تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
پس از حذف از جام جهانی مطرح شد

رونالدو: رویایم برآورده نشد

پس از حذف تیم ملی پرتغال از جام جهانی ۲۰۲۲ که با شکست برابر مراکش شگفتی‌ساز همراه بود، کریستیانو رونالدو لحظات سختی را سپری می‌کند و می‌گوید رویایی داشت که برآورده نشده است.

کد خبر: ۱۴۱۸۰۰
۱۹:۰۲ - ۲۰ آذر ۱۴۰۱

رونالدو: رویایم برآورده نشد

دیدارنیوز: کریستیانو رونالدو، ستاره تیم ملی پرتغال، هنوز در مورد آینده خود به جمع بندی نهایی نرسیده است.

تیم ملی پرتغال شب گذشته با یک گل مغلوب تیم ملی مراکش شد و نتوانست جواز صعود به مرحله نیمه نهایی جام جهانی را کسب کند. برخی شایعات حاکی از احتمال خداحافظی کریستیانو رونالدو از تیم ملی پرتغال و حتی فوتبال بود، اما این بازیکن مدعی شد همیشه با تعهد کامل در زمین حاضر شده و حالا نیاز به فرصت برای فکر کردن در مورد آینده‌اش دارد.

کریستیانو رونالدو در صفحه خود نوشت: "قهرمانی در جام جهانی با لباس تیم ملی پرتغال، بزرگترین و بلندپروازانه‌ترین رویای دوران حرفه‌ای من بود. خوشبختانه عناوین زیادی در ابعاد بین المللی از جمله با لباس تیم ملی پرتغال کسب کرده ام، اما قرار دادن نام کشورمان در قله فوتبال جهان، بزرگ‌ترین آرزوی من بود. من برای رسیدن به این هدف و برآورده کردن این رویا سخت مبارزه کردم. در حضورم طی ۱۶ سال در جام‌های جهانی گلزنی کرده و همیشه در کنار بازیکنان بزرگ و با حمایت میلیون‌ها نفر از مردم پرتغال، تمام تلاشم را کردم.

رونالدو: رویایم برآورده نشد

با تمام توانم در زمین حاضر شدم و هرگز از مبارزه و تلاش برای رسیدن به رویا دست نکشیدم. متاسفانه دیروز این رویا به پایان رسید و نیاز به واکنشی گرم و خوشحال کننده نیست. فقط می‌خواهم همه بدانند که چیز‌های زیادی گفته شده، خیلی نوشته شده، گمانه‌زنی‌های زیادی انجام شده است، اما تعهد من به پرتغال برای یک لحظه تغییر نکرده است.

من همیشه کسی بودم و برای هدف همه می‌جنگیدم و هرگز به هم تیمی‌هایم و کشورم پشت نمی‌کردم. در حال حاضر، چیز زیادی برای گفتن وجود ندارد. متشکرم پرتغال و با تشکر از شما قطر. این رویا تا زمانی که ادامه داشت زیبا بود... حالا وقت آن است که یک مشاور خوب باشید و به همه اجازه دهید تا نتیجه گیری خود را انجام دهند."

رونالدو: رویایم برآورده نشد

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت
امروز جمعه ۱۲ ارديبهشت