تیتر امروز

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

برای اجرای قصاص به خانواده قاتل پول بدهید!/ ناگفته‌های روحانی از تماس تلفنی با اوباما/ محاصره کاراکاس؛ تمرین خفگی

این صد و چهلمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۷ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند
دیدار از نشست بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی گزارش می دهد

علی اصغر مهابادی، حقوقدان: سعدی زنده دل است و در بین ما زندگی می‌کند

بازنمایی حقوق عمومی در اندیشه سعدی» عنوان نشست و گردهمایی بود که به همت انجمن علمی حقوق اساسی ایران و گروه حقوق عمومی دانشکده حقوق دانشگاه شهید بهشتی با حضور جمعی از حقوقدانان و علاقمندان به...
حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم
بررسی کلان موضوعات حکمرانی فضای مجازی در ایران با حضور یک فعال سیاسی و یک پژوهشگر فضای مجازی

حسین نقاشی: فیلترینگ، بستن زبان‌ها و امکان اعتراض مردم است/ نظام حکمرانی دچار بن‌بست‌های جدی است/ امیررضا باقرپور شیرازی: برخی صفر و یک‌هایی ساخته و اصرار دارند که طرف مقابل را در آن گرفتار کنند!/ راه‌حل ملموس در مسئله فیلترینگ این نیست که همه‌ سکوها را یکباره بازگشایی کنیم

شماری از کلان‌موضوعات و مسائل مهم پیرامون حکمرانی فضای مجازی در ایران، بهانه‌ای شد تا به سراغ حسین نقاشی و امیررضا باقرپور شیرازی، فعال سیاسی و پژوهشگر فضای مجازی رفته و در یکی دیگر از سلسه مناظرات...
یک مسئول تاکید کرد:

زندان‌های کردستان جا ندارند

کردستان رئیس کل دادگستری استان کردستان، گفت: زندان‌های کردستان در اکثریت شهر‌های استان از نظر فضای فیزیکی در مضیقه به‌ سر می‌برند و امیدواریم با تخصیص اعتبارات مناسب این مشکل به نحو احسن حل شود.

کد خبر: ۱۴۰۲۷۹
۱۱:۲۹ - ۲۲ آبان ۱۴۰۱

زندان‌های کردستان جا ندارند

دیدارنیوز: حجت الاسلام حسینی، در مراسم تکریم و معارفه مدیرکل اداره زندان‌های استان کردستان اظهار کرد: افزایش ورودی پرونده‌ها به دادگستری، سبب افزایش جمعیت کیفری زندان‌ها می‌شود و در دستگاه قضایی استان سیاست پایش کیفری زندانیان با هدف غربالگری با جدیت دنبال می‌شود.
وی افزود: در سند تحول و تعالی قوه قضاییه بحث کاهش جمعیت کیفری زندان ها، تخصیص ارفاقات قانونی به محکومین، تکریم زندانیان و خانواده هایشان و اشتغال زندانیان مطرح شده و خوشبختانه در همین راستا استان کردستان در بحث کاهش جمعیت کیفری و رشد اشتغال زندانیان در کشور صاحب رتبه برتر شده است.
رئیس کل دادگستری استان کردستان تصریح کرد: یک مدیر موفق و جهادی در طراز بیانیه گام دوم انقلاب باید وظایف خود را بداند و به درستی و با اخلاص انجام دهد، رمز موفقیت یک مدیر نظارت دقیق و مستمر بر زیرمجموعه خود است و این مهم در دستگاه قضایی استان به خوبی رعایت شده و با کار عملیاتی و جهادی به امور و حوزه‌های مختلف ورود شده است.
در ادامه این مراسم، محمود ضیایی فرد، معاون توسعه مدیریت منابع انسانی سازمان زندان‌های کشور اظهار کرد: هدف اصلی در نظام زندانبانی جمهوری اسلامی اصلاح و تربیت زندانیان است به طوریکه زندانی بعد از سپری کردن دوران حبس، یک فرد اصلاح شده باشد.
وی از رئیس کل دادگستری و قضات استان کردستان در راستای اجرای برنامه‌های اصلاحی زندان‌های کشور تقدیر کرد و افزود: کاهش ورودی زندان‌ها سبب می‌شود تا برنامه‌های اصلاحی و تربیتی اجرایی شود و آسیب‌های اجتماعی کمتری به زندانیان و خانواده هایشان وارد شود.
ضیایی فرد تاکید کرد: زندانبانی کار بسیار سخت و طاقت فرسایی است و مسئولیت‌های خطیری بر عهده زندانبان است و در سازمان زندان‌های کشور احراز مسئولیت‌ها بر اساس تجارب و طی مراحل مختلف صورت می‌گیرد.
در پایان این مراسم، از زحمات مراد فتحی با اهدای لوح، تقدیر شد و حکم مدیر کل زندان‌های استان کردستان به مجتبی محمدی تقدیم شد.
گفتنی است مجتبی محمدی پیش از این تصدی مدیر کل زندان‌های آذربایجان غربی را بر عهده داشت و مراد فتحی بعنوان مدیرکل جدید استان آذربایجان غربی منصوب شد.

برچسب ها: زندان کردستان
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر
امروز جمعه ۲۸ آذر