تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

ادعای عجیب مقام روس؛ جام جهانی برگزار نمی‌شود!

کمتر از دو ماه تا آغاز جام جهانی قطر، نقل قولی از نیکولای پاتروشف، دبیر شورای امنیت کشور روسیه در رسانه‌های عربی، از جمله «فرات نیوز» منتشر شده که گفته است: اتفاق بزرگی ظرف هفته‌های آینده رخ می‌دهد و همه چیز تغییر خواهد کرد. جام جهانی ۲۰۲۲ برگزار نمی‌شود. این در حالی است که روسیه به دلیل تجاوز نظامی به اوکراین، از جام جهانی محروم است.

کد خبر: ۱۳۷۹۶۳
۱۱:۳۸ - ۰۵ مهر ۱۴۰۱

ادعای عجیب مقام روس؛ جام جهانی برگزار نمی‌شود!

دیدارنیوز: مطابق گزارش برخی رسانه‌های عربی، یکی از مقامات کشور روسیه ادعا کرده که اتفاقات مهمی ظرف هفته‌های آینده رخ می‌دهد و جام جهانی قطر برگزار نخواهد شد.

در حالی که جام جهانی ۲۰۲۲ قطر ۵۴ روز دیگر با دیدار تیم‌های ملی قطر و اکوادور در ورزشگاه البیت آغاز می‌شود، نقل قولی از نیکولای پاتروشف، دبیر شورای امنیت کشور روسیه در رسانه‌های عربی، از جمله «فرات نیوز» منتشر شده که گفته است: اتفاق بزرگی ظرف هفته‌های آینده رخ می‌دهد و همه چیز تغییر خواهد کرد. جام جهانی ۲۰۲۲ برگزار نمی‌شود.

با این وجود، سایت «عربی پست» در این مورد نوشت که پاتروشف اخیراً اظهار نظری در خصوص جام جهانی نداشته و رسانه‌های روس یا کشور‌های خارجی، مصاحبه‌ای در این باره منتشر نکرده‌اند. پیش‌تر گفت‌وگویی از ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه انتشار یافت که وی تهدید کرده بود اگر تیم ملی این کشور نتواند در جام جهانی شرکت کند، جام جهانی قطر لغو خواهد شد.

تیم ملی روسیه پیش از این به مرحله پلی‌آف انتخابی جام جهانی ۲۰۲۲ صعود کرد و رقیب لهستان شده بود. با این حال فیفا تصمیم گرفت روسیه را از این مرحله حذف کند و میزبان جام جهانی ۲۰۱۸ از راهیابی به بیست‌ودومین دوره رقابت‌ها بازماند.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها