تیتر امروز

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ
آرامش خودتان را حفظ کنید

راهنمای سلامت روان برای شرایط جنگ

در شرایطی که حملات وحشیانه و تجاوز نظامی اسرائیل به ایران و پاسخ قاطع تهران به این حملات ادامه دارد، حفظ آرامش و سلامت روان مردم در شرایط جنگی اهمیت زیادی دارد.

فلیک پس از حذف آلمان چه گفت؟

فلیک، سرمربی مانشافت که شاهد حذف زودهنگام آلمان از جام جهانی ۲۰۲۲ بود، به احتمال کناره‌گیری خود از سرمربیگری این تیم واکنش نشان داد.

کد خبر: ۱۴۱۲۹۱
۰۹:۳۳ - ۱۱ آذر ۱۴۰۱

فلیک پس از حذف آلمان چه گفت؟

دیدارنیوز: هانسی فلیک پس از حذف آلمان از مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ قطر، با وجود برتری ۴ بر ۲ مقابل کاستاریکا اظهار داشت: ناراحتی ما بسیار بزرگ است. هیچ‌گاه به تیم‌های دیگر نگاه نمی‌کنم و نمی‌توانم اسپانیا را ملامت کنم. ما فقط باید خودمان را سرزنش کنیم. فرصت‌های کافی برای گلزنی داشتیم؛ به‌خصوص در دقایق پایانی دیدار با ژاپن و اسپانیا.

وی با بیان اینکه آلمان برابر کاستاریکا و اسپانیا بازی‌های خوبی به نمایش گذاشت، تصریح کرد: به ژاپن اجازه دادیم که پس از ۷۰ دقیقه وارد مسابقه شود. مقابل کاستاریکا باید بازی را خیلی سریع به نفع خودمان می‌چرخاندیم.

سرمربی آلمان در پاسخ به این پرسش که آیا از هدایت مانشافت استعفا می‌کند یا خیر، خاطرنشان کرد: سخت است که بلافاصله بعد از حذف شدن در این باره پاسخ بدهم. در این خصوص خیلی زود و به سرعت مسائل را خواهیم دید.

فلیک در مورد عملکرد جمال موسیالا گفت: جمال فانتزی بازی می‌کند و من برای چنین بازیکنی که دوباره در این دوره از جام جهانی بازی نمی‌کنم، بسیار متأسف هستم.

وی با انتقاد از روند فعلی فوتبال آلمان بیان کرد: ما باید در پیشرفت بازیکنان بهتر شویم. ما سال‌ها برای مهاجمان شماره ۹ (مهاجمان هدف) و مدافعان وسط قدرتمند فریاد می‌زدیم. عملکرد تدافعی، فوتبال آلمان را تا سال‌ها متمایز می‌کرد و ما باید به این اصول بازگردیم.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد
امروز چهارشنبه ۲۸ خرداد