تیتر امروز

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

شوک تورمی بی‌سابقه بر سفره مردم ایران/ وزارت خارجه: به کدام میز مذاکره برگردیم؟/ هشدار رئیس‌جمهور کلمبیا به ترامپ: پلنگ را بیدار نکنید

این صد و سی و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک استاد ژئوپولیتیک

عبدالرضا فرجی‌راد: رئیسی به روحانی گفت که اجازه دهید؛ ما توافق را امضا کنیم!/ تیم جلیلی در دوره رئیسی مانع توافق شد/ مذاکرات مستقیم مجازی فعلی بین عراقچی-ویتکاف را به مذاکرات کاملا محرمانه تبدیل کنیم/ نصفه بودجه مملکت صرف نهادهایی می‌شود که کارایی برای کشور ندارند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ عبدالرضا فرجی‌راد، استاد ژئوپولیتیک و دیپلمات با سابقه وزارت امور خارجه رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از مذاکره با آمریکا، وضعیت توان هسته‌ای...
محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با رئیس پیشین شورای شهر

محسن هاشمی: انتصاب‌های حاکمیتی از انتخاب شدگان مردم بیشترند/در جمهوری اسلامی به استقلال نمره بالای ۵۰ می‌دهم، اما به آزادی نه/نظام تصمیم گیری در کشور خدشه دار شده است/ افراطیون نمی‌گذارند، مشکلات کشور حل شود

پسر ارشد آیت الله هاشمی رفسنجانی، رئیس پیشین شورای شهر، محسن هاشمی مهمان برنامه «تیتر» بود او معتقد است که علما با حجاب اجباری مخالفند ولی نگران واکنش افراطیون هستند، به همین خاطر سکوت کردند.

سجادی: روباه پیر طراحی پیچیده‌ای برای پناهنده شدن بازیکنان داشت!

حمید سجادی، وزیر ورزش و جوانان در جلسه علنی امروز سه‌شنبه مجلس حاضر شد تا پاسخگوی سوالات برخی نمایندگان باشد. او پیش از اینکه کارت زرد دوم خود را از نمایندگان دریافت کند، مدعی شد که روباه پیر طراحی پیچیده‌ای برای پناهنده شدن بازیکنان داشت.

کد خبر: ۱۴۲۹۲۸
۰۹:۴۷ - ۱۳ دی ۱۴۰۱

سجادی: دشمن در جام‌جهانی طراحی پیچیده‌ای داشت!

دیدارنیوز: وزیر ورزش و جوانان به ارائه توضیحاتی درباره برنامه‌های دشمنان در ایام جام جهانی فوتبال ۲۰۲۲ قطر پرداخت و گفت: دشمنان پیاده نظام خود را از منافقان و سلطنت طلبان و تجزیه طلبان به کشور قطر فراخوانده و برای شکست نظام اسلامی در مستطیل سبز و سکو‌های هواداری و حتی خارج از ورزشگاه‌ها طراحی پیچیده‌ای را برنامه ریزی کرده بودند.

حمید سجادی در جلسه علنی امروز (سه شنبه) مجلس به این سوال مجتبی یوسفی نماینده اهواز و ۵۷ نماینده مجلس پاسخ داد که علت سوءمدیریت در برنامه ورزش حرفه‌ای و بطور خاص فوتبال و هزینه‌های نامتعارف و عدم برخورد با سوءاستفاده کنندگان از بیت المال در قرارداد‌های مربیان خارجی تیم ملی و باشگاه‌های پرطرفدار استقلال و پرسپولیس و بستن قرارداد‌های نجومی با برخی بازیکنان و مربی‌های خارجی و عدم پیگیری به موقع حقوقی و محکومیت مکرر و پرداخت جریمه‌ها از بیت المال و دیپلماسی ضعیف وزرشی و حذف دو تیم پرطرفدار فوتبال و برخی تیم‌های ورزشی چیست؟

وی با گرامیداشت یاد و خاطره شهید سردار سلیمانی و ابومهدی المهندس، به جام جهانی ۲۰۲۲ اشاره و اظهار کرد: جام جهانی در اوج دوران فتنه و آشوب دشمنان قسم خورده انقلاب برگزار شد؛ دشمنان تمام نرم افزار و سخت افزار خود را در جنگ نرم و نیمه سخت به کار گرفتند تا از جامعه با شرف و غیور ورزش و ورزشکاران به نفع جبهه باطل سوءاستفاده کرده و به خیال واهی خود در این نبرد ترکیبی و شناختی پیروز میدان شوند.

سجادی ادامه داد: نقطه عطف و تلاقی تقلای نظام استکبار در جام جهانی متمرکز شد؛ آن‌ها پیاده نظام خود را از منافقان و سلطنت طلبان و تجزیه طلبان به کشور قطر فراخوانده و برای شکست نظام اسلامی در مستطیل سبز و سکو‌های هواداری و حتی خارج از ورزشگاه‌ها طراحی پیچیده‌ای را برنامه ریزی کرده بودند.

وزیر ورزش و جوانان با بیان اینکه گوشه‌ای از خواب‌های خیالی و نقشه‌های شوم دشمنان را در جام جهانی بیان می‌کنم، افزود: این نقشه‌ها با تلاش ارزنده و جهاد ارزشمند و گمنام و بی نشان فرزندان غیور این سرزمین ناکام مانده است.

وی افزود: روباه پیر طراحی پیچیده‌ای برای پناهنده شدن بازیکنان داشت، همچنین نقشه خروج بازیکنان از زمین بازی حین انجام مسابقه بود. علاوه بر این تلاش همه جانبه‌ای برای فروپاشی تیم ملی از درون و توطئه‌های هدفمند برای جنجال آفرینی در سکو‌ها با هدف متوقف کردن بازی صورت گرفت.

سجادی اضافه کرد: صد‌ها نفر از منافقان با هواپیمای اختصاصی به قطر اعزام شدند و همچنین شعار‌ها و نماد‌ها و ابزار‌های ساختارشکنانه و فراگیر با هدف انزوای جمهوری اسلامی ایران ساخته شد، منتها با وجودی که تمام سلطه گران از شیطان بزرگ تا روباه پیر و اسرائیل و برخی کشور‌های غربی با طراحی موزاییکی و چند لایه به دنبال فتنه جهانی بودند.

وی خاطرنشان کرد: با وجود نرسیدن به نتیجه دلخواه و فنی، اما در میدان، فتوت و جوانمردی و روحیه پهلوانی و هویت ایرانی و اسلامی بار دیگر در جهان نشان داده شد و بار دیگر هیمنه دشمنان به خاک مذلت نشانده شد و نظام اسلامی با پیروزی و سرافرازی این مرحله را سپری کرد. این‌ها همه با ایمان و اخلاص توام با تدبیر همکاران عزیز در مجلس و وزارت خانه‌های خارجه، فرهنگ و اطلاعات و سازمان اطلاعات سپاه و وزرات ورزش رقم خورد.

وزیر ورزش و جوانان از هیات رییسه و رییس مجلس خواست که جلسه غیرعلنی تشکیل داده تا درباره اتفاقات دوحه فقط به نمایندگان توضیح دهد.

مطلب مرتبط:

دومین کارت زرد مجلس به وزیر ورزش! 

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر
امروز جمعه ۱۴ آذر