تیتر امروز

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اخطار وزیر دفاع آمریکا به ایران/ مسئولیت ارسال پیامک‌های حجاب با کیست؟/ ورود غیر مستقیم اروپا به مذاکرات مستقیم ایران و آمریکا

این نودمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود
در نشست گفتمان عمومی؛ مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی مطرح شد

مهدی مطهرنیا: زمینه‌های فدرالیسم در ایران مهیا نیست/ چرا آینده ایران؛ نه ایرانِ آینده؟/ ایران، کشور نشاط، جشن و امید بود

نشست گفتمان عمومی، مهارت‌های پیش‌بینی و آینده اندیشی با حضور مهدی مطهرنیا، رئیس پژوهشکده آینده پژوهی سیمرغ به میزبانی دیدارنیوز برگزار شد.

نماینده مجلس: دولت قیمت اینترنت را کاهش دهد

غلامرضا نوری قزلجه، رئیس فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی با انتقاد از کندی اینترنت و کم شدن دسترسی به سایت‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف، گفت: انتظار می‌رود با گذشت یک سال از عمر دولت سیزدهم، دولت زیرساخت‌ها را ارتقاء داده و با افزایش پهنای باند و تسهیل دسترسی‌ها شاهد کاهش قیمت‌های تمام شده و انجام اقدامات جدی باشیم.

کد خبر: ۱۳۶۷۹۱
۰۸:۰۳ - ۱۴ شهريور ۱۴۰۱

نماینده مجلس: دولت قیمت اینترنت را کاهش دهد

دیدارنیوز: رئیس فراکسیون مستقلین مجلس شورای اسلامی گفت که انتظار می‌رود دولت درباره زیرساخت‌ها و افزایش پهنای باند و تسهیل دسترسی و کاهش قیمت‌های تمام شده اینترنت اقدامات جدی انجام دهد.

غلامرضا نوری قزلجه، با اشاره به کاهش سرعت اینترنت و افزایش قیمت بسته‌های اینترنتی اظهار کرد: با توجه به پیشرفت در حوزه تکنولوژی و IT انتظار مردم و کاربران این است که حداقل ماهانه و به صورت فصلی شاهد بهبود در ارائه خدمات در حوزه اینترنت باشند، اما عملا آنچه کاربران تجربه می‌کنند طی شدن یک مسیر برعکس است.

وی با بیان این که مردم از کندی سرعت اینترنت گلایه دارند، ادامه داد: سرعت اینترنت پایین آمده، دسترسی‌ها سخت‌تر شده و در عین حال قیمت‌ها هم افزایش پیدا کرده است حال این‌که انتظار می‌رود با توجه به تیراژ بالای روزانه استفاده کاربران و پیشرفت تکنولوژی با کاهش هزینه استفاده از اینترنت مواجه باشیم نه این‌که کماکان افزایش قیمت را در این حوزه ببینیم.

نوری اضافه کرد: نه تنها تسهیل در دسترسی‌ها در حوزه فضای مجازی و سایت‌ها را شاهد نیستیم که ما هم به عنوان یک کاربر این وضعیت را لمس می‌کنیم که قیمت اینترنت افزایش یافته و دسترسی‌ها هم سخت‌تر شده است. انتظار می‌رود با گذشت یک سال از عمر دولت سیزدهم، دولت زیرساخت‌ها را ارتقاء داده و با افزایش پهنای باند و تسهیل دسترسی‌ها شاهد کاهش قیمت‌های تمام شده و انجام اقدامات جدی باشیم نه این‌که برعکس کیفیت استفاده از اینترنت و سرعت پایین آید.

رئیس فراکسیون مستقلین ولایی گفت: این فراکسیون موضوع کاهش سرعت اینترنت و به دنبال آن کم شدن دسترسی به سایت‌ها و اپلیکیشن‌های مختلف را از طرق گوناگون پیگیری می‌کند و این را به عنوان اولویت‌ها و برنامه‌های کاری‌اش پیگیری خواهد کرد.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
امروز پنجشنبه ۱۱ ارديبهشت
پرطرفدارترین ها