تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

هواشناسی ایران؛ از رگبار باران تا خیزش گردوخاک

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا از رگبار باران، رعد و برق و وزش باد شدید در ۱۳ استان و خیزش گرد و خاک در نوار مرزی ایلام و خوزستان خبر داد.

کد خبر: ۱۳۷۰۴۷
۱۰:۰۳ - ۱۹ شهريور ۱۴۰۱

هواشناسی ایران؛ از رگبار باران تا خیزش گردوخاک

دیدارنیوز: صادق ضیاییان درباره شرایط جوی کشور اظهار کرد: امروز در گیلان، مازندران و برخی مناطق استان‌های گلستان، اردبیل، خراسان شمالی، شمال خراسان رضوی، شمال آذربایجان شرقی، ارتفاعات سمنان و شرق تهران بارش باران و در برخی مناطق به‌ویژه ارتفاعات رگبار، رعدوبرق و وزش باد شدید موقت پیش‌بینی می‌شود.

وی ادامه داد: یکشنبه (۲۰ شهریورماه) در برخی مناطق گیلان، مازندران، اردبیل، شمال آذربایجان شرقی و دامنه و ارتفاعات البرز مرکزی، دوشنبه (۲۱ شهریورماه) در ارتفاعات گیلان، مازندران، ارتفاعات جنوبی البرز مرکزی بارش باران، گاهی رگبار و رعدوبرق رخ می‌دهد.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا امروز شنبه در ارتفاعات واقع در هرمزگان و فارس و همچنین یکشنبه در دامنه و ارتفاعات فارس، هرمزگان و جنوب کرمان در ساعات بعدازظهر افزایش ابر و رگبار پراکنده گاهی رعدوبرق و وزش باد شدید موقت انتظار می‌رود.

وی ادامه داد: اواخر وقت چهارشنبه (۲۳ شهریورماه) در برخی نقاط شمال آذربایجانان غربی و شرقی بارش پراکنده رخ می‌دهد.

به گفته ضیاییان دوشنبه و سه‌شنبه دما در اردبیل و استان‌های ساحلی دریای خزر افزایش می‌یابد.

وی ادامه داد: امروز و فردا در بعضی ساعات در شرق، شمال شرق، بخش‌هایی از مرکز و استان‌های واقع در دامنه جنوبی البرز مرکزی وزش باد شدید، در برخی مناطق به‌ویژه منطقه زابل خیزش گرد و خاک پیش‌بینی می‌شود.

به گفته رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا همچنین در ایلام و خوزستان در برخی ساعات سرعت وزش باد افزایش می‌یابد که خیزش گرد و خاک در نوار مرزی این دو استان دور از انتظار نیست.

ضیاییان ادامه داد: دوشنبه و سه‌شنبه در برخی ساعات در نوار شرقی کشور به‌ویژه منطقه زابل و چهارشنبه در بخش‌هایی از غرب و شمال غرب کشور سرعت وزش باد افزایش خواهد یافت.

وی خاطرنشان کرد: امروز و فردا دریای خزر مواج خواهد بود.

رئیس مرکز ملی پیش‌بینی و مدیریت بحران مخاطرات وضع هوا درباره وضعیت جوی تهران طی دو روز آینده اظهارکرد: آسمان تهران فردا (۲۰ شهریور) صاف تا کمی ابری و در بعضی ساعات وزش باد با حداقل دمای ۲۱ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد و طی دوشنبه (۲۱ شهریور) صاف تا قسمتی ابری و در بعضی ساعات وزش باد با حداقل دمای ۲۲ و حداکثر دمای ۳۱ درجه سانتیگراد پیش‌بینی می‌شود.

ضیاییان در پایان گفت: طی امروز و فردا (۱۹ و ۲۰ شهریورماه) اهواز با دمای ۴۵ و۴۶ درجه سانتیگراد گرم‌ترین و شهرکرد با دمای ۷ درجه سانتیگراد سردترین مراکز استان کشور هستند.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
امروز جمعه ۱۲ دی
پرطرفدارترین ها