تیتر امروز

اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
بیگدلی: آنقدر بر سیاست‌های از پیش تعیین شده پافشاری کردیم که اتحادیه اروپا به سمت آمریکا و اسرائیل رفت/ به‌رغم پیشنهاد روس‌ها، اعضای شورای امنیت به ایران فرصت شش ماهه نخواهند داد/ با رفتن پرونده ایران به ذیل فصل هفتم منشور، احتمال از سرگیری حملات به ما بالا می‌رود
در گفت‌وگوی دیدار با یک تحلیلگر ارشد مسائل بین‌الملل مطرح شد

بیگدلی: آنقدر بر سیاست‌های از پیش تعیین شده پافشاری کردیم که اتحادیه اروپا به سمت آمریکا و اسرائیل رفت/ به‌رغم پیشنهاد روس‌ها، اعضای شورای امنیت به ایران فرصت شش ماهه نخواهند داد/ با رفتن پرونده ایران به ذیل فصل هفتم منشور، احتمال از سرگیری حملات به ما بالا می‌رود

علی بیگدلی، تحلیلگر برجسته مسائل سیاست خارجی در گفت‌وگو با دیدارنیوز معتقد است که به دلیل پافشاری جمهوری اسلامی روی سیاست‌های از پیش تعیین شده، اتحادیه اروپا به سمت آمریکا و اسرائیل رفت و با...

رئیسی وارد «آستانه» شد

سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری شامگاه چهارشنبه به وقت محلی، به منظور شرکت در ششمین نشست سران کشور‌های عضو «کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا» (سیکا) وارد شهر آستانه پایتخت قزاقستان شد.

کد خبر: ۱۳۸۶۸۷
۲۰:۴۹ - ۲۰ مهر ۱۴۰۱

رئیسی وارد «آستانه» شدرئیسی وارد «آستانه» شد

دیدارنیوز: رئیس جمهور که به منظور شرکت و سخنرانی در ششمین اجلاس سران کشور‌های عضو کنفرانس «سیکا» و به دعوت همتای قزاق خود عازم قزاقستان شده بود، دقایقی قبل با استقبال علی‌خان اسماعیلوف و سفیر جمهوری اسلامی ایران، وارد آستانه پایتخت این کشور شد.

آیت‌الله سید ابراهیم رئیسی شامگاه چهارشنبه به وقت محلی، به منظور شرکت در ششمین نشست سران کشور‌های عضو «کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا» (سیکا) وارد شهر آستانه پایتخت قزاقستان شد.

رئیس جمهور در این سفر دو روزه، علاوه بر شرکت و سخنرانی در ششمین اجلاس سران «سیکا» با تعدادی از سران کشور‌های حاضر در این نشست نیز دیدار و گفتگو خواهد کرد.

رئیسی وارد «آستانه» شد

کنفرانس تعامل و اقدامات اعتمادساز در آسیا، به عنوان یک گردهمایی برای تقویت همکاری‌های متمرکز بر تضمین صلح، امنیت و ثبات در قاره کهن، در حال حاضر ۲۷ عضو اصلی دارد و ۸ کشور و ۵ سازمان منطقه‌ای و بین‌المللی نیز به عنوان ناظر، عضو این کنفرانس هستند.

ششمین اجلاس CICA در آستانه با حضور روسای جمهور کشور‌های ایران، عراق، قطر، قرقیزستان، فلسطین، روسیه، تاجیکستان، ترکیه، جمهوری آذربایجان و ازبکستان و به ریاست رئیس جمهور قزاقستان برگزار می‌شود.

یکی از مهمترین اهداف ششمین نشست سران سیکا، موضوع بررسی و تصویب ارتقای ساختار آن از یک کنفرانس به یک سازمان منطقه‌ای و بین‌المللی خواهد بود. قرار است در این زمینه بیانیه‌ای تحت عنوان «بیانیه آستانه در زمنیه تبدیل سیکا» به تصویب رهبران و سران کشور‌های عضو برسد. با تصویب سران، روند ارتقای ساختار و تشکیلات و نیز شرح وظایف و ترتیبات منطقه‌ای از وضعیت جاری به یک سازمان تمام عیار منطقه‌ای کلید خواهد خورد.

رئیسی وارد «آستانه» شد

رئیسی از آغاز فعالیت دولت مردمی در راستای گسترش روابط تجاری، همکاری‌های اقتصادی و ارتقای سطح روابط سیاسی با کشور‌های همسایه، به تاجیکستان، روسیه، قطر و عمان سفر کرده و در کنار ۲ سفر به ترکمنستان، پس از وقفه‌ای ۲۰ ساله از آخرین سفر رئیس جمهور ایران به ازبکستان، شهریورماه امسال برای شرکت در بیست و دومین اجلاس سران سازمان همکاری‌های شانگ‌های به شهر تاریخی سمرقند در این کشور نیز سفر کرده است.

ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۱۱ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۱ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۱ شهريور
امروز سه‌شنبه ۱۱ شهريور