تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

پیروزی سناتور دموکرات در جورجیا؛ نامزد مورد حمایت ترامپ شکست خورد

دور دوم انتخابات سنا در ایالت جورجیا با پیروزی حزب جو بایدن همراه شده است. رافائل وارناک دموکرات موفق شده در رقابتی تنگاتنگ با هرشل واکر، نامزد جمهوریخواهان که از حمایت دونالد ترامپ نیز برخوردار بود، کرسی سنای خود را حفظ کند.

کد خبر: ۱۴۱۶۲۲
۱۸:۰۷ - ۱۶ آذر ۱۴۰۱

پیروزی سناتور دموکرات در ایالت جورجیا

دیدارنیوز: هر چند در صورت تائید رسمی این نتیجه هم تغییری در آرایش سنا به‌وجود نخواهد آمد، اما یک پیروزی مهم برای جو بایدن و یک شکست برای شخص دونالد ترامپ محسوب می‌شود که گفته می‌شود خود را برای انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا آماده می‌کند.

جوبایدن ساعتی پیش از آغاز شمارش آرا در این ایالت با اطمینان از پیروزی صحبت کرده بود. جو بایدن گفت: «ما برنده می‌شویم، ما در جورجیا پیروزیم.»

دموکرات‌ها در جریان انتخابات نوامبر و از همان دور اول کنترل سنا را در دست گرفتند هر چند برتری در مجلس‌نمایندگان با جمهوریخواهان شد. کسب یک کرسی دیگر در سنا (۵۱ کرسی) به دموکرات‌ها اجازه خواهد داد تا نفوذ و تاثیر بیشتری بر کمیسیون‌های مهم پارلمانی داشته باشند و نقش جو مانچین، سناتور دموکرات اعتدال‌گرا را که تاکنون در چندین پرونده برای تیم بایدن دردسرساز شده، در روند تصمیم‌گیری بسیار محدود خواهد کرد.

جمهوریخواهان از آن سو در نظر داشتند تا با پیروزی در جورجیا و در حالیکه حدود ۷۰۰ روز تا انتخابات ریاست‌جمهوری آمریکا باقی‌مانده قدرت بلوکه‌کردن امور را نزد خود گسترش دهند و مانع پیشبرد طرح‌های مورد نظر دموکرات‌ها در کنگره شوند.

طبق نتایج اولیه شمارش آرا رافائل وارناک ۵۱.۴ درصد آرا را بدست آورده. این سیاستمدار ۵۳ ساله علاوه بر سناتوری، کشیش هم هست و بابت انتخاب مجدد خود از خدا و زحمات مادرش تشکر کرده است.

این درحالیست که رقیب جمهوریخواه ۶۰ ساله او ۴۸.۶ درصد آرا را از آن خود کرده است. این نامزد آفریقایی تبار که از حمایت دونالد ترامپ برخوردار بود تا کنون پرونده‌های جنجالی زیادی داشته است. نظرات رادیکال این بازیکن سابق فوتبال آمریکایی در مخالفت با سقط جنین در حالی زبانزد است که گفته می‌شود می‌شود وی در خفا هزینه سقط پارتنر‌های سابق خود را پراخت کرده بوده است. او با پذیرش شکست گفته از مبارزه دست بر نمی‌دارد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها