی میلاد حضرت زهرا (س) و روز زن، یادآور شد: ابراز خرسندی و خوشایندی و مفید بودن جلسه با خواهران از سوی، ولی امر مسلمین جهان، موجی از امید فزاینده را در دل‌های ما زنان و دختران این سرزمین زنده ساخت، به طوری که شوق دیدار آن روز بنده و سایر فعالان و دلسوزان حوزه زن و خانواده را مسرور از آن جلسه زنانه محض که مشمول مفاهیم برجسته و عالی بود و به قول حضرتشان نیازمند تامل، فکر، پیگیری و همت همه مسئولان و نخبگان است را برآن داشت تا با اقدامات عملی بر‌ای تشخیص دقیق نظام مسائل زنان، برای تدوین برنامه و راهبرد‌های عملیاتی نمودن گام دوم و بیانات معظم له در عرصه ارتقاء وضعیت زنان، بازیابی هویت ارزیابی زنان، مشارکت زنان در عرصه‌های تصمیم ساز و تصمیم گیر و تربیت نسلی سالم برای ایجاد جامعه‌ای سالم و الگو بیش از پیش بکوشیم و طرح‌هایی نو را دراندازیم.

وی در پایان تاکید کرد: بر مسئولان فریضه است در مواردی که به زنان در درون خانواده و در اجتماع به زنان ظلم می‌شود از جمله مباحث مربوط به نفقه، مهریه، کاهش طلاق تسهیل ازدواج جوانان را با تدوین قوانین حمایتی لازم و بروزرسانی مقررات به کمک زنان برویم که نیازمند تلاش و پشتیبانی هر سه قوه است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر