تیتر امروز

پیروزی مجدد بایدن در انتخابات ریاست جمهوری، به جنبش اعتراضی دانشجویان گره خورده است
از چشم جهان (۱۴۷)

پیروزی مجدد بایدن در انتخابات ریاست جمهوری، به جنبش اعتراضی دانشجویان گره خورده است

اعتراضات دانشجویی در مخالفت با حمایت آمریکا از جنگ اسرائیل در غزه، مانند آتشی خودسوز در این کشور شعله‌ور شده است؛ آنچه می خوانید ترجمه اختصاصی دیدارنیوز از مطلب مدیر موسسه اعراب آمریکایی است.
مطهرنیا: محاصره اقتصادی ایران در زمان اوباما و هیلاری کلینتون آغاز شد/ اسرائیل و آمریکا به ضد واقعه ۷ اکتبر نیاز داشتند
رئیس اندیشکده آینده‌اندیشی سیمرغ در گفت‌وگو با دیدارنیوز

مطهرنیا: محاصره اقتصادی ایران در زمان اوباما و هیلاری کلینتون آغاز شد/ اسرائیل و آمریکا به ضد واقعه ۷ اکتبر نیاز داشتند

گفت‌وگوی مهدی مطهرنیا با سرویس بین‌الملل دیدارنیوز حول محور جنگ ایران و اسرائیل و نقش و نقشه آمریکا را ببینید و بخوانید

کمک نظامی ۱۰۰ میلیون یورویی فرانسه به اوکراین

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه پس از شرکت در نشست مجمع سیاسی اروپا در پراگ اعلام کرد که دولتش برای شروع به کار صندوق ویژه کمک به اوکراین، ۱۰۰ میلیون یورو می‌پردازد.

کد خبر: ۱۳۸۳۸۷
۱۱:۵۹ - ۱۶ مهر ۱۴۰۱

کمک نظامی ۱۰۰ میلیون یورویی فرانسه به اوکراین

دیدارنیوز: امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه از ایجاد یک «صندوق ویژه» خبر داد تا اوکراین بتواند تجهیزات مورد نیاز خود را به صورت مستقیم از شرکت‌های فرانسوی تولیدکننده تسلیحات تهیه کند.

او روز جمعه ۷ اکتبر پس از شرکت در نشست مجمع سیاسی اروپا در پراگ گفت که دولتش برای شروع به کار این صندوق ویژه، ۱۰۰ میلیون یورو می‌پردازد.

جوزپ بورل، مسئول سیاست خارجی اتحادیه اروپا روز جمعه پیش از ورود به نشست مجمع سیاسی اروپا در پراگ، از کشور‌های عضو اتحادیه اروپا خواسته بود تا پول بیشتری را برای خرید تسلیحات مورد نیاز اوکراین اختصاص دهند.

انتقاد از فرانسه به دلیل سطح پایین حمایت نظامی از اوکراین
فرانسه بار‌ها به دلیل سطح پایین‌تر حمایت نظامی از اوکراین در مقایسه با متحدانش مورد انتقاد قرار گرفته است، اما مقام‌های این کشور می‌گویند که ریشه این اختلافات در ظرفیت فرانسه است و نه اراده سیاسی.

بر اساس رتبه‌بندی ماه اوت موسسه کیل برای اقتصاد جهانی، کمک‌های نظامی ۲۳۳ میلیون یورویی فرانسه به اوکراین، این کشور را در رتبه یازدهم جهان و بسیار پایین‌تر از آمریکا (۲۵ میلیارد یورو)، بریتانیا (۴ میلیارد یورو) و لهستان. (۱.۸ میلیارد یورو) قرار داده است.

آلمان که به لحاظ تاریخی از درگیری‌های نظامی پس از جنگ جهانی دوم دوری می‌کند، بیش از چهار برابر فرانسه به اوکراین کمک کرده است.

با این وجود، وزارت دفاع فرانسه اعلام کرده است که چنین رتبه‌بندی‌هایی «به طور کامل واقعیت را منعکس نمی‌کنند»، زیرا آن‌ها «فقط آنچه وعده داده شده را در نظر می‌گیرند، نه آنچه را که واقعاً ارائه شده است». علاوه بر این، برخی از کشور‌ها ممکن است فقط تحویل تسلیحات را به عنوان کمک نظامی گزارش کنند، در حالی که برخی دیگر ممکن است آموزش یا هزینه حمل مهمات را نیز حساب کنند.

سباستین لکورنو، وزیر دفاع فرانسه روز دوشنبه در سخنانی در پارلمان این کشور از ارسال موشک‌های ضد تانک و ضد هوایی، نفربر‌های زرهی، سوخت و تجهیزات پیاده نظام به اوکراین خبر داد.

به گفته وزیر دفاع فرانسه، این کشور همچنین ۱۸ عراده توپ خودکششی «سزار» به اوکراین ارسال کرده که قادر به شلیک رگبار بسیار دقیق در برد‌های ۴۰ کیلومتری و تغییر موقعیت پیش از اینکه دشمن بتواند آن را ردیابی کند، است.

امانوئل مکرون، رئیس‌جمهوری فرانسه روز پنج‌شنبه در پراگ گفته بود که پاریس قصد دارد شمار بیشتری از تجهیزات توپخانه‌ای سزار را تحویل اوکراین دهد.

ظرفیت محدود
سیلوی متلی، معاون مؤسسه مطالعات بین‌المللی و استراتژیک فرانسه بر این نظر است که نگرانی‌های اولیه مبنی بر اینکه ممکن است تحویل تسلیحات به اوکراین باعث شود روسیه حامیان کی‌یف را به عنوان طرف‌های جنگ ببیند، کم‌رنگ شده است. در همین حال، اوکراینی‌ها نشان داده‌اند که می‌توانند به‌سرعت کار با تسلیحات ساخت غرب را یاد بگیرند.

چند افسر بلندپایه فرانسوی به خبرگزاری فرانسه گفته‌اند که اگرچه پاریس در سال‌های گذشته هزینه‌های نظامی خود را افزایش داده و قرار است در سال ۲۰۲۳ میلادی به ۴۴ میلیارد یورو برساند، اما ذخایر تجهیزات آن محدود است.

واگذاری تجهیزات توپخانه خودکششی سزار که ۱۸ مورد آن تحویل اوکراین داده شده است، یک چهارم ناوگان سکو‌های توپخانه متحرک فرانسه را تشکیل می‌دهد که این موضوع می‌تواند موجب کاهش ذخایر تسلیحات ارتش فرانسه شود.

تولید سلاح
ساخت سلاح‌های مدرن ممکن است سال‌ها طول بکشد و این به آن معنا است که صرف پرداخت پول نقد بیشتر، یک راه حل فوری نیست.

گزارش پارلمانی منتشر شده در ماه فوریه نشان می‌دهد که برای تکمیل زرادخانه فرانسه به ۶ میلیارد یورو نیاز است که بسیار بیشتر از ۲ میلیارد اعلام شده در این هفته برای سال ۲۰۲۳ است.

یکی منبع مطلع در صنایع دفاعی فرانسه به خبرگزاری فرانسه گفت که این کشور ذخایر قابل توجهی ندارد و محور گفتگو‌ها با وزارت دفاع این است که چگونه ذخایر تسلیحاتی خود را در سریع‌ترین زمان ممکن پر کند.

چهره‌هایی مانند امانوئل مکرون، رئیس جمهوری فرانسه برای ادغام دفاعی بیشتر کشور‌های اتحادیه اروپا به منظور جلوگیری از تلاش‌های مضاعف که هنوز مشخصه نیرو‌های مسلح و صنایع تسلیحاتی کشور‌های عضو است، فشار آورده‌اند.

ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی