تیتر امروز

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!
فریدون مجلسی در گفت‌و‌گو با مجله خبری دیدارنیوز مطرح کرد

اگر مذاکرات به جنگ منتهی شود، ایران در محاصره کشورهای اسلامی!

فریدون مجلسی، دیپلمات با سابقه کشورمان در گفت‌وگو با دیدارنیوز می‌گوید که اگر بخواهیم به راستی سخنان عباس عراقچی، وزیر امور خارجه ایران استناد کنیم باید گفت آنچه در انتظار ماست جنگ است؛ و نتیجه...
کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند
در گفت‌وگوی دیدار با دیپلمات پیشین ایران مطرح شد

کوروش احمدی: ویتکاف را به تهران دعوت کنیم!/ با توجه به روانشناسی خاص ترامپ، لازم است که ایران برای تماس مستقیم با خود او اعلام آمادگی کند/ اسرائیلی‌ها نگران تاثیرگذاری ویتکاف یا کوشنر روی ترامپ هستند

دیپلمات پیشین ایران در دفتر سازمان ملل متحد در نیویورگ در گفت‌وگویی با دیدارنیوز، معتقد است؛ این بازی واسطه‌گری و انتخاب این محل یا آن محل برای مذاکره و پیغام و پسغام توسط واسطه‌ها در شان یک...
علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

علی لاریجانی به عمان می‌رود/ ارسال تجهیزات عظیم نظامی آمریکا به منطقه/ بازداشت و احضار تعدادی از اصلاح‌طلبان

این صد و چهل و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۰ بهمن‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

کی‌روش: از بازی با انگلیس خوشحالم!

کارلوس کی‌روش، سرمربی پرتغالی تیم ملی کشورمان در آستانه شروع جام جهانی ۲۰۲۲ به یک شبکه آمریکایی گفته از دیدار با انگلیس خوشحال است و به نمایش عالی در قطر فکر می‌کند.

کد خبر: ۱۴۰۲۹۱
۱۳:۰۱ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱

کی‌روش: از بازی با انگلیس خوشحالم!

دیدارنیوز: سرمربی تیم ملی فوتبال ایران درباره بازی با انگلیس و شرایط تیم ملی ایران سخن گفت و عنوان کرد این تیم به دنبال نمایش عالی در قطر است.

کارلوس کی‌روش سرمربی تیم ملی فوتبال ایران در صحبت با ESPN درباره شرایط تیم ملی فوتبال ایران در آستانه جام جهانی صحبت کرد که در زیر می‌خوانیم:

ESPN: ایران هرگز در جام جهانی از مرحله گروهی صعود نکرده است، پس انتظارات در قطر چیست؟

برای من بد نیست که احساس کنم این فشار به بالا رفتن مسئولیت‌ها، انگیزه و وظایفمان منجر می‌شود. انتظارات ما برای عملکرد خوب دقیقاً در حد بقیه است. می‌خواهیم پیشرفت کنیم و بهتر شویم و مطمئناً انتظارصعود به مرحله دوم جام جهانی وجود دارد. هیچ چیز تغییر نکرده است. ما برای سومین جام جهانی خود با همان باور و همان جاه طلبی حضور خواهیم داشت.

ESPN: بازی افتتاحیه مقابل انگلیس است. انگلیس چقدر قوی است؟

از بازی با انگلیس خوشحالم، همانطور که از بازی با پرتغال یا اسپانیا خوشحال بودیم. ما خوشحالیم که با بهترین تیم‌های جهان بازی می‌کنیم، زیرا این زندگی ماست. ما کار می‌کنیم که در بین بهترین تیم‌های جهان و در بین بهترین بازیکنان قرار بگیریم؛ بنابراین حضور در کنار این تیم‌ها لحظه‌ای از شادی را رقم می‌زند. در این لحظه جزو ۳۲ تیم برتر جهان هستیم، پس بیایید از آن لذت ببریم.

ESPN: پس از کار کردن در انگلیس با منچستریونایتد، این کشور را می‌شناسید، اما قبلاً بار‌ها شاهد شکست آن‌ها در جام جهانی بوده‌اید. نظرتان چیست؟

انگلیس یک تیم برتر است. شکی نیست که در چند سال اخیر رشد کرده است و توانسته تیم بهتری شود، اما من نمی‌گویم این تیم بهتر از آن تیمی است که بازیکنانی، چون دیوید بکام و پل اسکولز را داشتند. این تیم در سطح آن تیمی که چنین بازیکنانی داشتند نیست. انگلیس اکنون یک چشم‌انداز روشن دارد و بازیکنان این تیم می‌دانند که باید در جام جهانی چه‌کار کنند. ما با یک ترکیب کاملاً جدید روبرو خواهیم بود و نسبت به دوره‌های قبل نیز جام جهانی متفاوتی است و بازیکنان در میانه‌های فصل در تیم حضور دارند.

ESPN: بازی با ایالات متحده آخرین بازی گروهی است و می‌تواند امید‌های هر دو تیم را برای صعود تعیین کند. شما در دهه ۱۹۹۰ با تیم مترو استارز نیویورک در MLS مربیگری کردید. تیم ایالات متحده و پیشرفت این کشور را در فوتبال چگونه می‌بینید؟

من پیشرفت فوتبال را در همه جا می‌بینم. فوتبال در ایالات متحده در حال پیشرفت است و تصمیمات سریع از سوی بازیکنان گرفته می‌شود بنابراین ما باید از آن آگاه باشیم. این اتفاق برای همه کشور‌ها از جمله ایالات متحده رخ می‌دهد و سال به سال آن‌ها در حال پیشرفت هستند. اکنون آن‌ها بازیکنان بزرگی دارند. بازیکنان فوتبال ایالات متحده به سرعت در حال رشد هستند و با کشور‌های دیگر و سایر قاره‌های جهان مقایسه می‌شوند.

ESPN: آیا ایران می‌تواند مردم را در این جام جهانی غافلگیر کند؟

آنچه ما در جام جهانی انتظار داریم، بازی‌ها و نمایش عالی است. ایران، انگلیس، ولز، اسپانیا، پرتغال، ایالات متحده آمریکا همه باید تنها با یک هدف درگیر باشند تا شادی و افتخار ایجاد کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
امروز چهارشنبه ۲۲ بهمن
پرطرفدارترین ها