تیتر امروز

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده
بررسی بیانیه اخیر اصلاح‌طلبان، سرمایه‌های اجتماعی نادیده گرفته شده و جایگاه تندروها در گفت و گو با سخنگوی جبهه اصلاحات

جواد امام: تندروها فکر می‌کنند با انداختن یک چفیه بر دوش خود، انقلابی می‌شوند/ نیروهای بازداشت شده به خاطر جاسوسی، اعضای جبهه اصلاحات بودند؟/ جواد لاریجانی به خاطر عدم صلاحیت امنیتی از دستگاه دیپلماسی اخراج شد/ برای صدا و سیما با تئوری آغل‌سازی و فحاشی به یک جریان سیاسی، هیچ شأنی باقی نمانده

در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های «میدان پاستور» میزبان جواد امام، سخنگوی جبهه اصلاحات ایران و دبیرکل مجمع ایثارگران اصلاح‌طلب بودیم. او معتقد است که نیروهای امنیتی باید به خاطر غافلگیری در تجاوز...
اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اسرائیل خطا کند، به حامیانش حمله می‌کنیم/ ایران و فرصت ۳۰ روزه دیپلماسی/ قیمت‌ها سر به فلک کشید

این صد و دوازدهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
پس از موشک‌پرانی‌های اخیر پیونگ یانگ مطرح شد

کره‌جنوبی: بهانه‌ کره‌شمالی قابل قبول نیست

موشک‌پرانی‌های اخیر کره‌شمالی در شرق آسیا و بر فراز ژاپن، انتقادهای شدیدی را نسبت به اقدامات پرتنش پیونگ یانگ در پی داشته و کره‌جنوبی گفته بهانه‌های همسایه شمالی قابل قبول نیست. 

کد خبر: ۱۳۸۵۴۳
۱۹:۲۶ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱

کره جنوبی: بهانه‌ کره‌شمالی قابل قبول نیست

دیدارنیوز: خبرگزاری یونهاپ به نقل از یکی از مقامات رسمی وزارت خارجه کره جنوبی امروز (دوشنبه) گزارش داد که استفاده کره شمالی از رزمایش‌های نظامی مشترک آمریکا-کره جنوبی به عنوان بهانه‌ای برای پرتاب‌های موشکی جدیدش برای سئول "غیرقابل‌قبول" است.

خبرگزاری اسپوتنیک، خبرگزاری یونهاپ کره‌جنوبی امروز به نقل از کی‌سی‌ان‌ای گزارش داد، پیونگ‌یانگ "مانور‌های پرتاب موشک بالستیک را تحت شبیه‌سازی بارگیری کلاهک‌های هسته‌ای تاکتیکی" به منظور بررسی و ارزیابی "قابلیت بازدارندگی جنگ و ضد حمله هسته‌ای" در پاسخ به مانور نظامی مشترک آمریکا و کره‌جنوبی برگزار کرد.

این مقام رسمی وزارت امور خارجه کره جنوبی به شرط آنکه نامش فاش نشود، گفت: «کره جنوبی نمی‌تواند استفاده کره شمالی از رزمایش‌های مشترک آمریکا-کره جنوبی به عنوان بهانه‌ای برای توجیه اقدامات تحریک‌آمیز غیرقانونی‌اش را بپذیرد. سئول همچنین از پیونگ‌یانگ می‌خواهد تا تحریکات موشکی که موجب ایجاد تنش در شبه جزیره کره و منطقه می‌شود را فورا متوقف کند.»

براساس گزارش یونهاپ، این مقام رسمی در ادامه افزود: دولت کره جنوبی "رویکردی همه‌جانبه‌نگر" را اتخاذ خواهد کرد؛ رویکردی که مانع تهدیدات کره شمالی می‌شود و توسعه هسته‌ای این کشور را از طریق گفتگو و دیپلماسی بازمی‌دارد.

کره شمالی از آغاز سال جاری میلادی تا به الان آزمایش‌های موشکی متعددی را انجام داده است و تاکید کرده که این آزمایش‌ها در پاسخ به عدم توقف رزمایش‌های مشترک نظامی ایالات متحده – کره جنوبی صورت می‌گیرد؛ رزمایش‌هایی که به عقیده کره شمالی ثبات منطقه‌ای را به خطر می‌اندازد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور
امروز چهارشنبه ۱۲ شهريور