تیتر امروز

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!
مجله اقتصادی دیدارنیوز با اجرای لیلا قصاب‌زاده

ضوابط جدید برای فروش آنلاین طلا/ خروج گسترده کارگران افغان؛ بازار داخلی توان جایگزینی دارد؟/ گرانی‌ها در تره‌بار دیده شد!

این نوزدهمین برنامه مجله اقتصادی دیدارنیوز است که با اجرای لیلا قصاب‌زاده به بررسی آخرین اخبار اقتصادی ایران و جهان در هفته گذشته می‌پردازد و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم شما مخاطبان...
پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

پلن B ایران و آمریکا چیست؟/ ماشه یا مذاکره؛ دیپلماسی بر سر دو راهی/ ترامپ: برای مذاکره با ایران عجله‌ای نداریم

این صد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد
گفت و گوی دیدار در ویژه برنامه «میدان پاستور» با یک فعال سیاسی اصولگرا:

عباس امیری‌فر: کسی که گفت از اسرائیل اسناد جاسوسی دارد، چرا رو نکرد؟ /پرونده بقایی از تاجزاده سنگین‌تر بود اما ملغایش کردند/ احمدی نژاد دیگر وجود ندارد و به مزبله سپرده شد

دیدارنیوز به مناسبت نخستین سالگرد ریاست جمهوری مسعود پزشکیان ویژه برنامه ای را با عنوان «میدان پاستور» طراحی و اجرا کرد. نخستین مهمان این ویژه برنامه عباس امیری فر، فعال سیاسی اصولگرا بود.

هواشناسی ایران؛ بارش باران و کاهش دما در راه است

صادق ضیائیان، رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به اینکه بارش باران و کاهش دما در راه است، گفت: از شنبه تا سه‌شنبه در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل، وزش باید شدید و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

کد خبر: ۱۳۷۷۹۸
۱۱:۱۳ - ۰۱ مهر ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ بارش باران و کاهش دما در راه است

دیدارنیوز: رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا آخرین وضعیت جوی استان‌های کشور را اعلام کرد.

صادق ضیائیان، اظهار کرد: امروز در آذربایجان شرقی و آذربایجان غربی بارش پراکنده گاهی وزرش باد شدید رخ می‌دهد. همچنین طی دو روز آینده وزش باد شدید منجر به خیزش گرد و خاک در پاره‌ای از مناطق شمال غرب و غرب کشور خواهد شد.

وی ادامه داد: از شنبه (۲ مهر) با شمالی شدن جریانات بر روی دریای خزر، ابتدا در گیلان و اردبیل، یکشنبه (۳ مهر) در گیلان، مازندران، گلستان، اردبیل و خراسان شمالی و دوشنبه (۴ مهر) در گیلان و مازندران ابرناکی، بارش باران، وزش باد و کاهش دما رخ می‌دهد.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا با اشاره به اینکه بارش طی روز یکشنبه در گیلان و غرب استان مازندران شدت خواهد داشت، گفت: از شنبه تا سه‌شنبه در نوار شرقی کشور به ویژه منطقه زابل، وزش باید شدید و خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

به گفته ضیائیان، طی روز‌های یکشنبه و دوشنبه کاهش نسبی دما در نیمه شمالی کشور پیش‌بینی می‌شود.

وی با بیان اینکه سه‌شنبه در غالب مناطق کشور جوی پایدار حاکم است، یادآور شد: دریای خزر و خلیج فارس اوایل هفته آینده مواج و متلاطم است.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهار کرد: آسمان تهران فردا (۲ مهرماه) صاف، گاهی وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد و طی روز یکشنبه (۳ مهرماه) صاف، گاهی وزش باد، اوایل شب وزش باد شدید و احتمال گرد و خاک با حداقل دمای ۱۲ و حداکثر دمای ۳۵ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱ و ۲ مهرماه) اهواز با دمای ۴۲ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۷ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير
امروز شنبه ۲۸ تير