تیتر امروز

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با یک جامعه شناس

علی نوری: نسل امروز برای رسیدن به اهداف تعریف شده حاکمیت کاری نمی‌کند/ مشارکت اجتماعی زمانی اتفاق می‌افتد که تبعیض نباشد/ امید مردم زمانی از بین رفت که فهمیدند که حاکمیت رای می‌خواهد نه مشارکت

دکتر علی نوری استاد دانشگاه و جامعه شناس یکی دیگر از مهمان‌های برنامه «تیتر» بود؛ او در این گفت‌و‌گو به موضوعات مهمی مانند تبعیض، شکاف اجتماعی و ... اشاره کرد. او معتقد است: نسل جوان برای اهدافی...
مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...

نماینده مجلس: اعتراض حق قانونی مردم است

علی اصغر خانی، عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی پس از ناآرامی‌های اخیر در کشور به دلیل فوت مهسا امینی، می‌گوید اعتراض حق قانونی مردم است و دولت وظیفه دارد مطالبات مردم را بشنود.

کد خبر: ۱۳۸۱۷۷
۰۹:۵۰ - ۱۱ مهر ۱۴۰۱

نماینده مجلس: اعتراض حق قانونی مردم است

دیدارنیوز: یک عضو کمیسیون عمران مجلس شورای اسلامی گفت: دولت وظیفه دارد مطالبات مردم را بشنود و تا جای ممکن در جهت تحقق آن گام بردارد، اما مردم نیز باید آگاه باشند تا دشمن از مطالبات آن‌ها سواستفاده نکند.

علی اصغر خانی، با تاکید بر ضرورت پذیرش اعتراض‌های قانونی و ایجاد بستر‌های آن، بیان کرد: بالاخره مردم بعضا انتقاد‌ها یا مطالباتی دارند که انتظار تحقق آن را دارند. برخی از سیاست‌ها ممکن است با مطالبات بخشی از مردم همخوانی نداشته باشد و جمعی از مردم ممکن است نظر مخالفی نسبت به سیاست‌های دولت داشته باشند. این حق قانونی مردم است که ما به آن‌ها فرصت دهیم تا حرف ها، مطالبات و نظرات خود را بیان کنند.

قطعا همه تصمیمات دولت‌ها درست نیست

وی در ادامه اظهار کرد: ما در ایران به مطالبات مردم احترام می‌گذاریم و معتقد هستیم که نباید نظرات مردم را نادیده گرفت. قطعا همه تصمیمات دولت‌ها درست نیست و برخی از روش‌ها ممکن است غلط باشد. ما باید در مسیری گام برداریم که رضایت مردم حاصل شود و مشکلات مردم را حل کنیم. اما اینکه بعضا اعتراض‌ها و مطالبات مردم به خشونت تبدیل شده و به اموال عمومی که متعلق به خود مردم است آسیب وارد می‌شود شرایط متفاوت است.

نمانیده مردم شاهرود در مجلس شورای اسلامی، با بیان اینکه بیان مطالبات حق قانونی مردم است و باید مسیر قانونی خود را طی کند، تصریح کرد: دولت باید مطالبات به حق مردم را بشنود و در حد توان خود در راستای تحقق آن گام بردارد. مردم نیز باید مراقبت کنند تا کسانی که این کشور را دوست ندارند و خواستار پیشرفت و وحدت کشور نیستند از مطالبات آن‌ها سوءاستفاده نکنند و دست به خشونت، آسیب و تخریب نزنند که این رویه در هیچ جای دنیا قابل قبول نیست.

هیچ فرهنگی پذیرای خشونت برای مطرح کردن مطالبات نیست

این عضو کمیسیون عمران مجلس در ادامه تاکید کرد: در هر فرهنگ و ایدئولوژی کسی نمی‌پذیرد که برای تحقق مطالبات مسیر خشونت انتخاب شود. هم مجلس و هم دولت و هم مردم باید کمک کنند تا بستری قانونی مناسب برای شنیده شدن صدای مطالبات مردم فراهم شود. یک کار گروهی باید در این زمینه شکل بگیرد. نمایندگان مجلس نیز نباید حرف خود را بزنند بلکه باید حرف مردم و مطالبات مردم را دنبال کنند. اگر ما حرف خودمان را بزنیم در حق مردم خیانت کرده ایم. مجلس، دولت و مردم باید یکدیگر را درک کنند. اگر یکدیگر را درک نکنیم دیگران از شرایط سوءاستفاده می‌کنند. این واضح است که سایر کشور‌ها خوبی ما را نمی‌خواهند.

خانی در پایان افزود: هیچ کشوری منافع خود را به منافع کشور دیگری نمی‌فروشد حتی کشور‌هایی که روابط خوبی باهم دارند زمانی که پای منافع ملی‌شان وسط بیاید دوست خود را فراموش می‌کنند. افرادی که از اغتشاشات دفاع می‌کنند دشمن همه ما هستند. ما باید به این موضوع دقت لازم را داشته باشیم.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۰:۰۸ - ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
0
0
اگه اعتراض حق مردمه

پس غلط کردید در مجلس شعار دادید :
نیروی انتظامی تشکر تشکر


شماها نماینده مردم نیستید
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر
امروز يکشنبه ۲۳ آذر