تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

رضایی می‌تواند از تراکتور جدا شود؛ «کاوه» در استقلال؟

هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل جدید تراکتور می‌گوید که تفاسیر مختلفی از قرارداد کاوه رضایی می‌توان کرد، اما قرارداد این بازیکن به شکلی است که طرفین در صورت توافق می‌توانند قرارداد را فسخ کنند.

کد خبر: ۱۴۲۹۴۵
۱۱:۴۶ - ۱۳ دی ۱۴۰۱

کاوه رضایی می‌تواند از تراکتور جدا شود!

دیدارنیوز: با اعلام مدیرعامل جدید تراکتور، مهاجم این باشگاه می‌تواند به صورت توافقی از جمع پرشور‌ها جدا شود.

کاوه رضایی در ابتدای لیگ بیست و دوم، زمانی که نتوانست به لیست استقلال اضافه شود به تراکتور پیوست. حضور ناگهانی رضایی در تراکتور از همان ابتدا باعث شد که شایعاتی درباره قرارداد او به وجود بیاید که آن شایعه، امکان جدایی این بازیکن در نیم فصل و پیوستنش به استقلال براساس مفاد قراردادش با تراکتور بود.

این شایعه وقتی قوت گرفت که ساپینتو در همان هفته‌های ابتدایی لیگ برتر فوتبال و زمانی که در مراسم رونمایی از کاپ جام جهانی حضور پیدا کرده بود، عنوان کرد که کاوه رضایی در بخش مهمی از فصل برای استقلال بازی خواهد کرد.

حالا با نزدیک شدن به نیم فصل رقابت‌های لیگ برتر و شروع نقل و انتقالات، هواداران استقلال و تراکتور منتظر هستند تا ببینند تکلیف کاوه رضایی چه می‌شود.

هوشنگ نصیرزاده، مدیرعامل جدید تراکتور و رئیس کمیته تدوین مقررات فدراسیون فوتبال درباره این موضوع می‌گوید که تفاسیر مختلفی از قرارداد کاوه رضایی می‌توان کرد، اما قرارداد این بازیکن به شکلی است که طرفین در صورت توافق می‌توانند قرارداد را فسخ کنند.

با این اوصاف احتمالا امکان جدایی کاوه رضایی از تراکتور وجود دارد، اما باید دید که تکلیف مهاجم سابق کلوب بروژ بلژیک چه می‌شود و او در نیم فصل دوم برای تراکتور به میدان می‌رود یا استقلال.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها