تیتر امروز

اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

اسنپ‌بک؛ بازگشت تحریم‌ها یا بازگشت کابوس اقتصادی؟/ بلاتکلیفی طلاهای بابک زنجانی/ مهمترین دغدغه کارگران چیست؟

این بیست و چهارمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
خروج از NPT به نفع کیست؛ ایران یا اسرائیل؟/ مذاکره مستقیم با آمریکا تنها راه‌حل رفع تحریم؟/ دست ایران پر است، وضع بدتر نمی‌شود
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

خروج از NPT به نفع کیست؛ ایران یا اسرائیل؟/ مذاکره مستقیم با آمریکا تنها راه‌حل رفع تحریم؟/ دست ایران پر است، وضع بدتر نمی‌شود

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده
بررسی بیانیه اخیر اصلاح‌طلبان، سرمایه‌های اجتماعی نادیده گرفته شده و جایگاه تندروها در گفت و گو با سخنگوی جبهه اصلاحات

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران و دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب بودیم. او معتقد است که نیروهای امنیتی باید به خاطر غافلگیری در تجاوز...
پیشنهاد یک فعال سیاسی به مخالفان فضای مجازی

دو هفته خانواده‌تان را به «کره شمالی» بفرستید

محمد مهاجری، فعال سیاسی اصول‌گرا در مطلبی با عنوان «اول روی خودتان امتحان کنید» درباره وضعیت تاسف‌بار اینترنت کشور و فیلترینگ گسترده شبکه‌های اجتماعی در دولت ابراهیم رئیسی نوشت: یک پیشنهاد به مخالفان فضای مجازی؛ دو هفته خانواده‌تان را به کره شمالی بفرستید. کره‌شمالی یک کشور کاملا پاک است؛ فضای مجازی ندارد که هیچ، اینترنت هم ندارد و خیال نگران مسوولان را کاملا راحت می‌کند! بعد از دو هفته خانواده‌ها را بازگردانند و نظرشان را جویا شوند تا معلوم شود که زندگی بدون فضای مجازی برای آن‌ها چگونه است.

کد خبر: ۱۴۲۲۹۲
۰۸:۵۹ - ۳۰ آذر ۱۴۰۱

دو هفته خانواده‌تان را به «کره شمالی» بفرستید

دیدارنیوز: کره‌شمالی یک کشور کاملا پاک است؛ فضای مجازی ندارد که هیچ، اینترنت هم ندارد و خیال نگران مسوولان را کاملا راحت می‌کند!

محمد مهاجری در اعتماد نوشت: «یک پیشنهاد به مخالفان فضای مجازی؛ دو هفته خانواده‌تان را به کره شمالی بفرستید.

۱- مخالفت‌هایی که این روز‌ها با فضای مجازی می‌شود فقط در کلام نیست. وزارت محترم ارتباطات گفتار‌ها را به عمل تبدیل کرده و با کند کردن اینترنت و کاهش عرض باند عملا دسترسی مردم را مسدود کرده و عصبانیت شهروندان هم برایش هیچ اهمیتی ندارد. انصافا باید به دولت سیزدهم برای این اقدام مشعشع تبریک گفت و آن را در کارنامه دولت رییسی به عنوان یکی از معدود کار‌های انجام شده با نمره قابل قبول ثبت کرد!

۲- پیشنهادی دارم که شاید برای مسوولان و اشخاصی که علیه فضای مجازی سخنرانی می‌کنند یا قلم می‌زنند، بتواند کارساز باشد: این مسوولان محترم، فقط اینترنتی که بتواند پلتفرم‌های داخلی را دنبال کند و هیچ اشکال و بدآموزی نداشته باشد در یک فضای پایلوت ایجاد کنند. به این ترتیب که شهری یا شهرکی را به خانواده این عزیزان شامل همسر، فرزندان، دامادها، عروس‌ها و نوه‌ها اختصاص دهند و همه آن‌ها را در محیط پاستوریزه‌ای که فراهم می‌شود، اسکان دهند. تمام امکانات رفاهی و تفریحی هم در اختیارشان بگذارند. نیازی نیست این اقامت زمان زیادی طول بکشد، دو هفته کافی است.

بعد از این مدت، از خانواده‌های خود درباره زیست جدیدشان سوال کنند و البته در دریافت دیدگاه‌ها هم آزادی بدهند تا هر کس بدون لکنت بتواند حرفش را بزند. نتیجه آن سیاست را هر چه باشد در کل کشور اجرا کنند. هر چند خود مسوولان محترم پیشاپیش می‌دانند نتیجه چیست، اما برای اطمینان قلب‌شان این پیشنهاد را عملی کنند.

۳- ممکن است گفته شود ایجاد چنین محیطی امکان‌پذیر نیست یا بسیار سخت است. پیشنهاد جایگزین اینکه اعضای خانواده‌های خود را باز برای دو هفته به کره‌شمالی بفرستند تا در لاکچری‌ترین هتل‌ها و تفریح‌ها و با حداکثر امکانات اقامت کنند.

کره‌شمالی یک کشور کاملا پاک است؛ فضای مجازی ندارد که هیچ، اینترنت هم ندارد و خیال نگران مسوولان را کاملا راحت می‌کند! بعد از دو هفته خانواده‌ها را بازگردانند و نظرشان را جویا شوند تا معلوم شود که زندگی بدون فضای مجازی برای آن‌ها چگونه است. سخن پایانی اینکه حتی اگر می‌خواهید فیلترینگ گسترده اعمال کنید و فضای مجازی را محدود سازید و برای اینترنت فاتحه بخوانید لااقل با اجرای این پیشنهاد دست‌تان می‌آید که در خانه خودتان درباره فضای مجازی و ارتباط با جهان چگونه فکر می‌کنند.»

ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۵ شهريور
امروز شنبه ۱۵ شهريور
امروز شنبه ۱۵ شهريور
امروز شنبه ۱۵ شهريور