تیتر امروز

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب
همافر حقوقدان و سیاستمدار اقتصاد خوانده در تنگنای سی‌ام

از بدرقه تیمسار ربیعی و جهانبانی تا زورآزمایی با ژنرال‌های اصلاح‌طلب

در سی‌امین برنامه از تنگنا و فصل سوم آن، حامد شجاعی میزبان محمود علیزاده طباطبایی، حقوقدان و عضو شناخته‌شده حزب کارگزاران سازندگی بود و از روزهای قبل از انقلاب و ماجرای کودتای نوژه و نقش روس‌ها...
سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

سازمان‌ها و نهادینه شدن دروغ

اینکه در جامعه انسانی صداقت و شفافیت چه تاثیراتی در سلامت و آرامش اجتماعی دارد نکته‌ای است که می‌توان اهمیت و اعتبار آنرا در وضعیت مقابل آن یعنی میزان تشویش و تخریب ناشی از دروغ و دروغگویی ارزیابی...

تظاهرات در تونس پس از کودتای رئیس‌جمهور

صد‌ها تونسی به دعوت "جبهه مخالف ملی رهایی" در شهر الرقاب در مرکز تونس علیه کودتای قیس سعید، رئیس جمهور این کشور تظاهرات کردند و خواهان حفظ آزادی بیان و تجمع شدند.

کد خبر: ۱۳۹۹۶۱
۱۲:۰۹ - ۱۶ آبان ۱۴۰۱

تظاهرات در تونس پس از کودتای رئیس‌جمهور

دیدارنیوز: شهروندان تونسی با برگزاری تظاهرات علیه کودتای قیس سعید، خواهان حفظ آزادی بیان و تجمع شدند.

به نقل از سایت عربی۲۱، صد‌ها تونسی به دعوت "جبهه مخالف ملی رهایی" در شهر الرقاب در مرکز تونس علیه کودتای قیس سعید، رئیس جمهور این کشور تظاهرات کردند و خواهان حفظ آزادی بیان و تجمع شدند.

معترضان شعار‌هایی از جمله "آزادی، آزادی"، "قیمت‌ها مایه ننگ است" و "گرسنگی و فقر افزایش یافته است" سر دادند.

جبهه ملی رهایی ۳۱ مه تشکیل شد و شامل پنج حزب "النهضه، قلب تونس، ائتلاف الکرامه، جنبش اراده تونس و الامل" است. همچنین کمپین "شهروندان علیه کودتا" و تعدادی از نمایندگان پارلمان عضو این جبهه هستند.

احمد نجیب الشابی، رئیس جبهه ملی رهایی خطاب به معترضان گفت: شما به رغم تهدید‌ها به خیابان‌ها آمدید چراکه شهدا وظیفه حفظ آزادی بیان و تجمع را بر دوش ما گذاشته‌اند و ما اکنون از آن دفاع می‌کنیم. ما تسلیم استبداد نمی‌شویم.

وی گفت: کودتا در بدترین وضعیت است و با بزرگترین شکست مواجه خواهد شد که شکست انتخاباتی است.

انتخابات پارلمانی تونس قرار است ۱۷ دسامبر برگزار شود.

جوهر بن مبارک، از رهبران جبهه رهایی ملی گفت: بعد از اینکه ما را از نشست در یک سالن منع کردند اکنون در خیابان‌های شهر الرقاب تجمع کرده‌ایم.

از ۲۵ ژوئیه ۲۰۲۱ تونس شاهد بحران سیاسی جدی است. قیس سعید در آن زمان تدابیر فوق العاده‌ای را اتخاذ کرد که از جمله آن برکناری دولت و تشکیل یک دولت جدید، انحلال شورای قضایی و پارلمان و صدور قوانین جدید و تدوین قانون اساسی جدید از طریق همه پرسی و تعیین موعد انتخابات زودهنگام پارلمانی در ۱۷ دسامبر است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی