تیتر امروز

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند
گفت و گوی دیدار در برنامه «ایرانشهر» با استاد پیشین دانشگاه جرج تاون از واشینگتن

شیرین هانتر: بزرگترین خطر این است که تهران فکر کند؛ مسئله نظامی آمریکا درباره ایران منتفی است/ تهران باید مستقیما و بدون واسطه با واشینگتن مذاکره کند/ نباید بگذاریم که نتانیاهو تنها کسی باشد که شرایط خاورمیانه را برای ترامپ تعریف می‌کند

دیدارنیوز در برنامه «ایرانشهر» به سراغ شیرین هانتر، استاد برجسته و پیشین دانشگاه جرج تاون و تحلیلگر ارشد مسائل سیاسی رفته و موضوعات مختلف از تحولات ونزوئلا، سند ملی ایالات متحده، مذاکره ایران...
مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند
گفت و گوی دیدار در برنامه تیتر با یک اقتصاددان و استاد دانشگاه

مهدی پازوکی: مذاکره یعنی تسلیم، تفکر اسراییلی‌هاست که تندرو‌ها آن را بیان می‌کنند/ حدادعادل با مصوبه تثبیت قیمت بنزین گفت به مردم عیدی دادم!/ طرفداران وفاق بانیان وضع موجود هستند

«تیتر» در یکی دیگر از برنامه‌های خود میزبان مهدی پازوکی استاد دانشگاه و اقتصاددان بود؛ در این برنامه تخصصی درباره دلایل افزایش قیمت ارز و بحران‌های اقتصادی صحبت شد، ببینید و بخوانید.
عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

عراقچی: برای حمله دوباره اسرائیل آماده‌ایم/ هشدار جبهه اصلاحات به پزشکیان/ قالیباف: کابینه ترمیم نشود استیضاح می‌کنیم

این صد و چهل و یکمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

آمار جهانی کرونا؛ ایران در رتبه ۱۷ مبتلایان

آمار جدید همه‌گیری کرونا در جهان نشان می‌دهد که مجموع مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۶۱۹ میلیون و ۲۰۳ هزار و ۶۰۸ نفر رسیده و ایران با مجموع هفت میلیون و ۵۴۵ هزار و ۸۵۵ مورد ابتلا و ۱۴۴ هزار و ۳۶۴ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در حال حاضر در رتبه ۱۷ در بین کشور‌های دارای بیشترین آمار مبتلایان به کرونا قرار دارد.

کد خبر: ۱۳۷۷۹۴
۱۰:۲۹ - ۰۱ مهر ۱۴۰۱

آمار جهانی کرونا؛ ایران در رتبه ۱۷ مبتلایان

دیدارنیوز: بنابر جدیدترین آمار رسمی همه‌گیری کرونا، مجموع مبتلایان به این بیماری در جهان تاکنون به ۶۱۹ میلیون و ۲۰۳ هزار و ۶۰۸ نفر رسیده و مرگ شش میلیون و ۵۳۶ هزار و ۷۹۷ بیمار کووید ۱۹ نیز تأیید شده است.

براساس تازه‌ترین داده‌ها در جدول جهانی پاندمی کرونا، آمریکا با بیش از ۹۷.۷ میلیون مبتلا و یک میلیون قربانی همچنان در صدر فهرست کشور‌های درگیر با این بیماری قرار دارد و هند نیز با آمار بیش از ۴۴.۵ میلیون مبتلا پس از آمریکا در رتبه دوم جهانی جای گرفته است.

در اروپا نیز هم اکنون فرانسه با ثبت بیش از ۳۵ میلیون مبتلا، تا این لحظه رکورددار ابتلا در بین کشور‌های این منطقه و در عین حال سومین کشور با بیشترین آمار بیمار کرونایی در جهان است.

آمار مبتلایان به کووید-۱۹ در برزیل هم از ۳۴.۶ میلیون نفر فراتر رفته و در حال حاضر چهارمین کشور جهان به لحاظ بالاترین شمار مبتلایان است.

برزیل در عین حال با بیش از ۶۸۵ هزار جانباخته پس از ایالات متحده، دومین کشور رکورددار تعداد قربانیان کووید ۱۹ در جهان محسوب می‌شود و پس از آن هند با بیش از ۵۲۸ هزار قربانی، سومین کشور به لحاظ ثبت بالاترین آمار مرگ و میر کرونایی در این فهرست جهانی است.

روسیه همچنین با گذشتن از آمار ۳۸۶ هزار قربانی، هم اکنون بالاترین رقم مرگ و میر کرونایی را در بین کشور‌های اروپایی دارد و در جهان نیز چهارمین کشور با بالاترین نرخ فوتی‌های این بیماری است.

بنابر جدول به‌روز شده در پایگاه اطلاع‌رسانی "ورلداُمتر"، شمار مبتلایان و قربانیان این بیماری در ۱۰ کشوری که طبق گزارش‌های رسمی بالاترین آمار‌ها را تاکنون داشته‌اند تا صبح امروز (جمعه) به ترتیب به شرح زیر است:

# نام کشور مجموع مبتلایان مجموع قربانیان
۱ ایالات متحده ۹۷,۷۹۵,۷۲۸ ۱,۰۸۰,۸۳۶
۲ هند ۴۴,۵۵۸,۴۲۵ ۵۲۸,۴۴۹
۳ فرانسه ۳۵,۰۵۰,۱۳۳ ۱۵۴,۸۵۴
۴ برزیل ۳۴,۶۵۹,۵۲۶ ۶۸۵,۷۲۵
۵ آلمان ۳۲,۹۰۵,۰۸۶ ۱۴۹,۳۶۸
۶ کره جنوبی ۲۴,۵۶۵,۰۲۱ ۲۸,۰۷۷
۷ انگلیس ۲۳,۶۲۱,۹۵۲ ۱۸۹,۹۱۹
۸ ایتالیا ۲۲,۲۴۱,۳۶۹ ۱۷۶,۷۷۵
۹ ژاپن ۲۰,۹۱۸,۸۴۳ ۴۴,۱۷۷
۱۰ روسیه ۲۰,۶۴۱,۵۵۹ ۳۸۶,۴۴۷

همچنین ایران با مجموع هفت میلیون و ۵۴۵ هزار و ۸۵۵ مورد ابتلا و ۱۴۴ هزار و ۳۶۴ مورد فوت ناشی از بیماری کووید-۱۹ در حال حاضر در رتبه ۱۷ در بین کشور‌های دارای بیشترین آمار مبتلایان به کرونا قرار دارد.

روند افزایش آمار ابتلا به بیماری کووید-۱۹ که تاکنون در ۲۲۸ کشور و منطقه در جهان شیوع یافته، ادامه دارد و این بیماری همچنان در دنیا قربانی می‌گیرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی
امروز پنجشنبه ۰۴ دی