تیتر امروز

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»
در مناظره دیدار اقتصادی مطرح شد:

«ال‌پی‌جی؛ فرصت یا تهدید؟ دو روایت متضاد از یک تصمیم ملی»

در مناظره جدید دیدار اقتصادی، مجید شفیع‌پور، مدرس دانشگاه تهران و منتقد ورود LPG به سبد سوخت، و احمدرضا غلامی، نایب رییس هیات مدیره انجمن صنفی گاز مایع ایران به عنوان موافق و حمید یزدانیان به...
ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود
گفت و گوی دیدار با یک کارشناس حوزه آب:

ستاره حجتی: ۱۵ سال است که زنگ خطر در حوزه آب به صدا درآمده، اما کسی نشنید/ مدیریت بحران آب هزینه اقتصادی اجتماعی دارد/ خودکفایی کشاورزی برای ایران اشتباه بود

شرایط بحرانی آب در کشور دیدارنیوز را برآن داشت تا در سلسله گفت و گوهایی این موضوع مهم را به بحث و بررسی بنشینیم و راهکارهای متخصصان و کارشناسان را مطرح کنیم.
مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند
گفت‌وگوی دیدار در سومین ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک اقتصاددان

مهدی پازوکی: با وجود پژوهشکده شورای نگهبان، سازمان برنامه را تعطیل کنید!/ ما انقلاب کردیم عقلانیت حاکم شود نه رانت خواری/ تندرو‌ها بحران می‌سازند، بحران را مدیریت می‌کنند/ شریعتمداری در ویلای دماوند می‌نشیند، مردم هزینه‌اش را می‌دهند

در سومین برنامه از سری برنامه «میدان پاستور» مهدی پازوکی اقتصاددان و استاد دانشگاه مهمان ما بود. او معتقد است: متخصصان و صاحب نظران هر حرفی می‌زنند تندرو‌ها واکنش نشان می‌دهند، به دلیل اینکه...

ماجرای اخطار ایمنی گوگل به کاربران روبیکا

پس از اخطار سپر ایمنی گوگل‌ به کاربران اپلیکیشن روبیکا مبنی بر در معرض خطر بودن داده‌های شخصی مانند پیامک‌ها، عکس‌ها، صدای ضبط شده و تاریخچه تماس، مسوولان روبیکا با انتشار اطلاعیه‌ای درباره این اتفاق توضیحاتی ارایه کردند.

کد خبر: ۱۳۹۴۴۶
۰۹:۲۰ - ۰۷ آبان ۱۴۰۱

ماجرای اخطار ایمنی گوگل به کاربران روبیکا

دیدارنیوز: از صبح روز گذشته (جمعه، ۶ آبان) سپر ایمنی گوگل اخطاری برای برخی کاربران روبیکا ارسال کرد و به دنباله آن، روبیکا طی اطلاعیه‌ای درباره این موضوع توضیح داد.

به نقل از ایسنا، در متن بیانیه روبیکا آمده است: از صبح امروز ششم آبان‌ماه ١۴٠١، سپر ایمنی گوگل اخطاری برای برخی از کاربران روبیکا ارسال کرده‌است، ما در تلاشیم از طریق ارتباط با گوگل‌پلی درباره جزئیات این اعلان اطلاعات بیشتری کسب کنیم.

این اتفاق درحالی رخ داده است که روبیکا به تازگی آپدیت جدیدی منتشر نکرده و دسترسی‌های پیشین خود را نیز تغییر نداده و این دسترسی‌ها هم کاملا متعارف و مشابه سایر پیام‌رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی است.

با توجه به اقبال گسترده کاربران به روبیکا که شاهد آن ارسال روزانه بیش از ۵۰۰ میلیون پیام یکتا توسط نزدیک به ۳۵ میلیون کاربر فعال در ماه اخیر از میان نزدیک به ۵۰ میلیون نصب فعال است، احتمال وجود انگیزه‌های سیاسی در این اقدام بیش از پیش تقویت می‌شود. هجمه‌ای که به تازگی توسط اپل و به بهانه‌ی تحریم‌های آمریکا علیه ایران اجرا شده بود.

مطابق آنچه در بیانیه قبلی روبیکا اعلام کردیم، از اعمال محدودیت به دلایل سیاسی و امنیتی برای دسترسی کاربران به سرویس‌های بین‌المللی حمایت نمی‌کنیم، اما تلاش پلتفرم‌های بین‌المللی برای ایجاد محدودیت برای کاربران ایرانی را هم برخلاف ادعاهایشان می‌دانیم.

ما هم‌اکنون در حال بررسی شرایط فنی هستیم و پس از کسب اطلاعات بیشتر جزییات جدید این اتفاق را اطلاع‌رسانی خواهیم کرد.

اپلیکیشن «روبیکا» توسط «Play Protect» گوگل بلاک شد

دیجیاتو در این باره نوشت: در حال حاضر کاربران زمان نصب روبیکا از استور‌های ایرانی مانند کافه بازار یا مایکت، با هشداری از سوی Play Protect مواجه می‌شوند. این پیغام درباره در معرض خطر بودن داده‌های شخصی مانند پیامک‌ها، عکس‌ها، صدای ضبط شده، تاریخچه تماس هشدار می‌دهد.

از طرفی «احسان خرامید» رئیس روابط عمومی وزارت ارتباطات در توییتر چنین اتفاقی را حاصل «رقابت و انحصار شکنی» و همینطور «سناریو نخ نما در مقابل استقبال امیدوار کننده کاربران» از روبیکا نامیده است.

فیلترینگ گوگل‌پلی پس از هشدار درباره روبیکا

نحوه فیلترینگ گوگل پلی در ساعات اخیر تغییر کرده است. از یک ماه پیش تا کنون، کاربران می‌توانستند گوگل پلی را باز و حتی برای اپلیکیشن‌ها یا بازی‌ها جستجو کنند، اما دانلود اپلیکیشن‌ها آغاز نمی‌شد.

از عصر روز گذشته گوگل پلی طبق تصویر زیر به شکل کامل از دسترس خارج شده؛ اتفاقی که به نظر می‌رسد ویژگی‌های دیگری از جمله سرویس‌هایی که امنیت اپلیکیشن‌ها را بررسی می‌کردند را نیز از کار انداخته است.

ماجرای اخطار ایمنی گوگل به کاربران روبیکا

ارسال نظرات
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد
امروز يکشنبه ۱۲ مرداد