تیتر امروز

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم
مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز با اجرای محمدرضا حیاتی

اعتراضات اقتصادی آری، ایجاد ناامنی نه!/ عدم توافق نتانیاهو و ترامپ برای اقدام نظامی علیه ایران/ پزشکیان: دیگر دلار ۲۸۵۰۰ تومانی به کسی نمی‌دهیم

این صد و چهل و چهارمین برنامه مجله خبری تحلیلی دیدارنیوز است که امروز پنجشنبه ۱۱ دی‌ماه ۱۴۰۴ با اجرای محمدرضا حیاتی و با حضور کارشناسان و صاحب نظران تقدیم مخاطبان گرامی می‌شود.
از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت
دیدار آنچه در سال ۲۰۲۵ اتفاق افتاده را بررسی می‌کند

از جنگ ۱۲ روزه تا آتش بس در غزه/ ترامپ با قدرت برگشت

دیدارنیوز در اولین روز سال ۲۰۲۶، نگاهی گذرا به آنچه در سال میلادی ۲۰۲۵ که گذشت، انداخت که البته ناگفته پیداست ماجرای تجاوز نظامی اسرائیل به خاک ایران مهمترین اتفاق در سال گذشته بود.
سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت
در گفت‌و‌گوی دیدار با یک اقتصاددان مطرح شد

سید مرتضی افقه: ذخایر ارزی دولت پس از ۸ سال تحریم به شدت کاهش یافته/ بخشی از افزایش مکرر نرخ ارز، ناشی از سایه جنگ بر کشور است/ برخورد احترام‌آمیز رئیس‌جمهور با معترضین، اتفاق خوبی است، اما امیدوارم خیلی دیر نشده باشد/ آمدن همتی به بانک مرکزی، تاثیر زیادی در میان‌مدت به دنبال نخواهد داشت

استاد اقتصاد دانشگاه شهید چمران اهواز در گفت‌و‌گویی با دیدارنیوز گفت: پزشکیان به عنوان میراث‌دار خرابکاری دولت قبل وارد عرصه شد، اما سعی داشت که با مردم همراهی داشته باشد. این برخورد احترام‌آمیز...

موج هفتم کرونا در تهران چه زمانی کاهش می‌یابد؟

معاون درمان ستاد کرونا استان تهران با اشاره به روند نزولی موج هفتم کرونا در پایتخت، گفت: قطعا اگر با همین روال پیش برویم، ان‌شاءالله تا اوایل مهرماه موج هفتم بیماری بالاخره فروکش می‌کند.

کد خبر: ۱۳۶۶۳۸
۰۸:۱۸ - ۱۲ شهريور ۱۴۰۱

شیب نزولی موج هفتم کرونا در تهران

دیدارنیوز: نادر توکلی، با اشاره به شیب نزولی کرونا در پایتخت، گفت: بر اساس آخرین اطلاعات می‌دانیم که وضعیت بیماری در استان کاهشی بوده است. تعداد کل مراجعه روزانه به کلینیک‌های تنفسی حدود ۳۰۰۰ نفر است و شاید تنها ۵ درصد این افراد نیاز به بستری شدن داشته باشند.

او با ابراز امیدواری نسبت به اینکه بیماری تا پایان شهریور شرایط آرام‌تری را تجربه کند، تاکید کرد: تعداد موارد بستری روزانه به حدود ۲۰۰ نفر رسیده است. از سوی دیگر خوشبختانه موارد مرگ و میر مثبت کرونایی پایتخت نیز تک رقمی شده است.

وی افزود: یکی از مواردی که از حدود دو ماه قبل مشخص شد، این بود که بیماری بیشتر در افراد بالای ۵۰ سال با بیماری زمینه‌ای روئیت می‌شود که در این گروه هم واکسیناسیون با اقبال خوبی مواجه شد.

توکلی با بیان اینکه موج هفتم کرونا در پایتخت در حال نزول است، تصریح کرد: با توجه به اینکه از قله موج هفتم گذر کردیم، قطعا اگر با همین روال پیش برویم ان‌شاءالله تا اوایل مهرماه موج هفتم بیماری بالاخره فروکش می‌کند.

او درباره پیش‌بینی بیماری در ماه‌های آتی، گفت: تصور نمی‌کنیم پس از برگزاری پیاده‌وری اربعین مشکل خاصی در بیماری رخ دهد و این مراسم هم با ملاحظات و دستورات لازم برگزار می‌شود.

معاون درمان ستاد کرونای استان تهران درباره پیش بینی‌ها از بروز موج هشتم کرونا اظهار کرد: پیش بینی بروز موج هشتم سخت است، اما با توجه به در پیش بودن فصل سرما و بروز بیماری‌های تنفسی نظیر آنفلوآنزا، یکی از نکات مهم برای کاهش بروز بیماری‌های تنفسی، تزریق واکسن آنفلوآنزا از اواخر شهریور تا اوایل مهر است.

وی درباره وضعیت واکسیناسیون کرونا در استان تهران نیز بیان کرد: شرایط خوب است و افراد دارای بیماری زمینه‌ای و افراد بالای ۵۰ سال استقبال خوبی از واکسیناسیون داشتند و اکثر مردم دز چهارم را تزریق کرده‌اند و درواقع می‌توان گفت استقبال از دز‌های یادآور واکسن در تهران مطلوب بوده است.

توکلی در پایان با تاکید بر لزوم رعایت پروتکل‌های بهداشتی، تصریح کرد: هنوز شرایط کاملا عادی نیست و لازم است پروتکل‌ها و فاصله‌گذاری اجتماعی رعایت شود. خوشبختانه فرهنگسازی استفاده از ماسک شکل گرفته است، اما لازم است که در محیط‌های بسته جدی‌تر گرفته شود.

منبع: ایسنا
ارسال نظرات
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
امروز شنبه ۱۳ دی
پرطرفدارترین ها