تیتر امروز

هشدار فرمانده ارتش به تل‌آویو پس از حادثه اصفهان/ واکنش بلینکن/ شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا پس از نمازجمعه
تنش میان ایران و اسرائیل پس از حمله تروریستی دمشق

هشدار فرمانده ارتش به تل‌آویو پس از حادثه اصفهان/ واکنش بلینکن/ شعار مرگ بر اسرائیل و آمریکا پس از نمازجمعه

بعد از حمله تروریستی روز ۱۳ فروردین رژیم اسرائیل به کنسولگری ایران در سوریه، که باعث شهادت چند فرمانده سپاه شد، ایران شنبه شب ۲۵ فروردین‌ماه حملات گسترده پهپادی و موشکی خود را به اسرائیل انجام...
به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!
افاضات اضافه

به ما رعایا ربطی ندارد، شما بکنید!

در هفته‌ای که گذشت، عوام‌الملک به مسایل مهم و حساسی چون موی نسوان پرداخته و درباره حوادث اخیر در کشور گفته ما عوام، رعیتی بیش نیستیم و نباید این را فراموش کنیم.

استقبال از تصویب قطعنامه علیه ایران/ مالی: جمهوری اسلامی نمی‌تواند اقدام‌های خشونت‌بار انجام دهد

«رابرت مالی» نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با استقبال از تصویب قطعنامه علیه جمهوری اسلامی ایران در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، گفت که این تصمیم «نشان‌دهنده عزم جامعه جهانی برای توجه به موارد جدی نقض حقوق بشر» است و مقام‌های ایرانی نمی‌توانند اقدام‌های خشونت‌بار را به‌صورت ناشناس انجام دهند؛ جامعه بین‌المللی در حال نظاره است.

کد خبر: ۱۴۰۹۲۰
۰۹:۲۴ - ۰۴ آذر ۱۴۰۱

استقبال از تصویب قطعنامه علیه ایران/ مالی: جمهوری اسلامی نمی‌تواند اقدام‌های خشونت‌بار انجام دهد

دیدارنیوز: نماینده ویژه آمریکا در امور ایران با استقبال از تصویب قطعنامه ضدایرانی در شورای حقوق بشر سازمان ملل متحد، مدعی شد که این تصمیم «نشان‌دهنده عزم جامعه جهانی برای توجه به موارد جدی نقض حقوق بشر» است.

رابرت مالی افزود که همانطور که نماینده آمریکا در کمیسیون حقوق بشر سازمان ملل اشاره کرده است، مقام‌های ایرانی نمی‌توانند اقدام‌های خشونت‌بار را به‌صورت ناشناس انجام دهند؛ جامعه بین‌المللی در حال نظاره است.

شورای حقوق بشر سازمان ملل روز گذشته -پنجشنبه- طی اقدامی مداخله‌جویانه نشستی را با هدف بررسی وضعیت حقوق بشری ایران در سایه ناآرامی‌های اخیر برگزار کرد.

در حالی که شماری از کشور‌ها از جمله ونزوئلا، زیمبابوه، چین و سوریه، شورای حقوق بشر سازمان ملل را به اتخاذ رویکرد‌ها و سیاست‌های دوگانه متهم کرده‌اند، این شورا به تشکیل یک کمیته حقیقت‌یاب جدید برای انجام تحقیقات درباره وضعیت حقوق بشر در ایران رأی داد.

این قطعنامه با ۲۵ رأی مثبت، شش رأی منفی و ۱۶ رأی ممتنع تصویب شد.

پاکستان، ونزوئلا، ارمنستان، چین، کوبا و اریتره به این قطعنامه رأی منفی و بولیوی، برزیل، کامرون ساحل عاج، نامیبیا، موریتانی، مالزی، مالاوی، قزاقستان، اندونزی، هند، قطر، سنگال، سودان، امارات متحده عربی و ازبکستان به آن رأی ممتنع دادند.

آرژانتین، بنین، جمهوری چک، فنلاند، فرانسه، گابون، گامبیا، آلمان، هندوراس، ژاپن، لیبی، لیتوانی، لوکزامبورگ، جزایر مارشال، مکزیک، مونته‌نگرو، نپال، هلند، پاراگوئه، لهستان، جمهوری کره، سومالی، اوکراین، بریتانیا و آمریکا نیز به این قطعنامه ضدایرانی رأی مثبت دادند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی