تیتر امروز

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلا دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...
افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

افزایش سهم مالیات؛ اصلاح ساختار یا فشار بیشتر بر مردم؟/ خصوصی‌سازی یک رویا بود/ فیلم ۱۰۰ میلیاردی، کارت زرد به وزیر!

این بیست و یکمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: لازم باشد باز هم به ایران حمله می‌کنیم/ آمادگی اسرائیل و ایران برای دور تازه جنگ؟/ عراقچی: تا جبران خسارت نشود، مذاکره بی‌مذاکره

این صد و سیزدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مدیر کل بهزیستی یزد در جشن معلولان بهاباد:

جداسازی معلولان از جامعه به عنوان شهروند درجه ۲ تبعیض است

مدیر کل بهزیستی استان یزد با تاکید بر دسترس‌پذیر کردن جامعه برای افراد دارای معلولیت، خواستار تلاش در جهت الحاق و ادغام معلولان در جامعه شد و گفت: سیاست‌هایی که معلولان را به صورت خاص و شهروند درجه دو در نظر می‌گیرد، ایجاد تبعیض نسبت به این افراد می‌کند که اصلا زیبنده و شایسته نیست.

کد خبر: ۱۴۱۳۶۶
۱۷:۲۴ - ۱۲ آذر ۱۴۰۱

جداسازی معلولان از جامعه به عنوان شهروند درجه ۲ تبعیض است

 

دیدارنیوز: «رضا ابهت» در مراسم جشن روز معلولان در شهرستان بهاباد که به مناسبت دوازدهم آذرماه روز جهانی معلولان و در حضور مسئولان این شهرستان در سالن دانشگاه آزاد اسلامی واحد بهاباد برگزار شد، با بیان این که خدمت در سازمان بهزیستی قابل شمارش نیست، گفت: چشم امید ما به حمایت‌ها و کمک‌های خیرین، تشکل‌های غیر دولتی و موسساتی است که یک تنه مسئولیت‌ها و شرح وظایف بهزیستی را پذیرفته‌اند و شانه زیر بار مسئولیت گذاشته‌اند.

وی با بیان این که بحث معلولیت یک بحث ناگزیر در جوامع انسانی است، افزود: باید از توانمندی و قابلیت‌های معلولین در تمامی زمینه‌ها استفاده کرد.

ابهت بیان کرد: امروزه به جای آن که معلولیت را پدیده‌ای فردی تلقی کنند، موضوعی اجتماعی می‌دانند چرا که اگر جامعه این ظرفیت و توانمندی را داشته باشد که از کلیه آحاد خود با هر درجه از توانمندی در جهت توسعه خود استفاده کند، جامعه‌ای پایدار، توسعه یافته و رو به رشد است و در غیر این صورت جامعه‌ای معلول است.

وی خاطرنشان کرد: باید تلاش شود جامعه‌ای دسترس‌پذیر برای افراد دارای معلولیت مهیا شود و در جهت الحاق و ادغام این افراد در جامعه تلاش شود و سیاست‌هایی که این افراد را به صورت خاص و شهروند درجه دو در نظر می‌گیرد، ایجاد تبعیض نسبت به این افراد می‌کند که اصلا زیبنده و شایسته نیست.

مدیر کل بهزیستی استان با بیان این که یک معلول می‌تواند با همان معلولیت خود کار‌های بزرگی را انجام دهد، افزود: معلولان تاکنون نیز با حضور خود در عرصه‌های مختلف ثابت کرده‌اند که می‌توانند کار‌های بزرگی را انجام دهند.

وی افزود: تلاش در راستای مناسب سازی معابر به منظور بهره مندی این عزیزان از خدمات شهری، تلاش در راستای اشتغال معلولان عزیز و فراهم کردن امکانات لازم برای زندگی راحت و بدون دغدغه باید در دستور کار مسئولان قرار گیرد.

ابهت با اشاره به اینکه معلولان به ترحم نیازی ندارند بلکه نیازمند احترام هستند که می‌تواند نقش بسزایی در خودباوری و بروز توانمندی‌های فراوان این قشر داشته باشد افزود: معلولان مانند همه افراد، حق مشارکت در مسایل مربوط به خود و جامعه و بهره مندی از تمامی امکانات و رفاه را در جامعه دارند.

وی افزود: امروز نبود بستر‌های مناسب یکی از مهم‌ترین موانع مشارکت اجتماعی معلولان عزیز در جامعه ما است و تنها خواسته معلولان ما این است که شرایط به‌گونه‌ای شود که بتوانند امورات شخصی خود را به طور مستقل انجام دهند.

در این آیین برنامه‌های متنوعی شامل موسیقی، تک نوازی سنتور، قرائت شعر طنز و آواز‌های محلی و سنتی و مسابقه از سوی اعضای مرکز توانبخشی پونه وطلوع و گل آرای بهاباد اجرا و از دست اندرکاران این برنامه و خیرین، تقدیر شد.

درپایان این مراسم نیز از زنان سرپرست دارای معلول با اهدای هدایایی تجلیل به عمل آمد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد