تیتر امروز

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف
چه کسی رئیس مجلس دوازدهم خواهد شد؟ دیدار گزارش می‌دهد:

گزینه‌های اصولگرا‌های تندرو برای حذف قالیباف

محمدباقر قالیباف گرچه نفر اول انتخابات مجلس دوازدهم از تهران نشد، اما همچنان انتظار دارد که در مقام شیخ مکلای جریان اصولگرا، در جایگاه خود ابقا شود، گزینه‌های دیگری نیز برای ریاست بر مجلس مطرح...
آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار
دیدار نخستین برنامه از "پریسکوپ" را منتشر می‌کند

آینده معماری؛ از دانشگاه تا کف بازار کار

با توجه به طیف گسترده علاقه مندی‌ها در دهه‌های اخیر در زمینه‌های شغلی و به طبع سردرگمی و عدم آگاهی نسل نوجوان و جوان (نسل Z) نسبت به آینده، بازار کار، میزان درآمد، جایگاه شغلی و اجتماعی هر حرفه...
حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم
از چشم جهان (۱۴۶)

حمله اسرائیل به ایران: محدود، اما حاوی پیام مهم

پس از تنش‌های شدید اخیر میان تهران و تل‌آویو که با حمله مستقیم ایران و پاسخ محدود اسرائیل در اصفهان همراه بود، نویسندگان نشریه نیویورک تایمز آمریکا در گزارشی به این موضوع حساس در خاورمیانه پرداختند...

جنجال بازگشت «تاج»/ نماینده مجلس: می‌گویند دولت جمهوری اسلامی از یک فاسد حمایت کرده!

بازگشت مهدی تاج به ریاست فدراسیون فوتبال ایران، با واکنش‌های تند و منفی اهالی فوتبال و حتی برخی سیاسیون همراه بوده و در این میان یک نماینده مجلس با اشاره به اینکه تاج نباید وارد انتخابات فدراسیون فوتبال می‌شد، اظهار داشت: می‌گویند دولت جمهوری اسلامی از یک فاسد حمایت کرده!

کد خبر: ۱۳۶۶۷۳
۱۳:۲۹ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱

جنجال بازگشت «تاج»/ نماینده مجلس: مردم می‌گویند دولت از یک فاسد حمایت کرده!

دیدارنیوز: جلال رشیدی کوچی، عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌ها گفت: وقتی پرونده تاج باز است، او نباید به انتخابات فدراسیون فوتبال ورود می‌کرد. اطلاع رسانی و برخورد فساد باید در حد همان فساد بزرگ باشد.

انتخاب مهدی تاج به عنوان رییس فدراسیون فوتبال، به دلیل شائبه‌هایی که در مورد مسائل مالی به وی وارد است، تعجب و انتقادات بسیاری را به همراه داشت.

در این خصوص، جلال رشیدی کوچی عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس گفت: مهدی تاج در انظار عمومی به عنوان یکی از مدیرانی شناخته می‌شود که یک قرارداد نامناسبی را به کشور تحمیل کرده است. از فساد ایشان که در برخی رسانه‌ها گفته می‌شود خبری ندارم، اما وقتی که نگاه‌ها به یک نفر منفی است، به نظر می‌رسد تا زمانی که این اتهامات رفع شود، خود او نباید پا به عرصه بگذارد. زمانی که پرونده قضایی او باز است و این برای مردم که فرق بین فدراسیون و دولت را نمی‌دانند، حرف و حدیث‌های بسیاری پیش می‌آورد؛ می‌گویند دولت جمهوری اسلامی از یک فاسد حمایت کرده و این امر بازخورد خوبی ندارد. به نظرم وقتی کسی با این خصوصیت بین مردم شناخته می‌شود قبل ورودش باید اتهاماتش برطرف شده و مردم را قانع کرده باشد که من آن چیزی که پشت سرم گفته می‌شود نیستم؛ امروز این حضور و اتفاق قشنگ نیست.

عضو کمیسیون امور داخلی کشور و شورا‌های مجلس در خصوص مبارزه با فساد گفت: اگر امروز مبارزه‌ای با فساد صورت گرفته توسط مجلس بوده است؛ یعنی اگر جایی فسادی شکل گرفته، مجلس آن فساد را برای بررسی و برخورد متناسب به قوه قضاییه ارجاع داده است. رییس قوه مجریه هم در این امر دستور به برخورد با مدیران دولتی که منتسب به قوه مجریه بودند را داده است. از نظر بنده این مبارزه سیستماتیک با «فساد» است، نه «فساد سیستماتیک»! در نظام وقتی یک قوه‌ای فساد را تشخیص داده و به قوه دیگر ارجاع می‌دهد؛ عموم مردم بر این عقیده هستند که، چون ما ندیدیم برخوردی با مفسدین صورت بگیرد، این مبارزه برای ما ملموس نبوده است.

رشیدی کوچی در پایان با بیان اینکه ما اعتقاد بر این نداریم که با فساد مبارزه نمی‌شود، تصریح کرد: به نظرم قوه قضاییه باید اطلاع رسانی و برخوردش با یک پرونده فساد، در حدّ همان فساد بزرگ باشد. اینکه می‌گوییم فلان فرد سلطان سکه است و او را بگیریم درست نیست، چون اصل کاری‌ها وصل هستند و از قوانینی که ضعف دارد سوءاستفاده می‌کنند و این نگران کننده است.

منبع: جماران
ارسال نظرات
نام:
ایمیل:
نظر:
بنر شرکت هفت الماس صفحات خبر
رپورتاژ تریبون صفحه داخلی
شهرداری اهواز صفحه داخلی