تیتر امروز

فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟
گفت و گوی دیدار در برنامه دیدار اقتصادی با کارشناس حوزه انرژی

فاتح برائی: ناترازی ۱۲ میلیون لیتری در تولید بنزین/ زیان دو میلیارد دلاری از صادرات گاز مایع؛ چه کسی پاسخگوست؟

دیدار اقتصادی در یکی دیگر از برنامه‌ها به سراغ فاتح برائی، کارشناس حوزه انرژی رفت. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد: تفاوت نرخ صادراتی گاز مایع با نرخ واردات بنزین، کشور را متحمل زیان ۲ میلیارد دلار...
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ کار به جایی رسیده که امیرحسین ثابتی کوچک هم به رئیس‌جمهور گستاخی می‌کند! / باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ کار به جایی رسیده که امیرحسین ثابتی کوچک هم به رئیس‌جمهور گستاخی می‌کند! / باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...
ترامپ و نتانیاهو صلح می‌خواهند یا جنگ؟/ جای خالی دوستان راهبردی پشت خاکریز جنگ/ تورم خوراکی‌ها در حال پیشرفت
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ و نتانیاهو صلح می‌خواهند یا جنگ؟/ جای خالی دوستان راهبردی پشت خاکریز جنگ/ تورم خوراکی‌ها در حال پیشرفت

این صد و ششمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

حکم دادگاه طالبان؛ ۳ زن و ۱۱ مرد در استادیوم شلاق خوردند!

شلاق‌هایی که بر بدن سه زن و یازده مرد فرود آمد در واقع نخستین موارد از نوع خود پس از صدور فرمان هبت‌الله آخوندزاده، رهبر عالی طالبان مبنی بر اجرای حدود اسلامی بود که در ملاء عام زده شد. بنا به حکم هبت الله آخوندزاده، از قضات خواسته شده است تا تمام جوانب شریعت اسلامی، از جمله اعدام در ملاء عام، سنگسار و قطع دست و پا را برای سارقان اعمال کنند.

کد خبر: ۱۴۰۹۱۱
۲۰:۳۵ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱

حکم دادگاه طالبان؛ ۳ زن در استادیوم شلاق خوردند!

دیدارنیوز: یک مسئول دولتی در ولایت لوگر افغانستان روز چهارشنبه از اجرای مجازات شلاق برای ۱۴ نفر در پی صدور حکم دادگاه علیه آنان خبر داد.

گفته می‌شود که این افراد پس از محکوم شدن به جرائم اخلاقی از جمله زنا، لواط و نیز سرقت به موجب حکم دادگاه با ضربات شلاق مجازات شد‌ه‌اند.

این حکم در ملا عام و در حضور نزدیک به ۵ هزار نفر در استادیوم ورزشی «پل علم»، مرکز ولایت لوگر به اجرا گذاشته شد.

شلاق‌هایی که بر بدن سه زن و یازده مرد فرود آمد در واقع نخستین موارد از نوع خود پس از صدور فرمان هبت‌الله آخوندزاده، رهبر عالی طالبان مبنی بر اجرای حدود اسلامی بود که در ملاء عام زده شد.

رهبر عالی طالبان اواسط ماه جاری میلادی در این فرمان از قضات دادگاه‌های امارت اسلامی خواسته بود زمینه اجرای تمام جوانب شریعت و قوانین اسلامی از جمله تنبیه‌ها و مجازات‌های بدنی را برای اعمال خلاف شریعت فراهم کنند.

قاضی رفیع الله صمیم، مسئول اداره اطلاعات و فرهنگ ولایت لوگر در شرق افغانستان، به خبرگزاری فرانسه گفت که هر یک مجرمان حداکثر ۳۹ ضربه شلاق خورده است.

رئیس دادگاه عالی طالبان در لوگر نیز از این که حدود اسلامی پس از بیست سال بار دیگر علیه مجرمان در افغانستان اجرا می‌شود ابراز خرسندی کرده است.

به گفته این مقام قضایی در دولت طالبان افراد شلاق خورده پیش‌تر به جرائم خود اعتراف کرده و پرونده آن‌ها در دادگاه به دقت مورد بررسی قرار گرفته بود؛ که رحمان آخندزاده، رهبر این گروه مبنی برای اجرای حکم «حدود» اجرا خواهد شد. او افزوده است پرونده‌های این افراد بررسی شده و آن‌ها به جرم شان اعتراف کرده‌اند.

ذبیح‌الله مجاهد، سخنگوی طالبان پیش‌تر گفته بود که بنا به دستور هبت‌الله آخوندزاده، رهبر عالی این گروه اسلام‌گرا که حکومت را در افغانستان در دست دارند، پرونده‌هایی که شرایط تعیین شده در شریعت برای اجرای حد و قصاص در آن محرز باشد باید فورا رسیدگی شده و به مرحله اجرا گذاشته شود.

بنا به حکم هبت الله آخوندزاده، از قضات خواسته شده است تا تمام جوانب شریعت اسلامی، از جمله اعدام در ملاء عام، سنگسار و قطع دست و پا را برای سارقان اعمال کنند.

با این حال رسانه‌های اجتماعی در افغانستان بیش از یک سال است که مملو از فیلم‌ها و عکس‌های ماموران طالبان در حال شلاق زدن خیابانی به افراد متهم به جرایم مختلف است.

فرانس‌پرس همچنین به گزارش‌هایی اشاره می‌کند که از موارد متعدد مجازات شلاق علیه افراد متهم به زنا در مناطق روستایی پس از برپایی نماز جمعه حکایت دارد.

به گفته کنشگران اجتماعی و فعالان حقوق بشر این مجازات‌ها اغلب بدون اثبات جرم و بررسی موارد اتهامی در دادگاه به صورت صحرایی در مناطق مختلف اجرا می‌شود.

آخوندزاده، رهبر عالی طالبان که از زمان بازگشت طالبان به قدرت در اوت سال گذشته میلادی هنوز هیچ فیلم یا عکسی در ملاء عام از وی منتشر نشده با صدور فرمان‌هایی از مقر خود در قندهار، مهد جنبش بنیادگرای اسلام گرا کشور را اداره می‌کند.

طالبان در طول اولین دوره حکمرانی خود طی سال‌های ۱۹۹۶ تا ۲۰۰۱ میلادی به دفعات مجازات‌هایی همچون اعدام و زدن شلاق را به صورت عمومی (در ملاء عام) اغلب در استادیوم‌های ورزشی به اجرا می‌گذاشتند.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۹ تير
امروز پنجشنبه ۱۹ تير
امروز پنجشنبه ۱۹ تير
امروز پنجشنبه ۱۹ تير