تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

وعده وزیر بهداشت؛ سال آینده افزایش قیمت دارو نداریم!

با وجود افزایش سرسام‌آور قیمت دارو‌ها در سال جاری و کمبود برخی دارو‌ها در هفته‌های اخیر که منجر به واردات آنتی‌بیوتیک به کشور شد و همچنین انتقاد‌های شدید برخی از نمایندگان مجلس از عملکرد وزیر بهداشت، بهرام عین‌اللهی گفته فکر نمی‌کند در سال ۱۴۰۲ افزایش قیمت چندانی در دارو داشته باشیم.

کد خبر: ۱۴۲۵۲۱
۱۱:۵۲ - ۰۵ دی ۱۴۰۱

وعده ویر بهداشت؛ سال ۱۴۰۲ افزایش قیمت دارو نداریم!

دیدارنیوز: وزیر بهداشت اعلام کرد که با توجه به اینکه ارز دارو نیمایی شده و بر این اساس افزایش قیمت دارو انجام شده است، برای سال آینده فکر نمی‌کنم چندان افزایشی داشته باشیم.

بهرام عین‌اللهی درباره وضعیت قیمت دارو در سال آینده، گفت: با توجه به اینکه مجلس اجازه داد تا بتوانیم ارز دارو را از ارز ترجیحی به ارز نیمایی تبدیل کنیم؛ بنابراین افزایش قیمتی به دلیل تغییر ارز ترجیحی به نیمایی وجود داشت. منتها با اجرای طرح دارویاری، دارو‌هایی که ارزشان به نیمایی بدل شد، یارانه سلامت به آن‌ها تعلق گرفت.

وی افزود: توصیه ما این است که مردم حتما برای تامین دارو از طریق مراجعه به پزشک و نسخه الکترونیک اقدام کنند. زیرا در این صورت در داروخانه و در قالب طرح دارویاری، هزینه دارویشان کم می‌شود. همچنین تا دو نوبت هم دیگر احتیاج به مراجعه به پزشک ندارند.

عین‌اللهی ادامه داد: برای سال آینده، پیشنهادمان این است که بخشی در حوزه سلامت به عنوان ارز ترجیحی حفظ شود و بر این اساس بتوانیم ارز ترجیحی بخشی از حوزه تجهیزات گران‌قیمت را حفظ کنیم.

وزیر بهداشت درباره افزایش قیمت دارو در سال آینده نیز گفت: ارز دارو نیمایی شده و بر این اساس افزایش قیمت دارو انجام شده است. برای سال آینده فکر نمی‌کنم چندان افزایشی داشته باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر
امروز پنجشنبه ۰۶ آذر