تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.
محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

محموله‌های خطرناک یا کالا‌های معمولی؟/ امیدواری پس از دور سوم مذاکرات/ زلزله ژئوپلیتیکی در خاورمیانه

این هشتاد و نهمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.

زورگیران «خفه کن» شمال تهران دستگیر شدند

دادستان عمومی و انقلاب تهران از دستگیری زورگیرانی که در محله سعادت آباد و شمال تهران اقدام به خفت‌گیری و بی هوش کردن بانوان و سرقت از آن‌ها می‌کردند، خبر داد.

کد خبر: ۱۳۷۵۳۳
۱۸:۴۷ - ۲۷ شهريور ۱۴۰۱

زورگیران «خفه کن» دستگیر شدند

دیدارنیوز: چندی پیش تصاویری با عنوان زورگیری وحشیانه بانوان در محله سعادت آباد تهران منتشر شد که در این تصاویر سارق به صورت وحشیانه بانوان را بیهوش و اقدام به سرقت اموالشان می‌کردند.

به نقل از قوه قضائیه، علی رغم این‌که پرونده پیچیدگی‌های خاص خود را داشته و متهمان در زمان انجام اعمال مجرمانه خود و خفت‌گیری به گونه‌ای چهره خود را پوشانده بودند تا به راحتی شناسایی نشوند، اما در نهایت و با توجه به اقدامات صورت گرفته متهم به همراه همدست خود شناسایی و دستگیر شد.

پس از دستگیری متهمان، پرونده‌ای با اتهام افساد فی الارض در دادسرای تهران تشکیل و موضوع به صورت ویژه تحت بررسی قضایی قرار گرفته است.

عصر امروز علی صالحی دادستان تهران با احضار متهمان با آن‌ها مواجهه حضوری انجام داد و از آن‌ها پیرامون اقدامات انجام شده علیه شهروندان، سوالاتی را پرسید.

علی صالحی در خصوص این پرونده بیان کرد: در راستای تاکیدات رئیس قوه قضائیه در خصوص برخورد قاطعانه، سریع و قانونی با جرایم سرقت‌های مسلحانه، به عنف خشن و خاص، در دادسرای تهران با تشکیل قرارگاه مبارزه با جرایم خاص در این رابطه دو شعبه ویژه تشکیل شده است.

وی با بیان این‌که «هدف از تشکیل این قرارگاه تصمیم‌گیری ویژه و خاص جهت مقابله با سرقت‌های خشن است»، گفت: از زمان تشکیل قرارگاه مقابله با سرقت‌های خاص، جلسات بسیاری برگزار شد که نتیجه و ماحصل این جلسات منتج به دستگیری سارقان خشن شد و در واقع از زمان تشکیل قرارگاه مبارزه با جرایم خشن شاهد بازداشت‌های سریعتر و رسیدگی قضایی با سرعت و دقت بیشتر هستیم.

دادستان تهران با بیان این‌که «دستگاه قضایی با سارقان حوزه جرایم خشن برخورد قاطعی خواهد داشت»، تصریح کرد: دو سارق خفت‌گیری که اقداماتشان که در فضای مجازی پخش شده بود، دستگیر شدند. شیوه و شگرد این افراد با حربه خفه کنی بود که در زمان و فرصت مناسب به بانوان حمله و از پشت سر آن‌ها را خفه کرده و در نهایت اقدام به سرقت از آن‌ها می‌کردند.

وی افزود: در حال حاضر اقدامات قضایی در خصوص این پرونده در حال انجام است تا در سریع‌ترین زمان ممکن قرار نهایی صادر و به دادگاه ارجاع شود.

صالحی با بیان این‌که «تعدادی از شکات شکایات خود را اعلام کردند»، بیان کرد: شکایات شکات واصل و بررسی‌های لازم در این خصوص در حال انجام است.

وی افزود: مردم بدانند اقدام دستگاه قضایی در حوزه مبارزه با جرایم خشن اقدامی عبرت آموز و قاطعانه خواهد بود و اجازه نخواهیم داد امنیت مردم و جامعه از آن‌ها سلب شود.

دادستان تهران همچنین با اشاره به دستگیری گروهی از سارقان خشن که در یک آرایشگاه مردانه اقدام به سرقت خشن کرده بودند، اظهار کرد: اقدام این افراد به صورت محاربه‌ای بوده که کیفرخواست این پرونده نیز به دادگاه ارجاع و به این پرونده خارج از نوبت رسیدگی خواهد شد.

پس از دستور ویژه رئیس قوه قضائیه مبنی بر رسیدگی به موضوع سرقت‌های خشن و خفت‌گیر‌های خیابانی، دادستان کل کشور با تشکیل قرارگاه ویژه سرقت از بررسی اینگونه پرونده‌ها به صورت ویژه خبر داد و اعلام کرد که پرونده سارقان مسلح خیابانی و خفت‌گیر‌ها به صورت ویژه و خارج از نوبت مورد بررسی قضایی قرار خواهد گرفت.

چندی پیش نیز در ادامه و تداوم بررسی ویژه سرقت‌های خشن و زورگیری‌های خیابانی، دادگاه خفت‌گیر اتوبان نیایش در شعبه ۱۵ دادگاه انقلاب تهران برگزار شد که در نهایت متهم این پرونده به اتهام محاربه و زورگیری به وسیله استفاده از سلاح سرد، به حکم اعدام محکوم شد.

ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها