تیتر امروز

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.
امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم
در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام اکبرنژاد مطرح شد:

امر به معروف باید در ساختار‌های حاکمیتی باشد نه برای چهار تار مو/ تقیه‌ علما، دین را حفظ نمی‌کند/ نباید با کل دنیا مقابله می‌کردیم

در سی‌ و پنجمین برنامه دیدار اندیشه با حجت الاسلام محمدتقی اکبرنژاد مجتهد و مدرس حوزه، در ادامه موضوع "نقش خدا و مردم در تحولات اجتماعی" به تاثیر تقیه در کنش علماء دین پرداختیم.

کلاهبرداری با نام یک فرد مشهور در فضای مجازی

رئیس پلیس فضای تولید و تبادل اطلاعات پایتخت از شناسایی و دستگیری فردی که با جعل هویت یک شخص مشهور مجازی اقدام به راه‌اندازی یک صفحه اینستاگرامی کرده بود خبر داد.

کد خبر: ۱۳۷۱۹۹
۱۴:۵۳ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۱

کلاهبرداری با نام یک فرد مشهور در فضای مجازی

دیدارنیوز ـ سرهنگ داود معظمی گودرزی در این باره اظهار کرد: چندی پیش فردی که در فضای مجازی کشور مطرح و مشهور بود به پلیس فتا مراجعه و عنوان کرد که یک صفحه جعلی با نام و تصاویر او در شبکه‌های اجتماعی فعالیت کرده و از شهروندان دریافت وجه و کلاهبرداری می‌کند.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ گفت: کارشناسان پلیس فتا تهران بزرگ تحقیقات خود را آغاز کردند و در بررسی‌های انجام‌شده مشخص شد یک صفحه اینستاگرامی با بیش از ۶۰ هزار نفر دنبال کننده با سوءاستفاده از جایگاه اجتماعی شاکی و جعل هویت وی با استفاده از تصاویر آرشیوی و ترفند کمک به افراد بی ضاعت از کاربران کلاهبرداری می‌کند.

وی ادامه داد: کارآگاهان سایبری پلیس فتا پایتخت از روش‌های تخصصی بهره گرفته و مجرم را در فضای مجازی شناسایی کردند و اطلاعات هویت او را به دست آوردند. متهم پس از انجام تشریفات قضایی در یکی از مناطق جنوبی تهران بزرگ دستگیر و به پلیس فتا منتقل شد.

سرهنگ گودرزی اظهار کرد: مجرم در تحقیقات انجام شده به راه اندازی صفحه‌ای جعلی با نام و مشخصات شاکی در شبکه اجتماعی اینستاگرام و دریافت وجه از بیش از ۱۹ نفر از شهروندان اعتراف و در این خصوص ابراز پشیمانی کرد. او انگیزه خود را از این اقدام کسب مال نامشروع و مطرح شدن در فضای مجازی عنوان کرد.

رئیس پلیس فتا تهران بزرگ در پایان با توصیه به شهروندان در این خصوص گفت: گاهی برخی از افراد سودجو با استفاده از بستر شبکه‌های اجتماعی و ایجاد هویت‌های مجازی جعلی قربانیان خود را فریب می‌دهند. بر همین اساس درصورتی که هموطنان هرگونه اطلاعاتی از فعالیت مجرمانه در فضای مجازی به دست آوردند می‌توانند موضوع را از طریق نشانی پلیس فتا به آدرس www.cyberpolice.ir گزارش کنند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها