تیتر امروز

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد
در گفتگوی دیدارنیوز با سفیر پیشین ایران در باکو مطرح شد

افشار سلیمانی: اگر مستقیما با آمریکا مذاکره می‌کردیم، شاید جنگ ۱۲ روزه هم اتفاق نمی‌افتاد/ باید مشکلات‌مان با آمریکا را قبل از هفتم اکتبر حل می‌کردیم/ پکن و مسکو، هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد

ما باید با آمریکا به صورت مستقیم مذاکره کنیم. باید همه مسائل را روی میز گذاشته و به سمت حل همه مسائل با آن حرکت کنیم. پکن و مسکو هیچ‌گاه سمت ما نایستاده و نخواهند ایستاد. آنها به دنبال منافع...

درخواست «بردیف» برای جدایی از تراکتور؛ باید به روسیه برگردم!

قربان بردیف، سرمربی تیم تراکتور درخواست جدایی خود را به مسوولان این باشگاه ارایه کرد و گفت به دلیل نیاز فوتبال روسیه به او، خواستار جدایی از تبریزی‌ها شده است.

کد خبر: ۱۴۰۹۰۶
۱۸:۵۱ - ۰۲ آذر ۱۴۰۱

درخواست «بردیف» برای جدایی از تراکتور

دیدارنیوز: قربان بردیف از ارایه درخواست جدایی از باشگاه تراکتور خبر داد.

به نقل از رسانه باشگاه تراکتور، قربان بردیف بعد از بازی دوستانه با العداله عربستان در جمع اعضای تیم، اظهار داشت: طی روز‌های اخیر موضوع بازگشت من به فوتبال روسیه مطرح شده و با پیگیری‌های طرف مقابل، مذاکرات جدی‌تر شده و در همین راستا امروز درخواست جدایی‌ام از تراکتور را به مدیریت باشگاه ارایه دادم.

وی با بیان اینکه موضوع «پول» در انتخاب تیم جدید، مطرح نیست، تاکید کرد: جدایی از تراکتور صرفاً جبراً و بنا به نیاز فوتبال روسیه به من اتفاق افتاده است و برحسب وظیفه اخلاقی باید به این کشور بازگردم. ممنونم از زنوزی که پیشنهاد حضور در تراکتور را به من داد و در این مدت به خوبی علاوه بر حمایت، تمامی امکانات و شرایط لازم را فراهم کردند.

وی در ادامه اضافه کرد: حضورم در تراکتور باعث شد که اعضای تیم، هواداران و ملّت ایران را بهتر بشناسم. اکنون رابطه دوستانه و صمیمی با همه شما دارم که دستیابی به این رابطه آسان نبود و پایان آن نیز آسان نخواهد بود.

بردیف در پایان گفت: امیدوارم هیات مدیره و مدیریت باشگاه شرایط من را درک کنند و همچنین امید آن‌را دارم که در آینده نیز بتوانم به باشگاه تراکتور کمک کنم.

مهدی کیانی، کاپیتان تراکتور نیز پس از پایان این اظهارات، خطاب به قربان بردیف، گفت: فارغ از تصمیم مدیریت باشگاه در قبال درخواست جدایی شما، به نمایندگی از بازیکنان از شما و همکاران‌تان تشکر می‌کنم. زحمات زیادی برای تراکتور و ما بازیکنان کشیده‌اید و روز‌های خوبی را با شما داشته‌ایم.

شایان ذکر است، اردوی تراکتور در آنتالیای ترکیه که از ۲۰ آبان آغاز شده است، امروز -دوم آذرماه- به پایان رسید و اعضای تیم فردا به ایران برمی‌گردند.

به گزارش دیدارنیوز، این درخواست بردیف در حالی مطرح شده که تیم تراکتور دقایقی پیش در یک دیدار دوستانه برابر العداله‌ عربستان متحمل شکست دو بر صفر شد.

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير
امروز يکشنبه ۲۲ تير