تیتر امروز

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

در شرایط برابر، با آمریکا مذاکره می‌کنیم/ ۴ وزیر پزشکیان در نوبت استیضاح/ ترامپ: ایران تمایل دارد توافق کند

این صد و سی و سومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۲۶ آبان ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند
گفت‌وگوی دیدار در نخستین برنامه «پشت صحنه» با مجری پروژه ساختمان شیشه‌ای

علیرضا قسیمی: رویای رضا قطبی «مرکزیت آسیا شدن رادیو و تلویزیون ایران» بود/ محمد هاشمی پروژه ساختمان شیشه‌ای را زنده کرد/ اوایل انقلاب مجاهدین خلق نفوذ زیادی در رادیو و تلویزیون داشتند

ساختمان شیشه‌ای سازمان صدا و سیما، به‌عنوان نخستین بنای مدرن رسانه‌ای خاورمیانه که نماد بلندپروازی‌های این سازمان است، در تاریخ ۲۶ خرداد ۱۴۰۴ و در جریان «جنگ ۱۲روزه» مورد هدف حملات هوایی اسرائیل...

صادرات رایگان سوخت به لبنان تکذیب شد

عضو کمیسیون انرژی مجلس گفت: این موضوعات که ما به صورت رایگان سوخت را در اختیار لبنان قرار می‌دهیم، قطعا دروغ است.

کد خبر: ۱۳۷۷۷۷
۱۳:۵۷ - ۳۱ شهريور ۱۴۰۱

صادرات رایگان سوخت به لبنان تکذیب شد

 

دیدارنیوز: هادی بیگی‌نژاد درباره صادرات بنزین به لبنان اظهار داشت: ما همواره به هر کشوری که تمایل داشته باشیم و متقاضی باشد صادرات سوخت داریم، در مورد لبنان هم قبلا صادرات صورت گرفته است. نکته دیگر اینکه ما کشور فروشنده هستیم و هر کشوری که درخواست داشته باشد ما نسبت به صادرات اقدام خواهیم کرد.

وی افزود: اگر ما به لبنان صادرات کنیم چه بسا بهتر هم است، چون سوخت و فراورده را می‌فروشیم و پول آن را دریافت می‌کنیم و قرار نیست رایگان چیزی را صادر کنیم، ضمن اینکه به همفکران خودمان کمک می‌کنیم خوشحال هستیم.

عضو کمیسیون انرژی مجلس خاطرنشان کرد: این موضوعات که ما به صورت رایگان سوخت را در اختیار این کشور قرار می‌دهیم قطعا دروغ است.

وی ادامه داد: بنده زمانی که در دوره قبل به این کشور صادرات داشتیم موضوع را بررسی کردم و به قطع اعلام می‌کنم که ما در قبال صادرات سوخت به این کشور پول را دریافت می‌کنیم.

بیگی نژاد خاطرنشان کرد: ما به هر کشوری که صادرات داریم پول آن را هم دریافت می‌کنیم، در مورد لبنان علاوه بر اینکه برای کشور درآمدزایی دارد مزیت دیگر اینکه به همفکران خودمان بنزین را صادر می‌کنیم.

وی بیان داشت: لبنان و ایران هر دو کشور‌هایی هستند که بابت تفکرشان هزینه می‌پردازند و تنها راه نجات از این قضیه این است که هیچ کدام از کشور‌هایی که وضعیت این چنینی دارند مثل روسیه، ونزوئلا، لبنان، عراق، یمن و سوریه را تنها نگذاریم و در غیر این صورت ما را از بین خواهند برد؛ بنابراین این بسیار مهم است که با این کشور‌ها ارتباطات اقتصادی، فرهنگی و سیاسی داشته باشیم.

به گزارش دیدار؛ وزیر نفت دیروز درباره صاردات سوخت به لبنان اظهار داشت: ما سال گذشته هم به این کشور صادرات داشتیم و هرچه صادر کردیم پول آن را دریافت کرده‌ایم.

منبع: ایلنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر
امروز شنبه ۰۱ آذر