تیتر امروز

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه
گفت‌وگوی دیدار در برنامه جامعه‌پلاس با وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی

رضا صالحی‌امیری:سالیانه ۱۵ میلیارد دلار از کشور خارج می‌شود/ مساله،فرار نخبگان است نه مهاجرت/ با حجاب موافقم با اجبار نه

جامعه پلاس در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان رضا صالحی امیری، وزیر پیشین فرهنگ و ارشاد اسلامی بود؛ او از دلایل فرار نخبگان گفت و تاکید کرد که به همین دلیل سالیانه ۱۵ میلیارد دلار سرمایه از...
رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!
«دیدارنیوز» در گفت‌وگو با «نژادبهرام» خلاء شفافیت در شهرداری تهران را بررسی می‌کند:

رفتار دوگانه با «زاکانی» و «نجفی»!

یک سیاستمدار در واکنش به قرارداد مبهم شهرداری معتقد است که اگر نیروهای اصلاح‌طلب در راس مدیریت شهری بودند، رسانه‌های مخالف خیلی جدی به موضوع ورود می‌کردند.

عنابستانی: مطمئن بودم «زاهدی‌وفا» رای نمی‌آورد

علی‌اصغر عنابستانی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی درباره عدم رای اعتماد مجلس به زاهدی‌وفا وزیر پیشنهادی کار، گفت: تقریبا مطمئن بودم که ایشان رأی نمی‌آورد و علت آن هم این بود که متاسفانه ایشان در دوره ۳ ماهه تعامل مثبتی با مجلس برقرار نکرد و در نهایت با یک رأی افتاد.

کد خبر: ۱۳۸۲۹۵
۱۰:۲۶ - ۱۳ مهر ۱۴۰۱

عنابستانی: عدم رأی اعتماد به زاهدی وفا نشان‌دهنده اهمیت تعامل با تک‌تک نمایندگان بود

دیدارنیوز: عضو کمیسیون اجتماعی مجلس گفت: عدم رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی کار نشان داد که چه اندازه تعامل با تک تک نمایندگان مجلس حساس و مهم است؛ و اینکه اگر ما فکر کنیم برویم در مجلس با یک کلونی، یا هیات رئیسه یا کمیسیون ببندیم، موضوع حل می‌شود؛ خیر اینطور نیست. مشاهده کردید که هر سه کمیسیون نسبت به ایشان نظر مثبت دادند، اما صحن یک نظر دیگری داد.

علی‌اصغر عنابستانی، عضو کمیسیون اجتماعی مجلس شورای اسلامی، در پاسخ به این سوال که «شما به عنوان کسی که پیش از این از مخالفان آقای زاهدی وفا بودید چه تحلیلی از علت عدم رأی اعتماد به ایشان دارید و این اتفاق را محصول چه عواملی می‌دانید؟» گفت: در اینکه احتمال رأی‌آوری آقای زاهدی وفا ضعیف بود، تردیدی وجود نداشت، البته من در روز آخر موافق شده بودم، اما تقریبا مطمئن بودم که ایشان رأی نمی‌آورد و علت آن هم این بود که متاسفانه ایشان در دوره ۳ ماهه تعامل مثبتی با مجلس برقرار نکرد و در نهایت با یک رأی افتاد.

وی ادامه داد: این انتخابات رأی اعتماد به وزیر پیشنهادی کار نشان داد که چه اندازه تعامل با تک تک نمایندگان مجلس حساس و مهم است و اینکه اگر ما فکر کنیم برویم در مجلس با یک کلونی، یا هیات رئیسه یا کمیسیون ببندیم، موضوع حل می‌شود؛ خیر اینطور نیست. مشاهده کردید که هر سه کمیسیون نسبت به ایشان نظر مثبت دادند، اما صحن یک نظر دیگری داد.

وی خاطرنشان کرد: به نظر من این یک نوع اثبات اهمیت تک تک آراء نماینگان مجلس بود. کسی که می‌خواهد با مجلس تعامل کند، باید با نفر به نفر افراد حتما یک تعامل مثبتی را داشته باشد.

عنابستانی در ادامه ابراز داشت:، اما آقای زاهدی‌وفا غیر از اینکه این تعامل را نداشت یک حاشیه‌هایی در زندگی شخصی‌اش وجود داشت که به نظر من علیرغم اینکه خود ایشان هیچ نقش و تقصیری در این موضوعات نداشت، اما باعث شد که صحن مجلس به او اقبال نکند.

وی با بیان اینکه «این مساله را یک اتفاق مثبت برای مجلس نمی‌دانم»، تاکید کرد: یعنی مجلس باید یک نگاه شایسته‌سالارانه و به دور از فضای احساسی داشته باشد، این که فضای زندگی شخصی افراد را به درون مجلس بیاوریم که خیلی از حرف‌ها هم حرف درستی نبود، به نظرم شایسته مجلس انقلابی نیست.

عضو کمیسیون اجتماعی در ادامه در پاسخ به اهمیت سرعت در معرفی وزیر بعدی از سوی رئیس جمهور باتوجه به اهمیت این وزارتخانه، گفت: آقای رئیس‌جمهور باید با فوریت برای این وزارتخانه که شاید مهمترین وزراتخانه‌ی این دولت است که خودش را دولت محرومان و عدالت نامگذاری کرده است، وزیر معرفی کند اینجا فضای خدمت به محرومان است، وزیر آن را معرفی کنند تا زودتر از بلاتکلیفی دربیاید.

وی ادامه داد: به هر حال یک سه ماه گذشته و یک اجازه خدمت مشخص برای آقای زاهدی وفا تا رأی اعتماد گرفته شده، بنابراین الان رئیس‌جمهور هیچ وقتی ندارد و باید در اولین فرصت وزیر را معرفی کند مگر اینکه برود و اجازه جدیدی از رهبری بگیرد، اما به نظر من از آنجا که رئیس جمهور راجع به انتخاب آقای زاهدی‌وفا مردد بود، معنای آن این است که وی روی افراد مختلف خیلی فکر کرده و الان احتمالا از میان گزینه‌های دیگر یکی را سریع معرفی کند.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی