تیتر امروز

خرگوش یا گربه؛ پر امید با ثروت فراوان
گزارش نوروزی دیدار درباره مهم‌ترین خصوصیات سال ۱۴۰۲

خرگوش یا گربه؛ پر امید با ثروت فراوان

اگر شما هم جزء آن دسته از افرادی هستید که طالع‌بینی و خصوصیات سال و ماه تولد افراد و اطرافیانتان برایتان مهم است، پیشنهاد می‌کنیم، این مطلب را از دست ندهید.
تهران، صندوق پستی...
به یاد روزگار سپری شده یک جعبه جادویی

تهران، صندوق پستی...

صندوق پست محله ما تنهاترین موجود کوچه است، حتی رفیق قدیمی‌اش، باجه تلفن عمومی هم خیلی وقت است که گذاشته و رفته.
وزیر اطلاعات را به مجلس دعوت خواهیم کرد

نماینده مجلس: «رئیسی» به تخلفات انتخابات فوتبال ورود کند

سید احسان قاضی زاده هاشمی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس و یکی از منتقدان جدی مهدی تاج، رئیس فدراسیون فوتبال از سید ابراهیم رئیسی، رئیس جمهوری درخواست کرد تا به انتخابات پرحاشیه و جنجالی فدراسیون فوتبال ورود کند.

کد خبر: ۱۳۷۰۶۴
۱۲:۳۶ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱

نماینده مجلس: «رئیسی» به تخلفات انتخابات فوتبال ورود کند

دیدارنیوز: قاضی زاده هاشمی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس گفت: فدراسیون فوتبال ۶۳ میلیارد در حساب خود دارد که ۴۰ میلیارد آن از محل بودجه یارانه هاست، یعنی دقیقا مربوط به نون و آب مردم است پس در خصوص فوتبال هم مسئولیم هم بقیه را پاسخگو می‌کنیم.

نماینده مجلس سرشناس و منتقد مهدی تاج، به ادعا‌های وی در نشست خبری واکنش نشان داد.

سید احسان قاضی زاده هاشمی، عضو کمیسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی گفت: فدراسیون فوتبال ۶۳ میلیارد در حساب خود دارد که ۴۰ میلیارد آن از محل بودجه یارانه هاست، یعنی دقیقا مربوط به نون و آب مردم است پس در خصوص فوتبال هم مسئولیم هم بقیه را پاسخگو می‌کنیم.

نماینده مجلس: «رئیسی» به تخلفات انتخابات فوتبال ورود کند

این نماینده مجلس گفت: وزیر اطلاعات را به مجلس دعوت خواهیم کرد تا در خصوص اتفاقات مختلف انتخابات فدراسیون فوتبال پاسخ دهند.

تاج گفته «استعلام قضایی من را به نهاد‌های نظارتی داده اند، آن‌ها بررسی کردند مرا تایید کردند». ما با استناد همین صحبت از وزارت ورزش و نهاد‌های نظارتی سوال خواهیم کرد.

قاضی زاده افزود: فدراسیون فوتبال ۶۳ میلیارد در حساب خود دارد که ۴۰ میلیارد آن از محل بودجه یارانه هاست، یعنی دقیقا مربوط به نون و آب مردم است پس در خصوص فوتبال هم مسئولیم هم بقیه را پاسخگو می‌کنیم. از رییس جمهور می‌خواهم به عنوان عالی‌ترین نهاد اجرایی در خصوص انتخابات فدراسیون فوتبال وارد شوند و حوزه بازرسی ویژه رییس جمهور نتیجه تحقیقات را به مردم اطلاع دهد.

منبع: تابناک
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی