تیتر امروز

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری
روایت دیدار از قدیمی‌ترین جشن ایران زمین در این روزها

شادی برای «یلدا» با جیب خالی/ از شاهنامه خوانی و فال حافظ تا قصه حسین کرد شبستری

هر سال وقتی آذر خانم (آذرماه) می‌خواهد رخت خود را جمع کند و برود یک اتفاقی می افتد که برای ایرانیان مقد است آن هم اجرای آیین شب چله یا همان یلداست اما این روزها همه می‌گویند چه یلدایی وقتی جیب...
اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند
بازخوانی یک گفت و گو

اشرف بروجردی: قوانین حمایت از زنان روی کاغذ ماند/بدون حضور زنان توسعه‌ای در کشور اتفاق نمی‌افتد/ چرا در احزاب سیاسی زنان حضور کمتری دارند

هشتم خرداد ۱۴۰۲ دیدارنیوز میزبان اشرف بروجردی اولین معاون زن دولت خاتمی بود. درگذشت او بهانه‌ای شد تا گفت‌وگوی پیشین را با ملاحظه اینکه حرف‌های او همچنان محل تامل است باز نشر کنیم.

لالیگا همچنان در دستان ژاوی

تیم بارسلونا با پیروزی دشوار برابر سلتاویگو در صدر جدول لالیگا قرار گرفت و به این ترتیب برای تقابل حساس و بزرگ با رئال مادرید در ال‌کلاسیکو آماده شد.

کد خبر: ۱۳۸۴۸۳
۰۸:۲۰ - ۱۸ مهر ۱۴۰۱

لالیگا همچنان در دستان ژاوی

دیدارنیوز: تیم بارسلونا با پیروزی ۱-۰ مقابل سلتاویگو، بار دیگر به صدر جدول لالیگا صعود کرد.

بارسلونا در ادامه روند خوبش موفق شد در خانه مقابل سلتاویگو با یک گل به برتری برسد و به لطف تفاضل گل بهتر نسبت به رئال، در صدر جدول لالیگا قرار بگیرد.

بارسا بازی را بهتر آغاز کرد و در دقیقه ۷ بود که روی ارسال خطرناک جوردی آلبا، این رافینیا بود که صاحب موقعیت شد، اما نتوانست از این فرصت استفاده کند.

سه دقیقه بعد، روی یک ضربه آزاد، بار دیگر روی پاس آلبا، رافینیا با یک شوت محکم شانس خود را امتحان کرد، اما آگوستین مارچسین، دروازه بان سلتا، با یک واکنش خوب توپ را به بیرون زد. در دقیقه ۱۱، روی یک ارسال بلند، روبرت لواندوفسکی صاحب موقعیت شد، اما ضربه سر او هم راهی به چهارچوب دروازه حریف پیدا نکرد.

فشار حملات میزبان ادامه داشت و در دقیقه ۱۴، روی پاس سرخیو بوسکتس، این فران تورس بود که صاحب موقعیت شد، اما ضربه او را مارچسین برگشت داشت و رافینیا هم نتوانست از توپ برگشتی استفاده کند. حملات بارسا سرانجام در دقیقه ۱۷ نتیجه داد و این تیم به گل رسید. روی پاس عالی گاوی بود که پدری صاحب موقعیت شد و از فاصله‌ای نزدیک دروازه را باز کرد و بارسا را پیش انداخت.

بعد از این گل بازی متعادل‌تر دنبال شد و تیم میهمان هم پیش کشید و در دقیقه ۳۳ بود که روی یک ضدحمله، لارسن صاحب موقعیت شد، اما شوت او با اختلاف کمی از کنار دروازه بارسا به بیرون رفت. در دقایق پایانی نیمه اول حملات دو تیم ادامه داشت، اما در نهایت موقعیت خاصی روی دروازه‌ها ایجاد نشد و بارسا با برتری ۱-۰ به رختکن رفت.

نیمه دوم را دو تیم متعادل آغاز کردند و دقایق ابتدایی بدون اینکه موقعیت خاصی روی دروازه‌ها ایجاد شود، سپری شد.

لالیگا همچنان در دستان ژاوی

در ادامه ژاوی دست به سه تغییر زد و آنسو فاتی، دی‌یونگ و عثمان دمبله را به جای تورس، پدری و رافینیا به زمین فرستاد. اما این سلتا بود که حملات خطرناک تری داشت و در دقیقه ۶۹ توسط لارسن به گل رسید، ولی داور به دلیل آفساید این گل را نپذیرفت.

هرچه به دقایق پایانی نزدیک می‌شدیم، فشار حملات سلتا بیشتر می‌شد و در دقیقه ۸۴، این تیم صاحب دو فرصت پیاپی شد، اما ضربات بلتران و هوگو مایو راهی به چهارچوب دروازه بارسا پیدا نکرد.

فشار بازیکنان میهمان برای رسیدن به گل تساوی تا آخرین ثانیه‌های ادامه داشت، اما در نهایت توپ دیگری از خط دروازه‌ها عبور نکرد و بازی با همان یک گل به سود بارسا به پایان رسید.

منبع: ورزش 3
ارسال نظرات
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی
امروز سه‌شنبه ۰۲ دی