تیتر امروز

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

مانور نظامی اسرائیل و آمریکا در پاسخ به رزمایش ایران/ رئیس‌جمهور ونزوئلا: برای پیروزی آماده‌ایم/ اعلام رتبه‌‌بندی کیفیت زندگی کشورها در سال ۲۰۲۵

این صد و سی و هشتمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۲۰ آذرماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟
ولادت حضرت فاطمه زهرا (س) و روز مادر

مظلومیت امروز حضرت زهرا؛ چون دوست کم توجه است شکایت کجا بریم!؟

ایمان و اردات قلبی نسبت به دخت پیامبر گرامی اسلام و همسر مکرمه امام علی و مادر امام حسن و حسین بی نهایت است و برابر دستور قرآن و امر رسول خدا در محبت به او و اهل بیتش اگر کمی بخل بورزیم خاسر...
علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم
دیدار به مناسبت روز دانشجو برگزار کرد

علی فرزین: صدای دانشجویان استان‌های دیگر به تهران نمی‌رسد/ هیچ فرقی بین دولت روحانی، رئیسی و پزشکیان نیست/ پویا درودی: دانشجویان برای خروج از ایران فقط بلیت رفت می‌گیرند/ به آینده ایران امید دارم

دیدارنیوز به مناسبت روز دانشجو، یک نشست هم اندیشی با حضور دو دانشجو برگزار کرد تا به این بهانه ناگفته‌ها گفته شود.
خسروی وفا اعلام کرد

صالحی امیری در کمیته ملی المپیک می‌ماند

محمود خسروی‌وفا، رییس جدید کمیته ملی المپیک اعلام کرد: صالحی امیری در کمیته ملی المپیک خواهد ماند و قول داد که در کنارم باشد. او مدیر اخلاق مداری است و زیر قولش نمی‌زند.

کد خبر: ۱۳۶۶۶۴
۱۲:۲۷ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱

صالحی امیری در کمیته ملی المپیک می‌ماند

دیدارنیوز: رییس جدید کمیته ملی المپیک گفت: اتاق صالحی امیری در کمیته ملی المپیک مشخص است و او کنارم می‌ماند و هیچ جایی نخواهد نرفت.

محمود خسروی‌وفا در مراسم معارفه رییس جدید کمیته ملی المپیک بیان کرد: از دوستان عزیز به ویژه سردار قربانی رخصت می‌طلبم. سعی می‌کنم صحبت من در تاریخ شفاهی باشد. ما وارث ۵۰۰۰ شهید ورزشکار هستیم که همه جوان بودند. آن‌ها باور کردند که باید به استقلال کشور، اسلام و شهدای قبل از انقلاب پایبند باشند. امروز در تمام رشته‌ها با افتخار هستیم و این باور که می‌توانیم را این شهدا به ما آموختند. چه کسی فکر می‌کرد دختران ما در المپیک مدال بیاورند یا در دوومیدانی و تیراندازی به مدال برسیم؟ امروز که اینجا هستیم وامدار شهدا هستیم.

خسروی وفا همچنین گفت: در این دوره با اجازه سجادی و توصیه صالحی امیری شرکت کردم. شعار این دوره انتخابات با دوست داشتن رقیب بود و انتخابات خیلی قشنگی بود. با مدیریت اخلاق مدارانه صالحی امیری هیچ چیزی کم نگذاشتند. واقعا افتخار می‌کنم از آقای صالحی امیری خیلی چیز‌ها یاد گرفتم. امیدوارم در این دوره آبروداری کنم. نماینده شورای المپیک آسیا گفت در تمام مجامع شرکت کردم، اما هیچ مجمعی دموکراتیک‌تر از مجمع ایران نبود.

او همچنین گفت: با اتحاد و دست دادن به هم می‌توانیم به شایستگی‌های لازم برسیم. از همه کسانی که به من رای دادند و کسانی که رای ندادند، تشکر می‌کنم. علی نژاد دوست صمیمی من است و توان او بالاست. چرا از او استفاده نکنیم؟ آقای صالحی امیری نیز قرار نیست برود و اتاق او در طبقه سوم مشخص است و در کنار من است و قرار نیست برود. قول داد که در کنارم باشد و مدیر اخلاق مداری است و زیر قولش نمی‌زند. قطعا می‌ماند. بیشترین امید من به هیات اجرایی من است.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر
امروز جمعه ۲۱ آذر