تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.

وقتی آچار فرانسه «اسکوچیچ»، نیمکت‌نشینِ «کی‌روش» شد!

وحید امیری در دوره حضور دراگان اسکوچیچ روی نیمکت تیم ملی فوتبال ایران، آچار فرانسه این سرمربی کروات بود اما پس از بازگشت بحث‌برانگیز کی‌روش به تیم‌ملی، او به فراموشی سپرده شد.

کد خبر: ۱۴۱۲۹۹
۱۰:۴۳ - ۱۱ آذر ۱۴۰۱

وقتی آچار فرانسه «اسکوچیچ»، نیمکت‌نشینِ «کی‌روش» شد!

دیدارنیوز: کاپیتان تیم ملی در دوره «دراگان اسکوچیچ»، فرصت بازی در جام جهانی را به‌دست نیاورد.

کادرپزشکی تیم ملی فوتبال ایران در ماه‌های گذشته برنامه‌ریزی ویژه‌ای را انجام داد تا وحید امیری بتواند با گذراندن روز‌های مصدومیت شدید از ناحیه دیسک کمر مجدداً آماده بازگشت به میادین شود و در جام جهانی در فهرست تیم ملی جای بگیرد. با توجه به عملکرد امیری در مرحله مقدماتی جام جهانی و البته تجربه او، تصور می‌شد این بازیکن ۳۴ ساله در ترکیب اصلی ایران در جام جهانی ۲۰۲۲ قرار بگیرد، اما شرایط به وجود آمده برخلاف تصورات بود.

ستاره‌ای برای همه پست‌ها
وحید امیری در دوره حضور دراگان اسکوچیچ روی نیمکت تیم ملی فوتبال ایران، آچار فرانسه این سرمربی کروات بود و با اعتماد اسکوچیچ در پست‌های مختلف از جمله دفاع چپ، هافبک میانی و هافبک چپ به کار گرفته شد و در تمامی این پست‌ها توانست پاسخ مناسبی به اعتماد سرمربی کروات بدهد و عملکرد خوبی را از خود به جای بگذارد.

امیری حتی در کنار بازی در پست‌های مختلف، فرصت کاپیتانی در تیم ملی را هم در دوره اسکوچیچ به‌دست آورد و به عنوان یکی از بازیکنان باتجربه تیم، در چند نوبت بازوبند کاپیتانی را هم به بازو بست تا بیش از پیش اعتماد دراگان اسکوچیچ به او نمایان شود، هر چند که مصدومیت از ناحیه کمر در تقابل پرسپولیس و ذوب‌آهن حضور وحید امیری را در جام جهانی در هاله‌ای از ابهام قرار داد.

خاطره شیرین جام جهانی ۲۰۱۸ تکرار نشد
مدافع-هافبک باتجربه پرسپولیس جزو معدود بازیکنانی است که هم در دوره اسکوچیچ و هم در دوره کی‌روش مورد اعتماد هر ۲ سرمربی بود. امیری در سالیان گذشته زیرنظر کی‌روش فرصت حضور در جام ملت‌ها و البته جام جهانی ۲۰۱۸ را به‌دست آورد و در دوره قبلی جام جهانی، نمایش‌های قابل قبولی را از خود به جای گذاشت.

وحید امیری، اما در دوره جدید حضور کارلوس کی‌روش نتوانست به مانند گذشته مورد اعتماد این سرمربی پرتغالی باشد. امیری که با کمک کادرپزشکی فدراسیون فوتبال مراحل درمانی را با موفقیت پشت سر گذاشته بود، نتوانست در جام جهانی حتی یک دقیقه هم فرصت بازی به‌دست آورد و همین مسئله باعث شد تا ستاره ۳۴ ساله تیم ملی نتواند شانس بازی در جام جهانی ۲۰۲۲ را از آن خود کند تا با یک دوره بازی در جام جهانی در سال ۲۰۱۴، دوره حضور امیری در تیم ملی رو به پایان باشد.

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر