تیتر امروز

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مذاکره مستقیم ایران و آمریکا؟/ تابستان سخت در انتظار ایرانی‌ها/ جنگ میان دو قدرت هسته‌ای

این نود و دومین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مطهرنیا: بزرگترین محصول دموکراسی، پذیرش مسئولیت است/ اتحاد به معنای همه با هم است، نه همه با من!/ در یک جامعه دموکراتیک، رهبران در برابر مردمان و بالعکس، مسئول هستند و هر دو در برابر آیندگان

سومین نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
به مناسبت کشته شدن مهسا امینی

مهرعلیزاده: از پیشگاه مردم طلب بخشش کنید

محسن مهرعیلزاده کاندیدای اصلاح‌طلب انتخابات ریاست جمهوری 1400 نوشت:

کد خبر: ۱۳۷۴۱۹
۲۰:۵۷ - ۲۵ شهريور ۱۴۰۱

مهرعلیزاده: از پیشگاه مردم طلب بخشش کنید

 

دیدارنیوز ـ سرویس سیاسی: مخسن مهرعلیزاده فعال سیاسی اصلاح‌طلب به مناسبت کشته شدن مهسا امینی در توییتی نوشت: تمام کنید این فجایع را...!
وی افزود: برای فاجعه دخترمان مهسا امینی و فجایع مشابه توجیهی دارید؟

کاندیدای سیزدهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری اظهار کرد: چه از سر بلاهت باشد و سفاهت و چه از شقاوت و عداوت اعمالی نابخشودنی است.

وی در پایان خطاب به مسئولان و بانیان فاجعه کشته شدن مهسا امینی نوشت: از پیشگاه مردم طلب بخشش کنید!

برچسب ها: مهسا امینی
ارسال نظرات
نظرات بینندگان
انتشار یافته: ۲
در انتظار بررسی : ۰
غیر قابل انتشار : ۰
حمید
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۲۲:۵۱ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۵
0
0
جناب‌آقای‌مهر‌علیزاده‌شما‌در‌مقام‌قاضی‌نیستی‌که‌از‌دستور‌صادر‌می‌کنی‌
وخود‌را‌نخود‌هر‌آشی‌می‌کنی؟؟!
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۰:۵۴ - ۱۴۰۱/۰۶/۲۶
0
0
البته برداشت غلط نشود که بدنهٔ خدوم و خستگی ناپذیر نیروی انتظامی عامل این فجیعه بوده اند نه! آن بندگان خدا فقط به وظیفهٔ سازمانی خود عمل نموده اند و کثرت امور ارجاعی به این سازمان و عدم حمایت کافی و وافی و تفویض اختیارات و تداخلات عدیده، بدنهٔ این نیرو را کاملاً کلافه کرده است و امکان تدبیر و مدیریت استاندارد را از این سازمان سلب نموده است! جانی این قضیه؛ آمران، حامیان، قانون گذاران و تصمیم گیران ..... برخورد با امر بسیار حساس، خطیر، ظریف و ارزشی حجاب بانوان بوده است که به اسم حجاب ناموس جامعه مورد؛ اهانت، بی حرمتی، تهدید و ارعاب، تحکیم و تشدید، تحقیر و تنقیص و قداست زدایی قرار گرفته است با هول و وحشت نوجوان و جوان آن هم جنس بسیاربسیاربسیار بانوان را گرفته و سوتر خودرو می نمایند و به محل دیگر منتقل می کنند و موجبات ترس و وحشت آنها را فراهم نموده و در چنین وقایع و مشابهات آن می گوئن ما که کاری نکرده ایم، عجبا! شما این خانم‌ و امثالهم را وقتیکه در انظار عمومی، مغرورانه و با توسل به قوه قهریه همراه با هیبت و ادوات قهری، کشان کشان سوار خودروی وحشت می نمایید همانجا این خانم‌ شریف و نجیب ایرانی صدباره جان می دهد و نیازی نیست که در سالن بازجویی و یا سالن تنذیر شما ایست قلبی کند بمیرد این مردن ظاهر است مرگ واقعی همان زمان اتفاق می افتد که ناموس شیعه و ایرانی توسط مرد غریبه و نامحرم گرفته و به داخل خودرو انداخته می شود! نگویید توسط مامور خانم‌ که آنها فقط دکور هستند و ۴ نفر نیاز هست که خود آنها را جمع و جور کند که نکند آستین مانتویشان یک سانتی متری بالا برود که اخراج و پرونده سازیشان قطعی است!
امروز شنبه ۲۰ ارديبهشت
امروز شنبه ۲۰ ارديبهشت
امروز شنبه ۲۰ ارديبهشت
امروز شنبه ۲۰ ارديبهشت