تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
تا پایان سال ۱۴۰۱ به بهره برداری خواهد رسید

اجرای ۳۰ توسعه‌محله‌ای در سطح منطقه ۱۲

شهردار منطقه ۱۲ گفت: تا پایان سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰ پروژه در قالب پروژه‌های توسعه‌محله‌ای عمرانی در منطقه ۱۲ به بهره‌برداری خواهد رسید.

کد خبر: ۱۴۰۸۲۲
۱۵:۳۱ - ۰۱ آذر ۱۴۰۱

 

اجرای ۳۰ توسعه‌محله‌ای در سطح منطقه ۱۲

 

دیدارنیوز: شهردار منطقه ۱۲ گفت: تا پایان سال ۱۴۰۱ حدود ۳۰ پروژه در قالب پروژه‌های توسعه‌محله‌ای عمرانی در منطقه ۱۲ به بهره‌برداری خواهد رسید.

به گزارش روابط عمومی شهرداری منطقه ۱۲، امیر یزدی، شهردار منطقه با بیان این مطلب که هم‌اکنون ۳ پروژه توسعه محله‌ای به طور کامل در این منطقه به پایان رسیده و ۱۰ پروژه در حال انجام است، گفت: حدود ۱۰ پروژه دیگر از این دست پروژه‌ها در مرحله آغازین است و دیگر پروژه‌های توسعه‌محله‌ای تعریف‌شده نیز در مرحله ارزیابی‌های اولیه قرار دارد که به‌زودی عملیات اجرایی آن‌ها آغاز خواهد شد.

یزدی افزود: ساماندهی معابر، اجرای عملیات آسفالت مکانیزه، عملیات مرمت و بازسازی یا احداث سرویس‌های بهداشتی، عملیات لکه‌گیری و مرمت آسفالت، ساماندهی و رفع خطر ساختمان‌های اداری و تجاری مربوط به منطقه، مرمت انهار و جداول، پیاده‌روسازی و مناسب‌سازی مسیر‌های دسترسی برای سهولت در تردد معلولین، عملیات بازسازی معابر بوستان‌ها و ساماندهی سقف‌های بازار بزرگ تهران از جمله فعالیت‌های درنظر‌گرفته‌شده با هدف توسعه محلات در نواحی ۶ گانه سطح منطقه به شمار می‌روند.

وی در مورد ساماندهی معابر منطقه نیز توضیح داد: تا کنون عملیات آسفالت مکانیزه به این منظور در خیابان‌های جمهوری، مهدوی، احمدی، گوته، مصطفی خمینی، خیام و شوش به پایان رسیده و شهروندان منطقه از آن‌ها بهره‌برداری می‌کنند؛ همچنین این عملیات در خیابان‌های سعدی، فردوسی، شوش و تختی در حال انجام است و به‌زودی در اختیار شهروندان قرار خواهد گرفت.

شهردار قلب طهران در پایان به عملیات مرمت و بازسازی فضا‌های عمومی بهداشتی اشاره کرد و گفت: این عملیات در محله‌های فردوسی و دروازه شمیران به‌ترتیب در نواحی ۱ و ۶ منطقه در حال انجام است و به‌زودی به پایان می‌رسد.

گفتنی است مرمت و بازسازی فضا‌های عمومی بهداشتی در محلات دیگر نیز در دستور کار شهرداری منطقه قرار دارد. 

ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر