تیتر امروز

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود
گفت‌وگوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با یک حقوقدان و وکیل دادگستری

سیدعلی مجتهدزاده: اراده‌ای برای اجرای قانون جرم سیاسی نمی‌بینم/ اعضای هیئت منصفه در ایران، وابستگان یک گروه سیاسی خاص هستند/ یکی از بهترین کارهای مرحوم رئیسی در قوه قضائیه، برکناری جعفری دولت آبادی از دادستانی تهران بود

دیدارنیوز در بیست و یکمین پرده از برنامه «ایرانشهر» به سراغ «سید علی مجتهدزاده»، حقوقدان و وکیل باسابقه دادگستری رفته و مسائل مختلف مرتبط با منافع ملی ایران از فعال شدن مکانیسم ماشه، تحرکات تندرو‌ها...
استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

استقبال ايران از مذاکره واقعی با آمریکا/ خط و نشان پزشکیان برای خودروسازان/ باید راهی برای مذاکره پیدا کرد

این صد و سی و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند
در مناظره دو فعال سیاسی در دیدارنیوز مطرح شد

زیدآبادی: آنقدر بر سر مجلس فیلتر گذاشتند که امروز صدای رسایی‌ها و ثابتی‌ها را از آن می‌شنویم/ پشت شما، جمهوری اسلامی است!/ عبدالکریمی: پشت من، هیچکس نیست، خداست!/ ناتو، صهیونیست‌ها و رضا پهلوی، نمی‌توانند برای ما دموکراسی بیاورند

در ادامه سلسله مناظرات دیدارنیوز در خصوص مسائل روز کشور و منافع ملی، میزبان بیژن عبدالکریمی، استاد فلسفه دانشگاه و احمد زیدآبادی، روزنامه نگار و فعال سیاسی بودیم که در ادامه می‌‌خوانید.
یک عضو کمیسیون انرژی اعلام کرد

ایران با بحران کمبود آب مواجه است

قاسم ساعدی، عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی می‌گوید: امروز پایتخت کشور در معرض تهدید کاهش شدید ذخایر آبی قرار گرفته است و استان‌های دیگر نیز کماکان با این چالش روبه رو هستند. کشور با بحران کمبود آب مواجه است که انتظار داریم مدیران منابع آبی کشور این بحران را مدیریت کنند.

کد خبر: ۱۳۹۴۵۱
۱۰:۰۱ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱

ایران با بحران کمبود آب مواجه است

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون انرژی مجلس شورای اسلامی گفت: باید برای تامین آب شرب استفاده حداکثری از حداقل منابع آبی موجود در سطح کشور در دستور کار قرار گیرد و از روش‌های علمی‌تر و موثرتر برای مواجهه با چالش کم آبی استفاده شود.

قاسم ساعدی، با اشاره به وضعیت منابع آبی در سطح کشور با تاکید بر لزوم اتخاذ تدابیری به منظور مدیریت صحیح منابع آبی بیان کرد: همه کارشناسان و مردم اطلاع دارند که کشور در شرایط خشکسالی قرار دارد و از لحاظ ذخایر منابع آبی شرایط مناسبی نیست و در استان‌های مرکزی با نشست سفره‌های آب زیر زمینی و در استان‌های جنوبی با خشک شدن رودخانه‌ها و کم شدن ذخایر آب پشت سد‌ها مواجه هستیم، در استان‌هایی مانند خراسان و سمنان نیز این شرایط حاکم است.

پایتخت در معرض تهدید کم آبی است

این عضو کمیسیون انرژی مجلس در ادامه اظهار کرد: امروز پایتخت کشور در معرض تهدید کاهش شدید ذخایر آبی قرار گرفته است و استان‌های دیگر نیز کماکان با این چالش روبه رو هستند. استان خوزستان دارای ۹ سد است که وضعیت ذخایر آبی در پشت آن‌ها نامناسب است. در استان‌های مرکزی نیز وضعیت آب چاه‌ها و قنات‌ها چندان مناسب نیست.

وی ادامه داد: به طور کلی کشور با بحران کمبود آب مواجه است که انتظار داریم مدیران منابع آبی کشور این بحران را مدیریت کنند. باید بر اساس سرانه هر فرد منابع آبی برای آن تامین شود. مردم نیز این درک را دارند که کشور در شرایط خشکسالی بوده و این وضعیت از دو سال قبل شروع شده است. پیش بینی می‌شود این وضعیت ظرف چند سال آینده نیز ادامه پیدا کند.

نماینده مردم دشت آزادگان در مجلس شورای اسلامی، تصریح کرد: انتظار می‌رود مردم اصل صرفه جویی را در اولویت قرار دهند. صرفه جویی در مصرف آب و جلوگیری از هدر رفت آن باید به عنوان یک اصل و مسئولیت اجتماعی در جامعه دنبال شود. باید برای تامین آب شرب مردم استفاده حداکثری از حداقل منابع آبی موجود در سطح کشور داشته باشیم. مدیریت منابع آبی باید نسبت به سال‌های گذشته موثرتر و علمی‌تر باشد.

از سوءمدیریت در مواجهه با بحران کم آبی نخواهیم گذشت

وی در ادامه تاکید کرد: ما از سالیان گذشته نسبت به نوع مدیریت منابع آبی گله‌مند هستیم. بحران کنونی آب وضعیت تهدید آمیزی است و ما به هیچ عنوان از سوءمدیریت در این حوزه نخواهیم گذشت و باید از راهکار‌های علمی برای برون رفت از بحران آب استفاده کرد تا بتوانیم از این تهدید بحرانی که بر کشور سایه انداخته است عبور کنیم. از سوی دیگر در حوزه آب کشاورزی نیز بعضا سیاست‌های غلطی اتخاذ شده است. در برخی از استان‌ها ۵۰ درصد مجوز کشت داده شده است، اما باز به همین میزان نیز امکان تامین آب برای کشت وجود ندارد.

این عضو کمیسیون انرژی مجلس افزود: باید در طول این سال‌ها روش‌های نوین آبیاری ترویج داده می‌شد که متاسفانه این اتفاق رقم نخورده است و هنوز که هنوز است شیوه آبیاری محصولات کشاورزی در خیلی از استان‌ها به روش سنتی اجرایی می‌شود. در صورتی که وزارت جهاد کشاورزی با پیش بینی وضعیت این روز‌ها باید از مدت‌ها پیش به سمت ترویج روش‌های نوین آبیاری و کشت محصولات کم آب بر حرکت می‌کرد.

ساعدی در پایان تاکید کرد: باید منابع بیشتری برای تامین تجهیزات آبیاری نوین در مناطق خشک تخصیص داده می‌شد. متاسفانه این حلقه مفقوده تا به امروز در وزارت کشاورزی وجود داشته است. متاسفانه در بحث ترویج آبیاری‌های نوین صرفا قسمتی با این عنوان نام گذاری شده است، اما در عمل هیچ کار جدی صورت نگرفته است و این انتقاد به وزارت جهاد کشاورزی وارد است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان
امروز سه‌شنبه ۲۷ آبان