تیتر امروز

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پنجره ‎دیپلماسی در حال بسته‌شدن/ سردرگمی راهبردی، خطرناک‌تر از ماشه/ فرصت پزشکیان برای حذف نهاد‌های بی‌خاصیت 

این صد و هفدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!
بایسته‌های تهران در عرصه سیاست داخلی و خارجی در دوره پساجنگ با رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه: بابک زنجانی، نام بزرگی است که بسیاری افراد پشت او پنهان شده‌اند/ آینده ثابت خواهد کرد روس‌ها در جنگ دوازده روزه به اسرائیل کمک کردند/ واژه دشمن را از تندروها بگیرید، دچار لکنت خواهند شد/ کسانی که مردم را مشغول ناکجاآباد کردند، خودشان در سعادت‌آباد خانه می‌ساختند!

حشمت‌الله فلاحت‌پیشه، تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل، استاد دانشگاه و رئیس پیشین کمیسیون امنیت ملی مجلس دهم، مهمان یکی دیگر از برنامه‌های «میدان پاستور» بود. دیدار در این برنامه با این استاد دانشگاه...
مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

مهدی خورشیدی: ایران نیاز به یک دنگ شیائوپینگ دارد/ اقتصاد کشور با تغییر وزیر و رئیس جمهور درست نمی‌شود/ روحانی سایه جنگ را از سر مردم کم کرد

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان دکتر مهدی خورشیدی جامعه شناس و پژوهشگر حوزه توسعه بود؛ او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد اگر همت مردم نبود امروز سعید جلیلی رئیس جمهور بود نه مسعود پزشکیان.

واکنش نمایندگان به بیانیه ضدایرانی؛ چینی‌ها گنده‌تر از دهانشان حرف نزنند!

پس از بیانیه ضدایرانی چین و شورای همکاری خلیج فارس که به صورت مشترک منتشر شد، واکنش‌های تندی در کشورمان به راه افتاد و نمایندگان مجلس هم به دولت چین هشدار دادند. احمد نادری نماینده تهران گفته که چینی‌ها گنده‌تر از دهانشان حرف نزنند.

کد خبر: ۱۴۱۷۸۹
۱۷:۱۰ - ۲۰ آذر ۱۴۰۱

واکنش نمایندگان به بیانیه ضدایرانی؛ چینی‌ها گنده‌تر از دهانشان حرف نزنند!

دیدارنیوز: تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی به بیانیه مشترک چین و شورای همکاری خلیج فارس واکنش نشان دادند و اعلام کردند که بر سر تمامیت ارضی ایران با هیچ کس تعارف ندارند.

برخی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی در واکنش به بیانیه مشترک چین و شورای همکاری خلیج فارس در صفحات شخصی توئیترشان مطالبی نوشتند که به شرح زیر است:

احمد نادری نماینده تهران:

رویا فروشی به کشور‌های منطقه و حاشیه خلیج فارس، از امریکا و غرب به چین و شرق رسیده! این ضرب‌المثل فارسی که کل اگر طبیب بودی، سر خود دوا نمودی؛ مصداق بارز امید کشور‌های حاشیه خلیج فارس به چین است که سال‌ها درگیر تایوان مانده! چینی‌ها گنده‌تر از دهانشان حرف نزنند. جانم فدای ایران

جلال رشیدی کوچی نماینده مرودشت:

دولت چین بداند صحبت راجع به هر چیزی جز حق مالکیت ایران بر جزایر سه‌گانه آتش بر خرمن صلح در منطقه غرب آسیاست. ما بر سر تمامیت ارضی خود با هیچ کس تعارف نداریم، چه غرب باشد چه شرق.

سیدنظام الدین موسوی نماینده تهران:

دولت چین باید بداند تمامیت ارضی ایران خط قرمز ماست و در این باره با هیچ کس تعارف نداریم. هر دولتی، در هر شرایطی و با هر بهانه‌ای بخواهد درباره یک سانتی متر از این مرز پرگهر، اما و اگر کند، پاسخ قاطعی از ملت و نظام ایران دریافت خواهد کرد. امیدواریم بفهمند و سریعاً جبران کنند. همانطور که ج. ا ایران در خصوص تایوان دخالتی ندارد انتظار است چین نیز از دخالت‌های تفرقه افکن پرهیز کند.

محمدرضا احمدی سنگری نماینده رشت:

بی تردید منافع ملی و به ویژه تمامیت ارضی کشور بر هر رابطه تجاری اولویت دارد. انتظار داریم دولت چین در خصوص موضوع جزایر سه گانه ایران همان موضعی را اتخاذ کند که دوست دارد سایر کشور‌ها در خصوص تایوان اتخاذ کنند.

روح الله حضرت پور نماینده ارومیه:

ادعای اخیر دولت چین در خصوص جزایر سه‌گانه ایران، نقض آشکار تعهدات بین‌المللی این کشور از جمله پیمان شانگ‌های است و واکنش وزارت خارجه و عملکرد وزیری که قبلا به زبان چینی هم توئیت می‌زد، کافی و متناسب نیست.

استاندارد دوگانه وزارت خارجه در قبال رفتار‌های بین‌المللی غرب و شرق برای ملت ایران قابل تحمل نیست. اگر وزارت خارجه در مسائل مختلف از جمله کشتار مسلمانان در چین با قاطعیت رفتار می‌کرد، امروز شاهد این گستاخی‌ها نبودیم.

حمایت‌های چین از برنامه هسته‌ای ایران در سال‌های گذاشته از یک عمق منفعت‌طلبانه نشات می‌گیرد و اگر روزی این منافع از بین برود، این کشور نیز ممکن است در قالب یک کشور متخاصم در مقابل ایران قرار گیرد. متاسفانه برخی آقایان در داخل کشور نمی‌خواهند این واقعیت‌ها را ببینند.

زهره الهیان نماینده تهران:

به عنوان عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجه مجلس از موضع گیری صحیح و قاطع وزارت امور خارجه در واکنش به بیانیه مشترک چین با چند کشور عربی در ریاض کمال تشکر را دارم. جمهوری اسلامی ایران با هیچ کشوری پیرامون تمامیت ارضی خود تعارف و مماشات ندارد، حتی شرکای راهبردی مانند کشور چین.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور
امروز پنجشنبه ۲۷ شهريور