تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

هواشناسی ایران؛ هشدار سیلاب ناگهانی در ۲ استان

سازمان هواشناسی با اشاره به بارش باران، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی طی آخر هفته در نوار شمالی کشور از جمله استان‌های ساحلی دریای خزر نسبت به سیلاب ناگهانی و آب‌گرفتگی معابر هشدار داد.

کد خبر: ۱۳۷۱۵۸
۰۸:۴۰ - ۲۱ شهريور ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ هشدار سیلاب ناگهانی در ۲ استان

دیدارنیوز: بررسی پیش‌بینی کلی نقشه‌های همدیدی و آینده‌نگری سازمان هواشناسی حاکی از آن است که امروز در ارتفاعات مازندران و گیلان بارش پراکنده و خفیف روی می‌دهد و در این روز برخی مناطق کرمان، جنوب یزد، شرق فارس و شمال هرمزگان و روز سه‌شنبه برای ارتفاعات کرمان و شمال هرمزگان در ساعات بعدازظهر و اوایل شب رشد ابر‌های همرَفتی، رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقتی پیش‌بینی می‌شود.

طی سه روز آینده در استان‌های ساحلی دریای خزر و اردبیل دما به‌طور نسبی افزایش می‌یابد و از روز چهارشنبه بعدازظهر تا روز جمعه با شمالی شدن جریانات روی دریای خزر و نفوذ هوای خنک به این مناطق، ابتدا در استان‌های اردبیل و گیلان و به‌تدریج در مازندران، گلستان و خراسان شمالی بارندگی و کاهش محسوس دما روی می‌دهد و دریای خزر طی این مدت مواج و متلاطم است.

بر اساس اعلام سازمان هواشناسی از فردا تا روز پنجشنبه شرایط برای ایجاد توده گردوخاک روی عراق و انتقال آن به شهر‌های غربی و جنوبی غربی به‌ویژه نوار غربی مهیا بوده که باعث کاهش کیفیت هوا و دید افقی در این مناطق می‌شود.

توصیف سامانه: ادامه فعالیت سامانه بارشی

نوع مخاطره: رگبار باران، رعدوبرق. وزش باد شدید موقت

منطقه اثر:

دوشنبه ۱۴۰۱/۰۶/۲۱: غرب و دامنه و ارتفاعات مرکز کرمان، ارتفاعات شمال تهران.

اثر مخاطره: احتمال بالا آمدن ناگهانی سطح آب رودخانه‌ها و مسیل‌ها، کاهش شعاع دید، اختلال در تردد‌های برون شهری، احتمال صاعقه، احتمال آب‌گرفتگی محلی معابر، احتمال آسیب به سازه‌های موقت.

توصیه: پرهیز از هرگونه تردد و اسکان موقت مسافران در حاشیه رودخانه‌ها و مسیل‌ها. احتیاط از هرگونه فعالیت‌های کوهنوردی، احتیاط در سفر‌های برون شهری، احتیاط جابجایی عشایر کوچ‌رو، اقدامات پیشگیرانه از خسارت در فعالیت‌های کشاورزی.

توصیف سامانه: افزایش گرادیان فشاری

نوع مخاطره: وزش باد شدید، در مناطق مستعد توام با خیزش گردوخاک

منطقه اثر:

دوشنبه ۱۴۰۱/۰۶/۲۱: شرق خراسان جنوبی، شمال سیستان و بلوچستان، نوار شرقی خراسان رضوی و غرب خوزستان.

اثر مخاطره: وزش باد شدید و احتمال خیزش گردوخاک، احتمال کاهش کیفیت هوا و دید افقی، احتمال سقوط اشیا از ارتفاعات، احتمال خسارت به سازه‌های موقت و احتمال شکستن درختان کهنسال، احتمال اختلال در ناوگان حمل و نقل و احتمال آسیب به تأسیسات حساس به گردوغبار.

توصیه: امتناع از تردد‌های غیر ضروری در فضای باز برای سالمندان، کودکان و افراد آسیب پذیر با بیماری‌های تنفسی، همراه داشتن ماسک کافی توسط زائرین شرکت کننده در راهپیمایی اربعین در عبور از گذرگاه‌ها، پایش شاخص آلودگی توسط دستگاه‌های ذی‌ربط و اتخاذ تصمیم مطابق با مقررات، عدم توقف و پارک خودرو در اطراف درختان فرسوده و ساختمان‌ها نیمه‌کاره و استحکام سازه‌های موقت از جمله تابلو‌های تبلیغاتی و پوشش گلخانه‌ها.

منبع: تسنیم
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها