تیتر امروز

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟
گفت و گوی دیدار در برنامه «تیتر» با عضو پیشین شورای شهر

زهرا نژاد بهرام: چرا به جای پس گرفتن ساختمان خانه اندیشمندان ساختمان خانه مداحان را پس نگرفتید؟ /کاش برای مقابله با فساد هم ۸۰ هزار داوطلب جمع می‌کردید/ اعضای شورای شهر چرا زاکانی را استیضاح نمی‌کنند؟

«تیتر» در یکی دیگر از سلسله برنامه‌های خود میزبان زهرا نژاد بهرام فعال سیاسی اصلاح طلب و عضو پیشین شورای شهر بود. او در این گفت‌و‌گو تاکید کرد که اگر شهرداری خانه اندیشمندان را به هر دلیلی تعطیل...
مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره، بدون دیکته شرایط/ ترور فرمانده نظامی حزب‌الله با اطلاع آمریکا/ ایران همچنان تشنه باران

این صد و سی و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز دوشنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
تنگنا؛ برنامه سیزدهم با "محمد مهاجری" قسمت اول

کدام اصولگرایان؟

بخش نخست گفتگو با محمد مهاجری در برنامه تنگنا قرار بود هفته گذشته منتشر شود اما به دلیل محدودیت شدید اینترنت و شبکه‌های مجازی و البته حال و هوای ناخوشایند کشور میسر نشد.

کد خبر: ۱۳۷۷۶۴
۱۴:۳۷ - ۰۷ مهر ۱۴۰۱

کدام اصولگرایان؟

 

دیدارنیوز ـ حامد شجاعی: در منظومه فکری محمد مهاجری، وی یک اصولگرای واقعی است ولو اینکه بسیاری از اصولگرایان او را جزء محذوفان از دایره اصولگرایی بدانند. مهاجری که روزگاری از چهره‌های تاثیرگذار و مهم روزنامه کیهان به شمار می‌رفت، سالهاست که فضای مجازی را برای فعالیت‌های رسانه‌ای و بیان مواضعش برگزیده و دامن خود را از حاشیه‌ها و جنجال‌های کیهان و کیهانیان بیرون کشیده است.

گفتگو با مهاجری در روزهایی انجام شد که اگر چه زمزمه تشدید فعالیت‌های گشت‌های ارشاد و صیانت از فضای مجازی در شرف تبدیل شدن به سر و صدایی بلند و آزاردهنده بود اما حتی در کلام مهاجری نیز نشانه‌ای از پیش‌بینی وقایع بعدی به چشم نمی‌خورد.

چنانکه مستحضرید انتشار بخش نخست تنگنای سیزدهم بنا به دلایلی که اُفتد و دانید، یک هفته به تعویق افتاد. طبیعتا اقتضای شرایط غیرعادی کنونی آن است که انتشار این اثر بار دیگر هم با تاخیر انجام شود اما حسب قولی که مخاطبان محترم تنگنا و دیدارنیوز داده شد و برای احترام به حضور و همراهی جناب آقای مهاجری، تصمیم بر آن شد که بخش نخست تنگنای سیزدهم امروز پنج‌شنبه هفتم مهر به سیاق قبل منتشر شود. اگر چه دست‌اندرکاران دیدارنیوز و تنگنا متعهد می‌شوند در صورت برراری دوباره دسترسی مخاطبان محترم به اینترنت باکیفیت مناسب و شایسته شهروندان ایرانی نسبت به بازپخش و انتشار مجدد این برنامه اقدام نمایند.

به امید روزهایی خوب و روزگار بهتر.

بخش نخست تنگنای سیزدهم را اینجا ببینید

 

 

ارسال نظرات
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر
امروز چهارشنبه ۰۵ آذر