تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

کشف ۷ هزار قلم داروی قاچاق در قزوین

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان قزوین از کشف هفت هزار قلم داروی احتکارشده و قاچاق در شهر قزوین خبر داد و گفت: این کشف یکی از بزرگ‌ترین کشف‌هایی است که در حوزه قاچاق دارو داشتیم.

کد خبر: ۱۴۲۱۹۸
۱۳:۰۶ - ۲۸ آذر ۱۴۰۱

کشف ۷ هزار قلم داروی قاچاق در قزوین

دیدارنیوز: علیرضا حسن‌پور، با بیان اینکه به همراه پلیس امنیت اقتصادی نظارت جدی بر شبکه توزیع و عرضه دارو در سطح استان صورت می‌گیرد، اظهار داشت: در گشت‌های نظارتی پلیس امنیت اقتصادی و تعزیرات حکومتی به تازگی هفت هزار قلم داروی احتکارشده و قاچاق را در یکی از منازل شهر قزوین کشف کردیم.

وی با اشاره به تشکیل پرونده برای این محموله هفت هزار قلمی دارو‌های قاچاق گفت: این کشف یکی از بزرگ‌ترین کشف‌هایی است که در حوزه قاچاق دارو داشتیم و پرونده آن در حال رسیدگی است و اطلاعات تکمیلی راجع به این پرونده را هم در روز‌های آینده اعلام خواهیم کرد.

حسن‌پور اضافه کرد: از ۲ هفته پیش در قالب یک طرح ملی گشت‌هایی توسط سازمان تعزیرات و با همراهی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی استان قزوین در سطح داروخانه‌ها انجام شده که در این گشت‌ها گران‌فروشی در حوزه دارو مشاهده نکردیم، اما شاهد گران‌فروشی در حوزه مواد آرایشی و بهداشتی بودیم که یکی از تخلفات آشکار این حوزه بود.

مدیرکل تعزیرات حکومتی استان ادامه داد: همچنین در این گشت‌ها کمبود بعضی از اقلام دارویی هم در سطح استان مشاهده شده که بنا به اظهارات مسئولان داروخانه‌ها و همچنین دانشگاه علوم پزشکی این کمبود از یک مشکل عمده در سطح ملی نشأت می‌گیرد.

حسن‌پور یادآور شد: اداره‌کل تعزیرات حکومتی استان قزوین به صورت جدی پیگیری وضعیت بازار دارو در استان قزوین است و در این حوزه از همه شهروندان و هم‌استانی‌ها تقاضا داریم که گزارش‌های خود را چه به صورت تلفنی و چه از طریق سایت تعزیرات به سرعت در اختیار کارشناسان تعزیرات قرار دهند و در نهایت نتیجه هر پیگیری را به فرد گزارش‌دهنده اعلام می‌کنیم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت