تیتر امروز

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم
مناظره‌ای با موضوع آینده ایران، جنگ یا مذاکره

حسین کنعانی: برجام، دیکته آمریکا به ما بود/ به پزشکیان گفتم اگر حکمران خوبی نیستی برو/ حسین نقاشی: اصولگرایان احمدی‌نژاد را اصلاح‌طلب می‌دانند/ تندروها می‌گویند انقلاب، اسلام و دین همینی است که ما می‌گوییم

بیستم خردادماه، دیدارنیوز مناظره‌ای را با حضور حسین کنعانی مقدم، فعال سیاسی اصولگرا و حسین نقاشی، فعال سیاسی اصلاح طلب برگزار کرد که انتشار آن به دلیل تجاوز اسرائیل به ایران به تعویق افتاد. حالا...
شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

شوک به بازارها؛ طلا و دلار سقوط کردند/ بازی تازه ایران در زمین بریکس/ دارایی‌های مردم فریز شد؟

این هجدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان گرامی...
ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

ترامپ: بمباران ايران شبیه بمباران اتمی به ژاپن بود/ زیباکلام: مرگ بر آمریکا جزو آرمان‌های انقلاب نبود/ بحران اقتصادی گریبانگیر رسانه‌های مستقل

این صد و هفتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

یورونیوز: بازیکنان تیم‌ملی پس از انتقادها اینستاگرام خود را «سیاه» کردند

بازیکنان تیم ملی فوتبال کشورمان پس از ناآرامی‌های اخیر در ایران به دلیل فوت مهسا امینی در گشت ارشاد تهران و اعتراض شدید عموم مردم به این اتفاق، صفحات اینستاگرامی خود را سیاه کردند.

کد خبر: ۱۳۷۸۱۹
۱۰:۴۸ - ۰۲ مهر ۱۴۰۱

یورونیوز: بازیکنان تیم‌ملی پس از انتقادها اینستاگرام خود را «سیاه» کردند

دیدارنیوز: تیم ملی فوتبال ایران در نخستین دیدار تدارکاتی خود پیش از آغاز جام جهانی فوتبال با سرمربی‌گری کارلوس کی‌روش موفق شد تیم قدرتمند اروگوئه را شکست دهد، اما بازیکنان ایرانی توجهی به اعتراضات سراسری در ایران نداشتند و بدون ابراز همدردی با آنچه در خیابان‌های کشور می‌گذرد پا به میدان مسابقه گذاشتند.

تیم ملی ایران جمعه شب در اتریش در حالی به مصاف اروگوئه رفت که ملی‌پوشان بار دیگر کارلوس کی‌روشِ سرمربی پرتغالی را روی نیمکت تیم ملی می‌دیدند. پس از آنکه فدراسیون فوتبال ایران تصمیم گرفت با دراگان اسکوچیچ کروات قطع همکاری کند، مهدی تاج بار دیگر مرد پرتغالی را برای هدایت تیم ملی فرخواند. اروگوئه در این دیدار با تمام ستارگان بین‌المللی خود حاضر شده بود تا بتواند خود را برای برگزاری مسابقات جام جهانی ۲۰۲۲ بیشتر آماده کند.

این بازی در حالی برگزار می‌شد که جو ملتهب در خیابان‌های شهر‌های مختلف ایران موجب شده بود تا بسیاری منتظر واکنش احتمالی فوتبالیست‌های تیم ملی در قبال این اتفاقات باشند. این انتظار البته بی‌فایده بود و حتی هیچ یک از بازیکنان تیم با مچ‌بند و یا دست‌بند مشکی و یا علامتی که نشانی از همدردی آن‌ها با اتفاقات درون کشور می‌گذرد به میدان نیامد.

ایران در این مسابقه توانست با گل دقیقه ۷۹ مهدی طارمی که روی پاس زیبای کریم انصاری‌فرد به ثمر رسید مسابقه را با نتیجه ۱-۰ به سود خود به پایان برساند. قرمزپوشان ایرانی با ارائه نمایشی منظم به ویژه در دفاع اجازه ندادند تا حریف قدرتمندشان که با تمام ستارگان خود همچون لوئیس سوآرز به میدان آمده بود، موقعیت چندانی روی دروازه آن‌ها ایجاد کند و در نهایت مسابقه با همان تک گل ستاره پورتو به سود ایران به پایان رسید.

افزایش انتقادات از بازیکنان تیم ملی پس از این بازی به ویژه در فضای مجازی باعث شد تا بالاخره آن‌ها تصمیم بگیرند تصویر صفحات کاربری خود را در اینستاگرام به رنگ مشکی تغییر دهند. اقدامی که احتمالا برای پاسخ به نارضایتی‌ها و اعتراضات مردمی صورت گرفته است.

بازیکنان تیم ملی که برای اردوی تدارکاتی خود به اتریش سفر کرده‌اند ۴ روز دیگر یعنی سه‌شنبه ۲۷ سپتانبر دومین مسابقه دوستانه خود را در این اردو با تیم ملی سنگال برگزار خواهند کرد. تیم قدرتمند سنگال که قهرمان آفریقا است در جام جهانی هم حضور دارد و بازی مقابل این تیم می‌تواند محکی جدی برای آمادگی بازیکنان تیم ملی ایران به شمار رود.

یورونیوز: بازیکنان تیم‌ملی پس از انتقادها اینستاگرام خود را «سیاه» کردندیورونیوز: بازیکنان تیم‌ملی پس از انتقادها اینستاگرام خود را «سیاه» کردندیورونیوز: بازیکنان تیم‌ملی پس از انتقادها اینستاگرام خود را «سیاه» کردندیورونیوز: بازیکنان تیم‌ملی پس از انتقادها اینستاگرام خود را «سیاه» کردندیورونیوز: بازیکنان تیم‌ملی پس از انتقادها اینستاگرام خود را «سیاه» کردند

ارسال نظرات
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير
امروز دوشنبه ۲۳ تير